neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Νοέμ 19, 2011 9:53 pm 
Χωρίς σύνδεση

και μια ακομα σκεψη ,ενδεχομενα τραβηγμενη ή φτιαγμενη για επιθεωρηση
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η ΕΤΕ εχει 1 δις μετοχες
Στα 0,80 κανει αυξηση 3,6 δις αρα
Με 5 δις μετοχες και 4,5 δις ξεφαλαιοποιηση.

Στη συνεχεια με ριβερς σπλιτ και μειωση μετοχων στα 500 εκατομυρια εχουμε τιμη 8 ευρω και 4 δις κεφαλαιοποιηση.
Ερχετε στα 4 ευρω τιμη και 2 δις κεφαλαιοποιηση

Νεα αυξηση 2 δις και
Εχουμε πλεον 1 δις μετοχες.

Επειδη η αυξηση αυτή μπορει να μην φτασει ανακοινωνει και τριτη αυξηση 4 δις
Ερχετε ξυλο και τιμη 1 ευρω.
Αρα παλι ξανα 5 δις μετοχες και νέο ριβερς οπου
Με τιμη πλεον 10 ευρω ξαναεχει 1 δις μετοχες όπως σημερα!

Τοτε παιφτει και το τελαυταιο ξυλο
Τιμη 4 ευρω περιπου αρα κεφαλαιοποιηση 4 δις.

Εκει μαπινουν τα αμερικανακια μεσα και τουρμπο.

Σουμα
Εγιναν αυξησεις 9,6 δις ευρω.
Κεφαλαιοποιηση 4 δις
Αρα χαμενα όλα τα σημερινα
Και τα μισα από τα νεα εως τριτη αυξηση χρηματα

Μετα ξυπνησα μεσα σε υδρωτα
Ευτυχως λεω
Ανοιγω τηλεοραση και βλεπω την ΟΛγα τρεμη να ανακοινωνει την νεα αυξηση της ΕΤΕ

Από ονειρο πλεον βλεπω εφιαλτη χα χα χα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 20, 2011 10:31 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κυριε Δαντη καλημέρα.
Μιλώντας με φίλο ο οποίος είναι δ.υ με ΑΣΕΠ περίπου εποχης 2003, μου είπε για τη μειωση μισθού με μεταπτυχιακο που έχει με ξενες γλώσσες και λοιπά. Και μου είπε το εξης. Πηγαίνουν μια βαθμίδα μισθολογική πίσω και μενουν περισσότερο εκεί. Κάτι που συνεπάγεται μειωσεις κ μελοντικές.
Εκεί που τραβαγα τα μαλλιά μου ηταν όταν μου είπε πως υπάρχει εγκύκλιος που λέει πως όσοι διορίστηκαν την δεκαετεία του 80' παίρνουν ένα μπονους δυο ετών στα χρονια που απαιτούνται για να αλλάξουν κλιμάκιο. Δηλαδη...θέλουν π.χ 4 χρόνια για να πάνε απο το τεταρτο κλιμάκιο στο τρίτο, αν είναι στο 2ο έτος τότε αυτόματα πάει στο 4ο έτος αλλαζει βαθμιδα κ παει στο τριτο κλιμάκιο κ παιρνει αυξηση μισθού.
Αντιλαμβανεστε την ΠΑΣΟΚΙΑ; Δλδ πάλι οι αφισοκολλητές κ οι πολλοί τεμπελχαναδες κ γλυφτρόνια, πάλι είναι οι κερδισμένοι. Μιλάμε για {Χ}Ρέππεια απίστευτη κατασταση αν το καταλαβα σωστα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 20, 2011 7:57 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Σκοτυ αυτο το μπονους το κανουν γιατι αυτοι οι ΔΥ ειναι πολυ κοντα στην συνταξη, και ετσι θα βγουν νωριτερα. Αυτο εχει πολλαπλά οφελη αφου η συγκεκριμένη γενιά των "μουσάτων αμφισοκολλητών" είναι ζημιά οπου και αν βρισκεται καθως εχει γαλουχηθει με τις σαχλαμάρες των "πρασινοφρουρών". Ας πανε λοιπον στο καλο μπας και αρχισει το Δημόσιο να αποδιδει..
Οι υπολοιπες αλλαγές φέρνουν μεγαλες μειωσεις τελικών απολαβών, αλλά ΟΧΙ ανεργία..και εκει είναι που υπάρχουν 2 μετρα και 2 σταθμά με τον ΙΤ..φυσικά αυτα θα επρεπε να εχουν γινει νωριτερα, αλλα η οικονομικη πολτικη της χωρας ήταν πάντα, μετα την μεταπολιτευση, σοσιαλιζουσα..

Για τις ΑΜΚ της ΕΤΕ , νομιζω οτι είναι ενα παρατραβηγμένο σενάριο, αφου 9,5 δις δεν βρισκει ουτε η Goldman Sachs σήμερα..Θεωρω πως με 4 αντε 5 δις ναναι οκ η ΕΤΕ. Ριβερς σπλιτ θα γινει σιγουρα, αλλά μετα..Αν κάποιος ειναι μεσα, δεν μπορει να μην μπει στην ΑΜΚ. Αν δεν ειναι , βλεπει και σταθμιζει..

Να σημειωσουμε εδω μια ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αλλαγή που εχει γινει και παγκοσμίως αλλά και κυρίως , πολυ περισσότερο εδω. Η ΑΞΙΑ του χρήματος εχει αυξηθει , αφου παντου οι μισθοι και τα περιουσιακά στοιχεια εχουν χάσει αξία. Αρα 1000 ευρω σήμερα εχουν πολυ μεγαλύτερη αξία απο 1000 ευρω του 2008..προσεξτε πολυ αυτην την παραμετρο..
Ποση αξια ακριβώς ειναι δυσκολο να πουμε και σιγουρα ενα σημειο αναφοράς είναι οι μετοχές blue chips, η κεφαλαιοποιηση του ΧΑΑ, κλπ...αν δουμε μετοχες εικοσαρη πλην τραπεζών που εχουν ειδικο θεμα, ειναι στο 20 -30% της αξίας τους απο το 2009, τα αυτοκινητα εχουν μειωση πάνω απο 70% (μεταχειρισμένα) απο το 2008 ενώ οι μισθοι θαπανε 50% κάτω απο τοι σήμερα σε 2 χρόνια στο Δημόσιο , που είναι στην Ελλάδα σημειο αναφοράς για τις μισθολογικές απολαβές.Ενώ εχουν ηδη πέσει 20 -30% απο τα υψηλά, αρα συνολικη μειωση 60 - 70%..κοντα οσο οι μετοχές και τα αυτοκινητα..Αρα 1000 ευρω σήμερα εχουν αξια -αγοραστικη δυναμη αλλα οχι ακριβώς γιατι υπάρχει κριση και χρεοκοπία και περιορισμός ρευστοτητας - 2 - 2,5 φορές περισσότερο και εχουμε συνέχεια..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Νοέμ 20, 2011 8:17 pm 
Χωρίς σύνδεση

maxilis έγραψε:
και μια ακομα σκεψη ,ενδεχομενα τραβηγμενη ή φτιαγμενη για επιθεωρηση
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Η ΕΤΕ εχει 1 δις μετοχες
Στα 0,80 κανει αυξηση 3,6 δις αρα
Με 5 δις μετοχες και 4,5 δις ξεφαλαιοποιηση.

Στη συνεχεια με ριβερς σπλιτ και μειωση μετοχων στα 500 εκατομυρια εχουμε τιμη 8 ευρω και 4 δις κεφαλαιοποιηση.
Ερχετε στα 4 ευρω τιμη και 2 δις κεφαλαιοποιηση

Νεα αυξηση 2 δις και
Εχουμε πλεον 1 δις μετοχες.

Επειδη η αυξηση αυτή μπορει να μην φτασει ανακοινωνει και τριτη αυξηση 4 δις
Ερχετε ξυλο και τιμη 1 ευρω.
Αρα παλι ξανα 5 δις μετοχες και νέο ριβερς οπου
Με τιμη πλεον 10 ευρω ξαναεχει 1 δις μετοχες όπως σημερα!

Τοτε παιφτει και το τελαυταιο ξυλο
Τιμη 4 ευρω περιπου αρα κεφαλαιοποιηση 4 δις.

Εκει μαπινουν τα αμερικανακια μεσα και τουρμπο.

Σουμα
Εγιναν αυξησεις 9,6 δις ευρω.
Κεφαλαιοποιηση 4 δις
Αρα χαμενα όλα τα σημερινα
Και τα μισα από τα νεα εως τριτη αυξηση χρηματα

Μετα ξυπνησα μεσα σε υδρωτα
Ευτυχως λεω
Ανοιγω τηλεοραση και βλεπω την ΟΛγα τρεμη να ανακοινωνει την νεα αυξηση της ΕΤΕ

Από ονειρο πλεον βλεπω εφιαλτη χα χα χα

Αυτή είναι η ΠΑΡΤΙΔΑ ,σε παραδέχομαι

Εξαρτάται σε ποιό haircut θα μπεις...................

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 21, 2011 1:10 am 
Χωρίς σύνδεση

Kύριε Δάντη καλημέρα και καλή εβδομάδα (τέτοια ώρα βρήκα να γράψω κι εγώ...).

Δύο ερωτήσεις:

α) Τεχνικά από ποιο επ'ιπεδο τιμών βλέπετε μια αντίδραση στον εικοσάρι, με τί διάρκεια και τί στόχο?
Ρωτάω γιατί τελευταία στην αγορά και κάποιοι αναλυτές μιλάνε για επικείμενη μεγάλη άνοδο, ή μάλλον ανοδική διόρθωση την αρχή της οποίας προσδιορίζουν από τις 260-230 μονάδες με στόχο υπερδιπλασιασμό του μέχρι τον Απρίλιο.

Συνηγορείτε ή/και διορθώνετε τεχνικά την παραπάνω άποψη?

β) Εαν υποθέσουμε πως όντως κάτο βραχύβιο ετοιμάζεται ποιές εκ των ΜΥΤΙΛ, ΤΙΤΚ, cocacola, ΟΠΑΠ, ΕΛΠΕ θα longarate για μεγαλύτερη απόδοση?

(Προφανώς θέλω να βγάλω κάποιο μποναμα, μέρες που έρχονται,όπως όλοι μας!)

Ευχαριστώ πολύ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 21, 2011 11:37 am 
Χωρίς σύνδεση

Πάντως δάσκαλε εγώ ένα πράγμα το κατάλαβα. Είχαν δίκιο οι ΗΠΑ που έκαναν πρόταση για διαστημική ασπίδα πριν μερικά χρόνια. Βλέπουν μακριά οι άνθρωποι, όπως και να το κάνουμε είναι Αμερικάνοι. Και το τεκμηριώνω. Φαντάζεσαι να σκάσουν μύτη οι εξωγήινοι και να έχουν το επίπεδο νοημοσύνης που μας διδάσκουν από την νεαρή μας ηλικία στις ταινίες του Χόλυγουντ; Αν πάρουν χαμπάρι ότι κάναμε 2 χρόνια και καταστρέψαμε την έννοια της Δημοκρατίας, κάναμε κόσμο να αυτοκτονήσει, κάναμε κόσμο να πεινάσει, κάναμε κόσμο να δίνει τα παιδιά στα ορφανοτροφεία, κάναμε εταιρίες βεληνεκούς να χρεοκοπήσουν, ξοδέψαμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ασφυξιογόνα και μαλόξ για να αποφασίσουμε ότι πρέπει να εκδόσουμε ευρωομόλογο, δεν τη γλυτώνουμε. Θα μας ρίξουν και τις ακτίνες λέιζερ που σκοτώνουν την ανθρωπότητα, θα σταθούν και πάνω από το κεφάλι μας με τα διαστημόπλοια και θα μας εκτελούν έναν έναν, θα μας μολύνουν με τον χειρότερο ιό και ξέρεις τώρα εσύ, όλα αυτά που μπορούν να μας κάνουν με βάση το Χόλυγουντ.

Και μετά ξύπνησα και σκέφτηκα. Καλά που πέθανε και ο Τζερόνιμο. Αν του έδιναν στα χέρια το βιβλίο της φιλοσοφίας με βάση την οποία έγινε ότι έγινε τα τελευταία 2 χρόνια θα αυτοκτονούσε ο άνθρωπος. Θα καταλάβαινε γιατί έχασε τον πόλεμο. Θα ρισκάραμε σοβαρά να είναι ο πρώτος που θα έχει πει τη φράση "Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι".

Και μην ξαναπεί κανείς ότι εμάς το Ελ.Βενιζέλος μας βγήκε 6 φορές το κόστος του....
http://www.nooz.gr/world/to-aerodromio- ... s-ispanias
...εμείς τουλάχιστον το χρησιμοποιούμε.

http://www.nooz.gr/world/to-sapoini-pou ... sozei-zoes
...άρα οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της γης φτάνουν για όλους. Χάθηκε ο κόσμος τα ξενοδοχεία να χρησιμοποιούν κρεμοσάπουνο; Δηλαδή αυτοί που βγάζουν σαπουνάκι υγρό και σαμπουάν και αφρόλουτρο μιας δόσης και το έχουν στα ξενοδοχεία, μλκς είναι; Απλή λογική ρε π..... Αλλά ξέχασα, μας κυνηγάν οι εξωγήινοι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 21, 2011 7:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.nooz.gr/economy/epafes-papad ... ksemvoirgo

Κοίτα φούσκωμα ο Μανωλιός (Jose Manuel Barroso). Σαν χριστουγεννιάτικη γεμιστή γαλοπούλα έχει φουσκώσει. Τέτοιο χαμόγελο σε μούτρα Ευρωπαίου είχαμε να δούμε από την εποχή του Σημίτη που γελούσαν με τις ελιές του, του μεζέ. Θα την πάρουμε τη δόση μας.

Άκουσα καλά δάσκαλε; Ο Fitch είπε στο Σαρκοζί ότι θα τον βάλει στο ΑΑ; Θα σου κόψει ένα Α;Και η Ολλανδία επίσης, προβλήματα; Κοίτα να δεις που γυρίζει ο τροχός.

Και θέλω και το σχόλιό σου δρ.Πάνο. Μήπως τελικά ο Γ.Παπανδρέου είναι πολύ ανώτερος των περιστάσεων από ότι νομίζουμε; Γιατί με αυτά που γίνονται, δικαιώνεται. Και εξηγούμαι :

1. Είπε από την πρώτη μέρα ότι το πρόβλημα είναι Ευρωπαϊκό και οι άλλοι το αναγνώρισαν με καθυστέρηση 2 ετών.
2. Είπε ότι πρέπει να δημιουργηθεί μηχανισμός στήριξης και οι άλλοι τον δημιούργησαν με την πάροδο μηνών.
3. Είπε ότι χρειαζόμαστε ευρωομόλογο και τώρα άρχισαν να το βάζουν στο τραπέζι.
3. Άνοιξε το δρόμο για τον διμερή μηχανισμό στήριξης ΕΕ-ΔΝΤ και μόλις έγινε το κονέ ήρθαν όλοι. Να ου και η Ουγγαρία, σήμερα.

Μήπως τελικά το παλικάρι δεν είναι και τόσο χαζό; Μήπως είναι το εξιλαστήριο θύμα που τον παρουσιάζουν ως χαζό γι αυτά που κάνει γιατί βολεύει για να ηρεμήσουν τις μάζες γιατί ο κόσμος είναι θυμωμένος με τον ΓΑΠ και δεν σκέφτεται ότι ο άνθρωπος ότι είπε, επαληθεύθηκε άρα αν η χοντροκώλα και ο κοντοστούπης κινούνταν πριν δε θα ήμασταν σε αυτή την κατάσταση;

Υ.Γ. Το ξέρω ότι ακούγεται πρασινοφρουροπασοκικό αυτό αλλά πες μου αν δεν είναι έτσι. Ακόμη κι αν είχε κάποιον υποβολέα σε όσα έλεγε.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 21, 2011 10:27 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.nooz.gr/economy/i-merkel-8a- ... uroomologo

Έεεεεετσι έεεεεεεεεεετσι. Μην είμαστε και αμελέτητοι.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Νοέμ 21, 2011 10:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

fufutos έγραψε:
Πάντως δάσκαλε εγώ ένα πράγμα το κατάλαβα. Είχαν δίκιο οι ΗΠΑ που έκαναν πρόταση για διαστημική ασπίδα πριν μερικά χρόνια. Βλέπουν μακριά οι άνθρωποι, όπως και να το κάνουμε είναι Αμερικάνοι. Και το τεκμηριώνω. Φαντάζεσαι να σκάσουν μύτη οι εξωγήινοι και να έχουν το επίπεδο νοημοσύνης που μας διδάσκουν από την νεαρή μας ηλικία στις ταινίες του Χόλυγουντ; Αν πάρουν χαμπάρι ότι κάναμε 2 χρόνια και καταστρέψαμε την έννοια της Δημοκρατίας, κάναμε κόσμο να αυτοκτονήσει, κάναμε κόσμο να πεινάσει, κάναμε κόσμο να δίνει τα παιδιά στα ορφανοτροφεία, κάναμε εταιρίες βεληνεκούς να χρεοκοπήσουν, ξοδέψαμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ασφυξιογόνα και μαλόξ για να αποφασίσουμε ότι πρέπει να εκδόσουμε ευρωομόλογο, δεν τη γλυτώνουμε. Θα μας ρίξουν και τις ακτίνες λέιζερ που σκοτώνουν την ανθρωπότητα, θα σταθούν και πάνω από το κεφάλι μας με τα διαστημόπλοια και θα μας εκτελούν έναν έναν, θα μας μολύνουν με τον χειρότερο ιό και ξέρεις τώρα εσύ, όλα αυτά που μπορούν να μας κάνουν με βάση το Χόλυγουντ.

Και μετά ξύπνησα και σκέφτηκα. Καλά που πέθανε και ο Τζερόνιμο. Αν του έδιναν στα χέρια το βιβλίο της φιλοσοφίας με βάση την οποία έγινε ότι έγινε τα τελευταία 2 χρόνια θα αυτοκτονούσε ο άνθρωπος. Θα καταλάβαινε γιατί έχασε τον πόλεμο. Θα ρισκάραμε σοβαρά να είναι ο πρώτος που θα έχει πει τη φράση "Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι".

@fufutos Θεός!

Παρεμπιπτόντως την Πέμπτη ήταν να πάω σε ένα φιλαράκι μου Λισσαβόνα να με φιλοξενήσει. Ανοίγω λοιπόν και εγώ σήμερα το mail μου αμέριμνος και βλέπω μήνυμα από την Swiss:

"YOUR FLIGHT HAS BEEN CANCELLED. PLEASE CONTACT SWISS OR YOUR AGE
NT.
WE APOLOGISE FOR THE INCONVENIENCE. REGARDS SWISS"

(ακυρώθηκε η πτήση Ζυρίχη - Λισσαβόνα)

Τον παίρνω και εγώ τηλ και μου λέει "α ναι.... Όλη η Πορτογαλία είναι σε αναβρασμό και την Πέμπτη γενική απεργία. (προφανώς και τα αεροδρόμια)"

Τελικά δεν είμαστε ο μόνος Ευρωπαϊκός λαός που "ταλαιπωρούμε" τους τουρίστες μας.

Αλλά τι να γίνει.. Να πω ότι δεν τους καταλαβαίνω και τους Πορτογάλους...? Ψέματα θα πω...

Χαμός στην Ευρώπη...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 22, 2011 12:17 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

μεταλ θα εβγαινα long σε ΜΥΤΙΛ - ανεκτελεστο 1,9 δις , το 85% νομιζω σε εξαγωγές και ΟΠΑΠ εξαιρετικα αποτελέσματα εν μέσω οικονομικου κραχ..
Για να δουμε ανοδο στον εικοσαρη πρέπει να σταματησει η κριση στην ευρωζώνη , αρα και η αβεβαιότητα στις αγορές.
Αυτο μπορει να γίνει μονο αν τυπωθει χρήμα απο την ΕΚΤ άμεσα ή εμεσα εννοειται, ή εκδοθει ευρωομόλογο. Αλλωστε ολα αυτα είναι μέτρα παροχής ρευστότητας στην οικονομία, και αυτό χρειαζεται..

Οι αμερικανοι κατανοουν καλυτερα τις αγορές φουφου ,αυτο είναι γεγονός, αλλα σαν την Ευρωπη για να ζησει κανεις δεν υπάρχει αλλου καλυτερα ,συνεκτιμώντας ολες τις συνθήκες φυσικά..
Ο ΓΑΠ σε αυτα που λες ειχε δικιο, αλλωστε τα ιδια πανω κατω ελεγαν και μερικοι αλλοι, πχ σοσιαλδημοκράτες, Αμερικανοι οικονομολογοι, κλπ..σιγουρα αργησε να παρει μετρα και επι ενα 6μηνο πουλαγε -αν στο ΠΑΣΟΚ τρέλα, αλλα αμα εχεις γαλουχηθει με τρικοσμικες σαχλαμάρες οταν ερθεις αντιμέτωπος με την πραγματικότητα αργεις να την αντιληφθείς ..
Φυσικά και αν ειχαν κινηθει Γαλλογερμανοι νωρις και με συστημα δεν θα ειχε γινει τιποτε σχεδν αλλα ας δουμε και τα συν της τωρινής καταστασης..Η Ευρωζώνη για να επιβιωσει θα πρέπει να γινει ΗΠΕ που καποια στιγμη ειτε θα γινει ειτε θα διαλυθει..ενω και η Ελλαδα θα βαλει μια τάξη έστω και με πολλές απώλειες στα του οικου της, αφου το κακο εδω ειχε παραγινει..και μιλαω κοινωνικά. Η παρακμή ηταν τρομερη..ποιος ειχε το ακριβοτερη σπιτι, τα περισσοτερα λεφτα, την καλυτερη κανθιά και ποιανου τα παιδια πηγαν Αγγλία και ποιον ξερουν..Ο κοσμος ειχε δωσει απιστευτη αξία στο δηθεν και η υποκρισία ήταν κανονας..Η δε αποθεωση των υλικων αγαθών καθημερινοτητα..Ο φιλος και ο γνωστος ήταν καλος αν ειχε κονε, λεφτα και θεση..στοχος της οικογενειας τα λεφτα και το"φτιαξιμο" και τα παιδια με παιδεια καλομαθημένων μπουληδων με "μάρκες" και "υφάκι"..
Οταν μια χωρα εχει Πανεπιστημιακούς που διωχουν τον Νανοπουλο , απλά δεν εχει μέλλον..και αυτο το ειδαμε τώρα..
Τωρα μέσα απο τις δυσκολίες και με πολύ προσπάθεια και πόνο θα μπουν πολλα σε σωστές βάσεις..

Φυσικά και στην Ευρωπη αλλα και παντου θα γινει χαμος οσο οι πολιτική ελιτ ειναι στον κόσμο της..Ομως πρέπει να εχουμε διάκριση. Αλλα τα προβλήματα που εξωθούν τους Αιγυπτιους σε εξεγέρσεις, άλλα τους Σύριους, άλλα τους Ευρωπαίους κλπ...και αναμεσα στους φιλους μας άλλα προβλήματα εχει ο Πορτογάλος και άλλα ο Ελληνας..υπάρχουν αρκετά κοινα, αλλα και αρκετές διαφορές..πχ η Ιρλανδία δεν εχει την διαθφορα του Νότου αλλα εχει την τραπεζική απληστια των Αγγλοσαξωνων..ολοι εχουν και κατι να διορθωσουν..εμεις εχουμε φιλοτιμο και ανθρωπους που βρισκουν λυσεις στα πιό δυσκολα και οταν χρειαστει δουλευουν σαν σκυλιά..Αν βελτιωσουμε και το κοινωνικη αλληλεγγύη θα κανουμε πολλά ! Αλλοι , εχουν άλλα..

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: