neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Dr. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 22, 2011 6:31 am 
Χωρίς σύνδεση

Καλημέρα λεβέντες. Ευχαριστώ για τη θεοποίηση.

Δρ.Πάνο νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε στην Ελλάδα αν ο ΓΑΠ είχε συνεννοηθεί προεκλογικά με το ΔΝΤ ή αν παρέτεινε την κατάσταση για 6 μήνες. Γιατί το ένα δε συμβιβάζεται με το άλλο.

Φούφουτος: Εγώ επειδή είμαι πασόκος πιστεύω ότι όλη η καθυστέρησή του οφείλεται στο γεγονός ότι περίμενε να δει τις αντιδράσεις του άξονα.
Alter(όχι κανάλι) ego του Φούφουτου : Εγώ ως μη πασόκος πιστεύω ότι είχε την αφέλεια να πιστεύει ότι οι φίλοι του πατέρα του θα τον βοηθήσουν "αφιλοκερδώς".

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι δεν ήξερε ποιές είναι οι κινήσεις.

Αυτό με το η Ευρώπη είναι καλύτερα μου θυμίζει λίγο το Έλληνες Uber Alles κτλ. Και αφού είναι καλύτερα στην Ευρώπη γιατί υιοθετούμε αμερικανικά συστήματα και τρόπους ζωής; Λίγο κουφό. Isn't it?

Και μέσα σε όλα αυτά βλέπω κι ένα άρθρο που μιλάει για ελαφρύνσεις στο χαράτσι για όσους δεν έχουν, είναι άνεργοι κτλ κτλ και σκέφτομαι, δε μπορεί, κάποιο επεισόδιο της σειράς "Benny's announcement" το έχασα. Όχι ότι θεωρώ ότι πρέπει να πληρώσουν οι φτωχοί. Όοοοοοχι. Αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν κι από την αρχή. Δηλαδή εδώ μιλάμε για τελείως χαζούς ανθρώπους. Μιλάμε για ανθρώπους που τον Forrest Gump τον βάζουν κάτω χαλαρά στη νοημοσύνη. Μιλάμε για 2+ χρόνια που οι άνθρωποι ήταν και παραμένουν....διάλεξε φράση :

1. 3 ου, κουτουρού
2. Στο γάμο του Καραγκιόζη
3. 3 λαλούν και 2 χορεύουν(κι ένα ανέκδοτο: στα κυπριακά έτσι λένε τους ONE, το γνωστό συγκρότημα)
4. Του Κουτρούλη ο γάμος
5.....

Τέλοσπάντων, αστειευόμενοι λέμε και κάποιες αλήθειες. Πάντως βρίσκω πολύ θλιβερό να έχουμε κάνει όλο αυτό το πράγμα για να καταλήξουμε σε αυτό που προτάθηκε από την αρχή και δεν το κάναμε. Και πιστεύω ότι αν ο καπιταλισμός τη γλυτώσει, που όπως το βλέπω αυτή τη φορά θα τη γλυτώσει γιατί η Μέρκελ πιέζεται, δεν θα έχει άλλη ευκαιρία για τέτοιες κινήσεις. Το θεωρώ τουλάχιστον ανόητο όλο αυτό. Και χθες το απόγευμα άκουσα και σε μια εκπομπή εδώ στην Ιταλία μια δημοσιογράφο να προτείνει τη φορολογία του ρευστού χρήματος και την κίνηση με πλαστικό χρήμα. Βασική υποστηρήκτρια της αριστεράς η κοπελιά. Δηλαδή τώρα να καταλάβω. Και δομημένο χρήμα; Ήταν που ήταν δομημένο πάνω στο χρυσό, τώρα θα δομήσουμε το πλαστικό χρήμα πάνω στο χάρτινο που είναι δομημένο πάνω στον χρυσό;

Αν το πάρω από βιο-ψυχο-ανθρωπολογικής απόψεως το ζήτημα μπορώ μόνο να σκεφτώ ότι οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν πόσο αφελείς και ηλίθιοι είναι και προσπαθούν να απωθήσουν τους ελέγχους από τον εαυτό τους και το κεντρικό τραπεζικό σύστημα προς τον κάθε πολίτη με τη δικαιολογία της υπευθυνοποίησης του πολίτη. Και κανείς τους δε σκέφτεται τη χασούρα που μπορεί να επιφέρει αυτό μακροπρόθεσμα. Γιατί το μαύρο χρήμα θα το φέρει στη φόρα αναγκαστικά αλλά όποιος είναι ένας κεντρικός αποδέκτης των ελάχιστων χαρτονομισμάτων που θα κυκλοφορούν (πχ δε νομίζω ότι μπορεί να αγοράζεις ψωμί με credit card) θα μπορεί να αποκρύπτει ρευστό και να δημιουργεί παραοικονομία η οποία θα έχει επιπτώσεις σε άλλους τομείς. Ούτε αυτό δεν μπορούν να φανταστούν. Πού σπούδασαν οικονομικά ρε γμτ; Θα με τρελλάνουν. Εγώ δεν σπούδασα ποτέ οικονομικά. Αλλά τουλάχιστον σκέφτομαι. Ακόμη και την ώρα του καφέ...

Άντε Καλημέρα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 22, 2011 7:19 pm 
Χωρίς σύνδεση

Πανο καλησπερα,θα θελα τη γνωμη σου για τη ΔΕΗ.Στα παροντα επιπεδα,αγοραζεται;Ή να περιμενουμε πιο κατω; Τεχνικα πως την βλεπεις;
Εδω που εχουν φτασει οι τιμες,ποιο χαρτι του 20αρη,θεωρεις ευκαιρια;Τι θα συμβουλευες καποιον που θελει να διαθεση καποια ρευστοτητα στο ΧΑΑ;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Νοέμ 22, 2011 11:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

OΠΑΠ 409 εκ. ευρώ κέρδη στο 9μηνο...κεφαλαιοποίηση 2.000 εκ. ευρώ :o :o ! Αυτή είναι η δική μου άποψη Ira για κάποιο χαρτί που θα θεωρούσα ευκαιρία από τον 20άρη.
Να δούμε και την άποψη του κ.Δάντη.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Νοέμ 23, 2011 12:46 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

καλησπερα, χαρτια ευκαιρίες είναι αρκετά, ομως αυτα πρέπει να χωριστουν σε αυτά που θα δεν θαχουν μεγαλο προβλημα ΑΝ γίνει σταση πληρωμών και σε αυτα που θαχουν , και σε αυτα που ο τζιρος τους και η κερδοφορία τους θα ευνοηθούν αν ερεθι η δραχμή, σε αυτα που θα καταστραφούν αν ερθει η δραχμή και σε αυτα που θα μείνουν μεσοπρόθεσμα ανεπηρεαστα..

Συνεπώς και για να απαντησω σε πολλους φιλους και φιλες , νομιζω πως η πλεον καταλληλη στρατηγική είναι οποιος εχει ρευστοτητα την βάζει στις ΗΠΑ βραχυπροθεσμα και περιμένει τις εξελιξεις για να δει τί θα γίνει σε ευρω, ΕΕ και Ελλάδα..και μετα αναλόγως πράττει..
Εκτός αν διαθετει μεγαλη ρευστοτητα και μπορει να αγοράσει αρκετες φορές για μεγαλο χρονικο διάστημα, οποτε το ΧΑΑ προσφερεται..Αλλά πόσοι είναι αυτοι?

Μετα απο αρκετή αναλυση και σκέψη κατεληξα στην συγκεκριμένη στρατηγική και αναλυοντας τα δεδομένα του τι έγινε στην ΕΕ και τι μπορει να γίνει καθώς και τους αστάθμητους παραγοντες που υπάρχουν.
Οχι λοιπόν ΧΑΑ, ουτε Ευρωπαικές, Ασιατικές ή Αναδυόμενες αγορές προς το παρον. Αυτο δεν σημαινει οτι οι Αμερικανικές θα ανεβουν , αλλα είναι οι καλύτερες και ασφαλέστερες απο τις αλλές, αλλά και για μια σειρά απο λογους που δεν είναι ο χωρος καταλληλος να αναφερουμε.
Πολλές φορές μετράει πολυ το να κοιμάσαι ησυχα το βράδυ περα απο όλα τα άλλα. Ναι ο ΜΥΤΙΛ, ΟΠΑΠ, ΜΕΤΚ, ΜΟΗ κλπ είναι ευκαρία αλλά υπάρχουν πολλά αλλά, δηλαδη πολλοί αστάθμητοι και μη μετρησιμοι παραγοντες

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 24, 2011 7:37 am 
Χωρίς σύνδεση

τα ασφαλιστρα λεει δεν θα πληρωθουν

μα καλα ποιος νοημον περιμενε να πληρωθουν
σιγα μην οι μεγαλοτραπεζες δε δαγκωναν τα μεγαλοκοροιδα

ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.

ο Αντωννακης εκανε την κολοτουμπα ,εστω και ψιλοστραβη και μας δινουν λεει τα λεφτα της 6ης δοσης;

τα στασινοχαρτα ποσο ποιο κατω θα τα περιμενατε ,αν τα περιμενατε;αξιζουν κατα την γνωμη σας;
η ΔΕΗ τελος λεει ,αξιζει μακροπροθεσμα ή εχει θεμα;πχ ΟΤΕ με Γερμανους μεσα δεν ακουμπαω ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 24, 2011 11:20 am 
Χωρίς σύνδεση

Η κυβίστηση (κοινώς αποκαλούμενη και κωλοτούμπα) είναι άσκηση γυμναστικής αλλά και είδος ακροβατικού.

Κατά την κωλοτούμπα ο δρων στηρίζεται αρχικά με το κεφάλι και τα χέρια στο έδαφος σε πρόσθια θέση και στη συνέχεια δίνει ώθηση ώστε το κάτω μέρος του σώματος, να περάσει πάνω από το κεφάλι -το οποίο πάντα βρίσκεται σε επαφή με το έδαφος- και να καταλήξει στο έδαφος σε ύπτια θέση.

Yαλοκαθαριστήρας
Εξάρτημα του αυτοκινήτου που εισήχθη αρχικά ως αξεσουάρ πολυτελείας και από το '40 και μετά αποτελεί τμήμα του βασικού εξοπλισμού. Μέχρι το '70 τις υπηρεσίες του υαλοκαθαριστήρα απολάμβανε μόνο το παρμπρίζ αλλά μετά επεκτάθη η χρήση του και στο πίσω τζάμι και στους προβολείς.
Η λειτουργία του βασίζεται σε έναν μηχανισμό που προσδίδει ταλαντευόμενη κίνηση στο υαλοκαθαριστήρα ο οποίος αλλάζει διαρκώς θέση σε διάφορες ταχύτητες αναλόγως των περιστάσεων και των εργοστασιακών ή χειροκίνητα επιλεγμένων ρυθμίσεων. Τα τελευταία χρόνια στο εμπόριο παρουσιάστηκαν και τα τελευταίας γενιάς αυτόματα συστήματα που λειτουργούν αυτόνομα σε όλο το φάσμα ρυθμίσεων έναρξης, ταχύτητας κτλ αναλόγως με τις συνθήκες.

Ο Αντώνης Σαμαράς (γεννημένος στις 23 Μαΐου 1951) είναι Έλληνας πολιτικός, βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία και 7ος Πρόεδρός της..............................................................Τον Νοέμβρη του 2011 υπήρξε συναίνεση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τη γραμμή της χώρας στο μνημόνιο σταθερότητας, με τον Λουκά Παπαδήμο να ανακυρήσεται πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο Σαμαράς δέχτηκε πολλές πιέσεις, αλλά και κριτική και διατήρησε αδιάλλακτη στάση μέχρι και τη τελευταία στιγμή, ενώ ταυτόχρονα κορυφαίοι Ευρωπαίοι ηγέτες όπως ο Σακροζί, τον πιέζαν να συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου. Η συνέχεια αποδείχτηκε αντίστοιχη των προηγούμενων εξελίξεων και παρόλο που ο Αντώνης Σαμαράς δέχτηκε τη μεταβατική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αρνούταν να δώσει γραπτή συγκατάθεση, αλλά προφορική, για τη δανειακή σύμβαση του ΔΝΤ για την Ελλάδα. Τελικά στις 23 Νοεμβρίου 2011 παρέδωσε γραπτή επιστολή προς το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο στην οποία δεσμευόταν για τη στήριξη της συμφωνίας που υπογράφτηκε στις 26-27 Οκτωβρίου του ίδιου έτους καθώς και για την μη περαιτέρω διαπραγμάτευση των συμφωνηθέντων σε περίπτωση εκλογής του στη θέση του Πρωθυπουργού.

Υ.Γ. Είναι θέμα συγκυριών. Και στην κυβίστηση και ως υαλοκαθαριστήρας και ως Καρατζαφέρης αλλά και ως Σαμαράς, αλλάζεις θέση. Απλά είναι θέμα ταχύτητας. Τελικά από ότι κατάλαβα, τα μήλα συγκρίνονται άνετα με τα αχλάδια, τα πορτοκάλια και τα δαμάσκηνα. Είναι όλα φρούτα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 24, 2011 7:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

κυριε Πανο
2 πραγματακια

τι μπορεις σε αρνητικο σεναριο να παθεις σε ΜΥΤΙΛ,ΜΟΗ κλπ

αν μπορει η ΕΤΕ να ξεχωρισει πλεον απο αλλες τραπεζες και οποιος μπει στην αυξηση,μιας και ηδη εχει οπως εγω χαρτια της,να μην καει;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Νοέμ 24, 2011 11:01 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

απο τα στασινοχαρτα οσα εχουν μικρο δανεισμο και εξαγωγικο προσανατολισμο μονο.
Η ΔΕΗ έίναι παμφηνη αλλα εχει ενα θεμα..τους συνδικαλιστές της και βεβαια το γεγονός της χώρας.
Αν η Ελλάδα παραμείνει σε υφεση τα κερδη της θα μειωθούν πολυ..αν η χωρα αρχισει να αναπτυσεται τοτε η κερδοφορία της θα αυξηθει αρκετά οπως και ο τζιρος της.ενω σιγουρα το κσοτος της θα μειωθει ετσι και αλλιώς..

Αν εχουμε αρνητικο σενάριο (δραχμή /λιρετα/φραγκο/ κλπ χωρις ευρώ) ή πολυ αρνητικο (δραχμη / ευρώ) ολες οι μετοχές θα ακολουθησουν τον ΓΔ στα επίπεδο του '80, δηλ 500 μονάδες και κατω. Για την ΕΤΕ θεωρω πως θα κανει ΑΜΚ και δεν θα κρατικοποιηθει. Αλλα παιζει ρολο ποιοι θα είναι οι οροι της ΑΜΚ και ποσα διαθεσιμα εχει καποιος. Ομως και εδω αν χρεοκοπησει η χωρα και ερθει η δραχμή ολα θα πανε πιο κάτω..
Ειναι τετοια η αβεβαιοτητα που η παθητικη διαχειριση δεν λειτουργει, χρειαζεται ενεργητικη, δηλ καθε μερα πάνω απο τα μονιτορ και οπου χρειαστει αγοροπωλησιες, και επιμένω πως οι Ευρωπαικές αγορές και το ΧΑΑ ενεχουν μεγαλο ρισκο. Οι αγορές των ΗΠΑ ειναι καλυτερες απο πολλές απόψεις.

Φουφου επειδη λεμε πως οι Αμερικανοι εχουν καλυτερες αγορές και τις καταλαβαινουν καλυτερα δεν σημαινει ότι είναι καλυτερα να ζεις εκει απο οτι στην Ευρωπη..Αλλωστε βιωσιμα μερη στις ΗΠΑ είναι μονο τα βορειοανατολικα και η Καλιφορνια,αντε και η Φλωριδα ..ενδιαμεσα δεν πας με τίποτα..Η κουλτουρα και η ατμοσφαιρσ της Ευρωπης δεν υπάρχει πουθενα στον πλανητη..και η αισθηση δικαιου..το οτι είναι σε κριση δεν σημαινει οτι αυτα αλλαξαν..δεν είναι τα χρήματα το μονο σημαντικο πράγμα στην ζωή...

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 25, 2011 12:22 am 
Χωρίς σύνδεση

Ναι ρε δόκτωρα, εσύ έχεις δίκιο. Κι εγώ συμφωνώ απολύτως ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και από άποψη δικαίου και από πολλές απόψεις. Επίσης συμφωνώ ότι το παν δεν είναι τα λεφτά. Όχι συμφωνώ, επαυξάνω. Νομίζω το έχω ξαναπεί ότι ανήκω στην κατηγορία των μη παραδόπιστων και μη κυνηγών όπως επίσης και των θεσμικών, μακροχρόνιων επενδυτών. Αλλά αν τα πράγματα ήταν τόσο ρομαντικά, η οικονομική κρίση δεν θα ήταν τόσο σκληρή για τους συνανθρώπους μας. Και αυτό ακριβώς εννοώ ότι υιοθετούμε αμερικανικά συστήματα.
Θυμάμαι μια γειτόνισσα το 93 πριν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που όμως τον είχε ψηφίσει ως θυμωμένη ΠΑΣΟΚτσου, να λέει "δεν είναι κατάσταση αυτή, σε λίγο και το κατούρημα θα πληρώνουμε". Ε, έχουμε φτάσει στην εποχή που και για το κατούρημα πρέπει να πληρώσεις. Έχουμε φτάσει στην εποχή που αν δεν έχεις χρήματα στην τσέπη δεν είσαι κανένας, δε ζεις, δεν τρως, δεν πίνεις και σε λίγο δεν θα αναπνέεις κιόλας. Και αυτή την Ευρώπη προσπαθεί η Μέρκελ να την προχωρήσει. Γιατί οι ακολουθούμενες πολιτικές εκεί μας πηγαίνουν. Αυτό είναι το στενό καπιταλιστικό σύστημα. Αυτό που προσπαθούν να περάσουν. Άλλο να μπούμε σε παραγωγική διαδικασία οι Έλληνες και οι Ιταλοί και οι Ισπανοί και όποιοι άλλοι και άλλο να μας πίνουν το αίμα. Διαφωνείς; Όταν το σκεπτικό είναι παγκοσμιοποίηση σε σχέση με χώρες στις οποίες η ζωή δεν έχει καμία αξία τότε πώς λες ότι τα λεφτά δεν είναι το παν; Αφού γι αυτά γίνονται όλα. Ότι έχει γίνει τα τελευταία 2 χρόνια και τα προηγούμενα 35 στην Ελλάδα έχει γίνει για τα λεφτά. Όλη η πίεση που δέχεται ο κάθε εργάτης, ο κάθε πολίτης, ο κάθε υπάλληλος, ειδικά στον ιδιωτικό τομέα (γιατί στο δημόσιο τα ξέρουμε) οδηγεί προς το σκεπτικό ότι πρέπει η εταιρία να μειώσει τα κόστη για να κερδίζει περισσότερα. Αυτοί δεν φεύγουν και ποτέ δεν έφευγαν στο ανατολικό μπλοκ γιατί έβγαζαν λίγα. Έφυγαν για να βγάζουν περισσότερα εξευτελίζοντας τη δουλειά των υπολοίπων. Άρα για λεφτά γίνονται.

Και το τελευταίο επιχείρημα. Αν ρε δόκτωρα δεν γίνονται όλα για τα λεφτά, γιατί η Μέρκελ δεν θέλει το ευρωομόλογο; Δηλαδή τί προσπαθεί να προστατέψει; Τη δουλειά των πολιτών της όλα αυτά τα χρόνια που η Ελλάδα "δεν δούλευε"; Μα οι πολίτες της δεν θα χάσουν. Αυτή έχει πλεόνασμα. Απλώς δεν θα έχει πλεόνασμα και θα είναι ορθολογισμένη. Και όπως το καταλαβαίνω εγώ, ότι κάνει, το κάνει καθαρά για να έχει τη θέση ισχύος στην ΕΕ. Μέσω των χρημάτων. Και θέλεις ακόμη να υποστηρίξεις ότι τα λεφτά δεν είναι το παν; ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 25, 2011 6:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

Mixalis

Επειδή είμαι φανατικός με τα στασινόχαρτα κι' επειδή τον όμιλο τον ξέρω άριστα, θα μου επιτρέψεις να σου γράψω τη γνώμη μου για 2 απ' αυτά.
Που είναι ΣΩΛΚ - ΕΛΚΑ.

Πριν σου γράψω όμως γι' αυτές, θέλω να σου εξηγήσω ότι, όταν η αγορά ή μετοχή είναι σε BullMarket, έχουμε 3 GodenCross και 3 DeathCross.
Έτσι μετράμε τα βήματα και ξέρουμε που είμαστε.
Και οι δυο αυτές μετοχές αγαπητέ φίλε, βρίσκονται σε BullMarket.
Βρίσκονται σε BullMarket και κανένας δεν έχει πάρει χαμπάρι. Όπως σε BullMarket βρίσκεται και η ΔΙΟΝ.

Έκαναν το πρώτο GodenCross με ένα πολυσύνθετο βηματισμό και τώρα έκαναν και το πρώτο DeathCross.
έτσι λοιπόν σου λέω σε ελεύθερη μετάφραση, ότι έκαναν το 1-2 του BullMarket.
Βάλε ΚΜΟ 50 & 200 και θα δεις αν έχω δίκιο.

Και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν ένα 3/αρι που θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Εγώ προσωπικά περίμενα τη μια στα 0,64 και την άλλη στα 1,08.
Ελάχιστο έκαναν 0,62 και 1,06 έτσι φόρτωσα προχθές όσες μπορούσα.
Ειδικά με τα ΕΛΚΑ επειδή δεν κάνουν και πολλούς όγκους, επί 3 μέρες έβαζα στη πλατφόρμα εντολές.

Ακύρωση BullMarket θα έχουμε για τα ΣΩΛΚ, αν σπάσουν τα χαμηλά ΙΑΝ που ήταν 0,60 όμως είμαι σίγουρος ότι δε θα τα σπάσει.

Και θα με θυμηθείτε όλοι, ότι αυτές οι 3 μετοχές, θα είναι η μετοχές χρυσός για το 2012 ίσως μαζί με την ΕΒΖ.
Για την ΕΒΖ δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι’ αυτό κι’ έγραψα ίσως.

Για τη ΔΙΟΝ:
Μη μπει κανένας τώρα. Αν κρατήσει το 1,37 ενδεχόμενα να δώσει ακόμα μια κορυφή από 1,64 – 1,72 (1,67±5) όμως εκεί είναι ο άσσος και μετά θα κάνει μεγάλη διόρθωση. Αν δεν κρατήσει το 1,37 ήδη έχει αρχίσει η μεγάλη διόρθωση και πάει για το 2/αρι της.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: