Παράθεση:
Lestat καλή η πληροφόρηση αλλά καμιά φορά ίσως λίγο προσοχή στο τί λέμε, φίλε. Δεν είναι το ευρώ της ελληνικής τράπεζας δεν έχει μικρότερη αξία. Αυτό είναι, αυτό ακριβώς που θέλει να περάσει η χοντροκώλα. Γι αυτό καλό είναι εσύ και όλοι μας να μιλάμε για απαξίωση της τράπεζας και να μη μιλάς για Ευρώ. Αλλιώς κι αυτό θα τους περάσει ή καλύτερα θα μας το περάσουν. Είναι πονηροί οι καιροί.
φουφου δεν μιλάω φιλοσοφικά ή φιλολογικά
επι πραγματικών γεγονότων
Προθεσμιακή κατάθεση σε ελληνική τράπεζα αναγνώριση από την εποπτική αρχή των 85% των κεφαλαίων λόγω country risk
Ομολογία Λουξεμβούργου με εγγύηση δημοσίου, αναγνώριση από την εποπτική αρχή του 97% του επενδεδυμένου κεφαλαίου και του 90% των αποδόσεων λόγω ΤΤΕ.
Ιδιοχρησιμοποιούμενα ακίνητα στο 70% της εμπορικής τους αξίας (αν το αντικ+30% είναι μικρότερο)
Ακίνητα χωρίς χρηση 0. ΜΗΔΕΝΝΝΝ. ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΞΙΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΑ ΕΠΟΠΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Το είδαμε σε ομάδα εργασίας για το QIS5 και μουρλαθήκαμε, το είδε και ο επόπτης και έτριβε τα μάτια του, όμως οι οδηγίες οδηγίες και βρέθηκε σε πληροφορώ μαγαζί με εποπτικά κεφάλαια εξ ολοκλήρου σε μετρητό και βάσει της άσκησης κατέληξε ότι πρέπει να κάνει ΑΜΚ.
Αθυρόστομος και λίγο παράξενος μπορεί να είμαι αλλά ξέρω ακριβώς για τι μιλάω , είναι η δουλειά μου αυτή.