neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 735, 736, 737, 738, 739, 740, 741 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 19, 2011 8:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Καλό Σαββατόβραδο σ όλες τις μαριδάρες...!!!Πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία...!!!Και υπ όψιν...Δε βγαίνει πάντα σε καλό η πολλή προθυμία...!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σ` ένα στρατόπεδο ένας λοχαγός κοιτάζει έναν έναν τους νεοσύλλεκτους που είναι στη γραμμή μπροστά του και μετά φωνάζει:

«Αυτοί που έχουν κλίση στη μουσική να κάνουν ένα βήμα μπροστά»

Επτά νεαροί προχωρούν ένα βήμα και ο λοχαγός τους διατάζει:

«Παρουσιαστείτε αμέσως στη λέσχη των αξιωματικών. Πρέπει να μεταφέρετε ένα πιάνο στο σπίτι του συνταγματάρχη».

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:06 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Καλημέρα μαριδάρες...Πάντα χαμογελαστά και αισιόδοξα...παρά τους διάφοερους εκβιαστές-φασιστσράδες Σόιμπλε...!!!
Πρέπει να βρεθεί επτέλους ένας με κάκαλα...να στείλει τον κούτσαβλο και την αφεντικίνα του στο διάολο...!!!

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:41 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Αλήθειες που δε σηκώνουν αμφισβήτηση...!!!

Η βόμβα του πατέρα έσκασε στα χέρια του γιου του…
Δεν ξέρουμε αν οι τρέχουσες εξελίξεις αποτελούν το τέλος της Μεταπολίτευσης. Εξάλλου αυτό πια λέγεται συνεχώς, φανερώνοντας...
την ελπίδα να αλλάξουμε πολιτική σελίδα επιτέλους στην χώρα…!

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ήρθε το τέλος του Παπανδρεϊσμού. Δεν χρειάζεται να απορεί κανείς! Αυτό ήρθε νομοτελειακά και εξηγούμαστε αμέσως…

Ο Ανδρέας Παπανδρέου παρέλαβε μία χώρα μετά το ’80 στην οποία όντως υπήρχαν έντονες κοινωνικές ανισότητες. Βρήκε την λύση! Το ζεστό και άφθονο χρήμα από την ΕΟΚ. Όλοι πήραν χρήματα, ακόμα και αν δεν τα επένδυσαν σωστά ο Αντρέας είχε επιτύχει τον σκοπό του. Η αγορά είχε «ζεσταθεί» και ο κόσμος επιτέλους «έφαγε ψωμί». Ο κόσμος ξεχνούσε ότι ο Ανδρέας ήταν οικονομολόγος, ήξερε τι γινόταν και αποκλείεται να μην γνώριζε ότι η μη ανταποδοτικότητα των επενδύσεων σίγουρα θα μας έφερνε σε αδιέξοδο…

Αλλά γιατί να σκάσει…; Εξάλλου ήξερε…ότι τα αποτελέσματα θα τα «γευόταν» η επόμενη γενιά ή η μεθεπόμενη!

Όμως η Ιστορία εκδικείται… Τελικά μετά από Κυβερνήσεις οι οποίες δεν φρόντισαν να βάλουν το θέμα στην σωστή του βάση, μετά από χρόνια «ανέξοδου» λαϊκισμού, ήρθε ο Γιώργος στην εξουσία. Ήρθε με το διάσημο πια «λεφτά υπάρχουν». Η ιστορία θα τον καταγράψει και θα τον αξιολογήσει και αυτόν και τους προγενέστερους αυτού. Δυστυχώς, η βόμβα που επώαζε ο πατέρας έσκασε στα χέρια του γιου. Και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στις οικογενειακές επιχειρήσεις, οι γιοι είναι χειρότεροι από τους πατεράδες τους και ανίκανοι να διαχειριστούν σημαντικές κρίσεις.

Το ακόμα χειρότερο ήταν ότι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου έπρεπε να κόψει «επιταγές», έπρεπε να ξεπληρώσει χρωστούμενα. Χρωστούμενα ναι, χρωστούμενα. Μετά τις αποκαλύψεις από τα wikileaks έγινε γνωστό ότι ο Κώστας Καραμανλής είχε εκνευρίσει τους Αμερικάνους και εκείνοι ήθελαν αποκούμπι, εναλλακτική λύση. Τον Jeffrey. Τι έκανε ο Γιωργάκης; Ξεκίνησε το πρόγραμμα διάλυσης της χώρας αλλά και της Ε.Ε. Πως; Αυτό ήταν εύκολο! Δυσφήμισε την χώρα όσο δεν πάει, μας ξεφτίλισε στο εξωτερικό λέγοντάς μας ανίκανους, τεμπέληδες, χαρακτήρισε την χώρα Τιτανικό… Και μετά; Μετά έφερε το ΔΝΤ στην ΕΕ.

Τί ήταν το ΔΝΤ πριν μπει στην ΕΕ μέσω της Ελλάδας; Ένας αποτυχημένος θεσμός ο οποίος είχε εκδιωχθεί από όπου είχε πάει ως επικίνδυνος για τις κοινωνίες και την πραγματική οικονομία. Ο Jeffrey τον ανέστησε. Ναι, τον ανέστησε.

Και τώρα μας έρχεται στο μυαλό και μία άλλη σκέψη…! Άμα κατάφεραν το ’99 στην Ελλάδα να γκρεμίσουν το Χρηματιστήριο 5-10 επιχειρηματίες της Ελλάδας, νομίζετε ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον κόσμο 10-20 επιχειρηματίες ή επιχειρηματικές ομάδες ( βλ. hedge funds) παγκόσμιου βεληνεκούς;

Τυχαία νομίζετε οι πολιτικοί προσέφυγαν στους τραπεζίτες για να βρουν λύση και όχι στις εκλογές; Τυχαίος νομίζετε ότι είναι ο ρόλος της Goldman Sachs και των υπολοίπων;

Δυστυχώς με την παγκοσμιοποίηση οι 5 νταβατζήδες της χώρας, οι μεγαλοεργολάβοι και οι τραπεζίτες, αντικαταστάθηκαν από τους παγκόσμιους νταβατζήδες! Αυτά που εμείς ζούμε είναι προδιαγεγραμμένα από τους παγκόσμιους νταβατζήδες εδώ και χρόνια. Η Λέσχη Bilderberg, η οργάνωση Trilateral, το Council of Foreign Relations και ο χρηματοδοτικός τους οργανισμός το ΔΝΤ οργανώνουν την πορεία και την εξέλιξη του κόσμου στις συνεδριάσεις και στα μυστικά τους καφέ.

Το δυστύχημα για την Ελλάδα είναι ότι δεν έχει βρεθεί κάποιος να τους περιορίσει τα σχέδια αν όχι να τους τα διαλύσει. Η οικογένεια Παπανδρέου είναι μέρος αυτού του συστήματος και δεν είναι τυχαίο που και οι δύο Παπανδρέου, πατέρας και γιος, μας προέκυψαν εκ Αμερικής! Ο Αντρέας ξεκίνησε την διάλυση της χώρας, με την καταστροφή του παραγωγικού της ιστού, με την καταναλωτική λαίλαπα που προκάλεσε και ο Γιωργάκης ολοκλήρωσε το έργο, φέρνοντας Κυβερνήτες και ελεγκτές στην χώρα τούς εκφραστές της νέας τάξης πραγμάτων και τους παγκόσμιους σερίφηδες. Τέλος η χώρα έγινε ο Δούρειος Ίππος για να μπει το ΔΝΤ και στα εσωτερικά της ΕΕ, όπου ανίκανοι και λίγοι οι αρχηγοί της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ιταλίας δεν κατάφεραν να σώσουν τις χώρες τους αλλά και την Ένωση!

udemand.wordpress.com

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 20, 2011 9:33 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
Καλημέρα

SHMAIOFOROS ,Κάποτε αυτά τα ανθρωπάκια τα λέγανε Καραγκιοζάκια (Jeffrey),είναι στο

απυρόβλητο λόγω βλακείας.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 20, 2011 9:57 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Οι Γάλλοι μας γυρνούν την πλάτη

Στροφή 180 μοιρών σημειώνεται κατά τις τελευταίες εβδομάδες ως προς τη γαλλική στάση απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι χαρακτηρισμοί του προέδρου Σαρκοζί για το πρόσωπο του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου είναι πρωτοφανείς, ενώ μπαράζ αρνητικών δηλώσεων κατά της χώρας μας έχουν γίνει ακόμη και από παραδοσιακούς γάλλους φίλους της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει σήμερα η «Καθημερινή», οι πολιτικές εξελίξεις στη Γαλλία, ενόψει των προεδρικών εκλογών ενδεχομένως να αποτελούν μια αιτία αυτής της μεταστροφής. Όπως και η ανησυχία για την επόμενη ημέρα της ευρωζώνης, αλλά και για ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα που έμεινε ημιτελές.

Η Γαλλία κινδυνεύει να χάσει την ΑΑΑ αξιολόγησή της από τους διεθνείς οίκους και φαίνεται πως θέλει να παρουσιάσει την Ελλάδα ως τον ιδανικό «αποδιοπομπαίο τράγο».

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 20, 2011 11:39 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ανακοίνωση του Χ.Σταϊκούρα

«Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει ήδη ψηφισμένα μέτρα, τα οποία περικλείονται στο Μεσοπρόθεσμο και στο Πολυνομοσχέδιο. Για το λόγο αυτό, και όπως έχει ήδη τοποθετηθεί η Νέα Δημοκρατία, δεν πρόκειται να τον αμφισβητήσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής του τομέα Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, μετά τη δημοσιοποίηση του Προϋπολογισμού του 2012.

Ο Χ.Σταϊκούρας αφού επικρίνει την προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι το 2011 ήταν ένα χαμένο έτος για τη δημοσιονομική και διαρθρωτική προσαρμογή, παρά τις τεράστιες θυσίες των πολιτών, γιατί υπήρξαν σημαντικές αποκλίσεις στους στόχους των βασικών μεγεθών της οικονομίας, αναφέρει για τον προϋπολογισμό του 2012: «Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Δημοκρατία στηρίζει και θα στηρίξει τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, με ρεαλιστικούς όμως όρους, κυρίως μέσω της περιστολής των δαπανών. Στηρίζει και θα στηρίξει την πραγματοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. Την πραγματοποίηση αποκρατικοποιήσεων, την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου».

Άλλωστε, σύμφωνα και με τον Προϋπολογισμό, «πολλά θα εξαρτηθούν από τη σύνθεση, την ταχύτητα της εφαρμογής και τη γενικότερη πρόοδο του προγράμματος διαρθρωτικών αλλαγών». Κάτι το οποίο σταθερά η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τα 2 τελευταία χρόνια.

Συμπερασματικά, η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην αναγκαιότητα δημοσιονομικής εξυγίανσης, καθώς και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας. Προσανατολισμένη όμως στην άμεση επανεκκίνηση της οικονομίας.

Και αυτό διότι οι άμεσοι δημοσιονομικοί στόχοι θα επιτευχθούν και το χρέος θα καταστεί βιώσιμο μόνο με ανάκαμψη και βιώσιμη ανάπτυξη της Οικονομίας».

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 20, 2011 8:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Η Ελλάδα δεν είναι αθάνατη
Γράφει ο Νίκος Λυγερός,στρατηγικός αναλυτής
Λίγοι είναι αυτοί που προσέχουν τα σύμβολα και τα συνθήματα. Αυτοί όμως βλέπουν ότι και η διαφορά κάνει τη διαφορά. Όταν ακούμε την έκφραση...
«Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», ποιος το σκέφτεται πραγματικά και γιατί δεν είναι το ίδιο με την έκφραση: «Η Ελλάδα είναι αθάνατη». Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πλέον ότι η απάντηση στο ερώτημα είναι καθαρά πολιτική. Το θέμα είναι αν αφορά τους πολιτικούς και αυτό επί της ουσίας. Διότι αν είναι όλοι πεπεισμένοι για αυτήν την πραγματικότητα, τότε δεν υπάρχει όντως λόγος να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις. Επιπλέον, γιατί να αναπτύξουν μια στρατηγική και ακόμα λιγότερο ανάπτυξης αφού η Ελλάδα είναι αθάνατη; Μάλλον έχουν ξεχάσει το μύθο του Χείρωνα… Και δεν ξέρουν πια τι σημαίνει να είσαι θανάσιμα πληγωμένος ακόμα και αν είσαι αθάνατος. Είναι τυχαίο που ο Χείρωνας δίνει την αθανασία του στον Προμηθέα για να μπορέσει να πεθάνει επιτέλους; Με άλλα λόγια, το να μην πεθαίνεις δεν σημαίνει ότι δεν υποφέρεις ακόμα και αν έχεις άπειρες αντοχές. Και ο ίδιος ο Προμηθέας μάς το έμαθε με τα βάσανά του. Άρα το ερώτημα είναι το εξής: μήπως είναι θέμα ανάγκης να σωθεί η πατρίδα μας; Σε αυτήν την περίπτωση η ενεργοποίηση μιας στρατηγικής σκέψης είναι απαραίτητη. Διότι αν η Ελλάδα δεν είναι αθάνατη και θέλουμε να ζήσει τότε αυτό πρέπει να γίνει με αξιοπρέπεια. Διότι κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον, ακόμα λιγότερο την πατρίδα μας, να ζήσει δίχως αξιοπρέπεια. Είμαστε ένας λαός με αξίες ακόμα και αν δεν έχουμε αρχές. Η Ελλάδα δεν είναι μια αφαιρετική ιδέα αλλά μια ανθρώπινη πραγματικότητα που μας πονά διότι είναι οι δικοί μας άνθρωποι που υποφέρουν. Μόνο που πρέπει να αντιληφθούμε ότι όλα δεν καθορίζονται από την οικονομία. Μόνο για το παρόν αρκεί η οικονομία. Όμως θέλουμε και μέλλον. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει δίχως στρατηγική. Ανήκουμε στους λαούς του χρόνου, στους λαούς της θάλασσας. Με άλλα λόγια η πατρίδα μας είναι ένα λιμάνι, μια γη θάλασσας και κανείς δεν μπορεί να μας το απαγορεύσει. Το απέραντο γαλάζιο της ΑΟΖ περιμένει την απόφαση της πατρίδας μας, τη γη θάλασσας. Όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, πρέπει να το πάρουν απόφαση: Η Ελλάδα δεν είναι αθάνατη και δεν αντέχει άλλο τα λάθη της απραξίας. Το αίμα μας είναι η θάλασσά μας, το σώμα μας, η γη μας. Γι’ αυτό είμαστε γη θάλασσας, λιμάνι του χρόνου.

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 21, 2011 5:58 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Απρ 05, 2011 12:49 pm
Δημοσιεύσεις: 753
Τοποθεσία: Βριλήσσια
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους

_________________
Μην φτυνεις ποτε στο δρομο...παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που το αξιζουν στα μουτρα !!!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 21, 2011 6:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Καλημέρα με χαμόγελο και αισιοδοξία σ όλους κι από μένα...!!!

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 21, 2011 12:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Φεβ 19, 2011 11:12 pm
Δημοσιεύσεις: 1441
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Πάνε και οι 700 μονάδες... :(


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 735, 736, 737, 738, 739, 740, 741 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 96 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr