neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 778, 779, 780, 781, 782, 783, 784 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 22, 2011 5:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 22, 2011 6:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

http://www.youtube.com/watch?v=4KELSQEnoD8

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 23, 2011 6:48 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα όλη μέρα σ όλους...Πάντα γελαστά και αισιόδοξα...!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 23, 2011 8:36 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημερα Χρονια πολλα, Καλα Χριστουγεννα με υγεια σε ολους.!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 23, 2011 8:53 am 
Χωρίς σύνδεση

gibsea έγραψε:
Καλημερα Χρονια πολλα, Καλα Χριστουγεννα με υγεια σε ολους.!!!
SHMAIOFOROS έγραψε:
Καλημέρα όλη μέρα σ όλους...Πάντα γελαστά και αισιόδοξα...!!!

Καλημέρα και πάντα με Υγεία.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 23, 2011 8:57 am 
Χωρίς σύνδεση

http://www.greektube.org/content/view/88564/2/

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 23, 2011 9:12 am 
Χωρίς σύνδεση

Ο Μεγάλος Αυνάνας είναι ΕΝΑΣ (είναι και ΜΑΜΑΚΙΑΣ)

Χρόνια κατέχει το Πρωτείο στο Αυνανιστάν. :D :D :D

Και πάνω στο Ποδήλατο το κάνει με την Αλυσίδα,τί να μας πει το παιδάκι με κάτι ώρες ,αυτός κοντέυει μισό ΑΙΩΝΑ...... :D :D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 23, 2011 9:18 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Δεκεμβρίου 2011
Λεονταρισμοί...
του Ανδρέα Καρακώστα
Ασθενής μνήμη ή πολιτική σκοπιμότητα, το επιχείρημα είναι ούτως ή άλλως βλακώδες και σίγουρα αδύναμο ν’ αποτελέσει μορφή πίεσης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση…
Αντιλαμβάνομαι απολύτως πως το πολιτικό του εκτόπισμα και η επικείμενη αλλαγή στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τον αναγκάζουν να συνεχίζει να ισορροπεί στο έτοιμο να ξεφτίσει τεντωμένο σχοινί, αλλά όλα έχουν ένα όριο…

Ο λόγος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και την δήλωσή του πως η κυβέρνηση Παπαδήμου συνιστά προϊόν της υπαρκτής ακόμη κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, επιλογή της οποίας υπήρξε η συμμετοχή στο νέο σχήμα των κομμάτων της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ. Προφανώς το φραστικό άλμα του Αντιπροέδρου, προήλθε ως ανάγκη να υπάρξει απάντηση στην πρόσφατη παρέμβαση Βορίδη στο υπουργικό συμβούλιο και την απάντηση του πρωθυπουργού, σύμφωνα με την οποία δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών.
Το… παιγνιδάκι σχετίζεται και αφορά με το αν και κατά πόσον μπορεί να καταστεί εφικτό, να παραμείνει η σημερινή κυβέρνηση στα έδρανα. Με το να μην πραγματοποιηθούν εν ολίγοις εκλογές άμεσα, διότι απλούστατα, δεν εξυπηρετεί κανέναν. Το επιχείρημα που προβάλλεται είναι πως δεν θα έχει ολοκληρωθεί το PSI και πως απαιτούνται σειρά νέων ασφυκτικών μέτρων έναντι των μικρών και μικρομεσαίων εισοδημάτων, προκειμένου να πάρουμε τι άλλο; Μα, την έβδομη δόση!

Εκβιαστικών διλημμάτων συνέχεια, εν ολίγοις, ελλείψει στοιχειώδους σοβαρότητας, πειστικών επιχειρημάτων και υπαρκτού σχεδίου εξόδου από την σημερινή κρίση. Την όλο και διογκούμενη κρίση, η οποία αρχίζει να στραγγαλίζει το σύνολο των ευρωπαϊκών πρωτευουσών, που βλέπουν πως τα σχέδια και οι μεθοδεύσεις της Αγκελα Μέρκελ, στην καλύτερη περίπτωση εάν δεν στείλουν την Ε.Ε. στα βράχια, θ’ απομονώσουν την πλειοψηφία των χωρών – μελών, διατηρώντας στον πυρήνα του ευρωπαϊκού πειράματος λιγότερες από εννέα ή δέκα χώρες…

Οι εξελίξεις στο εσωτερικό πολιτικό παιγνίδι, δεν πραγματοποιούνται σε συνθήκες πολιτικού κενού. Πριν και παραλλήλως με αυτές, συντελούνται γεγονότα, που επηρεάζουν καθοριστικά το μέλλον της χώρας, τα χαρακτηριστικά της τις επόμενες δεκαετίες και, φυσικά, διαμορφώνουν τους όρους διεξαγωγής της πολιτικής στο εσωτερικό. Φαίνεται πως την συγκεκριμένη παραδοχή, παρότι αυτονόητη, άρχισαν σιγά – σιγά να συνειδητοποιούν οι κατά τα ειωθότα κοντόφθαλμοι, επιφανείς της πολιτικής στη χώρα μας, που βλέπουν πως το όποιο πολιτικό κεφάλαιό τους, αν δεν εξανεμίστηκε ήδη, είναι αδύναμο να τους συντηρήσει στη ζωή για πολύ ακόμη…

Αγχωμένος ο συμμέτοχος στο έγκλημα Βενιζέλος που βλέπει, μετά πολλών κόπων και βασάνων να επιτυγχάνει την ανέλιξη του στο αξίωμα του Προέδρου, λίγο πριν κλείσει οριστικά την πόρτα του υπερχρεωμένου και με δομικά προβλήματα πολιτικού του φορέα. Αγχωμένος για τους ίδιους περίπου λόγους και ο υπερχρεωμένος Αντώνης, που βλέπει την παραμονή του στο Μέγαρο Μαξίμου να εξελίσσεται σε μια μοναχική πορεία γεμάτη γκρίζες και πάντως λίγες στιγμές, αγχωμένος και ο Πρόεδρος Γιώργος του ΛΑΟΣ που βλέπει τα υψιπετή σχέδιά του να έχουν αντιστρόφως ανάλογη πορεία με εκείνα των κερδοφόρων τηλεοπτικών δικαιωμάτων της εκπομπής του στο Τηλε Αστυ…
Φαίνεται πως οι εξελίξεις, όποτε κι αν οι κάλπες στηθούν, αυτή τη φόρα τους επιφυλάσσουν μια επώδυνη έκπληξη: Θα επιβεβαιώσουν τους χειρότερους εφιάλτες τους… http://www.youtube.com/watch?v=zc_nkj8CwYQ

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 23, 2011 9:19 am 
Χωρίς σύνδεση

Οι Κάτοικοι του Αυνανιστάν απο τα ΔΩΡΑ που του κάναν άνοιξε ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΙΚΟ και ακόμα το ΕΧΕΙ ο Π-----ς.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Δεκ 23, 2011 10:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη
Κάθε χρόνο σου ζητώ, να μου φέρεις κάτι. Φέτος αλλάζουνε τα πράγματα. Δεν θέλω να μου φέρεις, κάτι. Θέλω να μου πάρεις.

Θέλω να πάρεις από κοντά μου, το...
γραμματοκιβώτιο με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τους φακέλους της εφορίας με την έκτακτη εισφορά, και τις άλλες ειδοποιήσεις της εφορίας. Θέλω να μου πάρεις το άγχος που έχω συνεχώς και την θλίψη που νιώθω καθημερινά. Ξέρεις εσύ.

Θέλω να μου πάρεις, την Μέρκελ, τον Σαρκοζί, τον Τόμσεν, την Λαγκάρντ, τον Αλταφάζ και όσους άλλους βλέπω κάθε βράδυ στον ύπνο και στον ξύπνιο μου. Μαζί με αυτούς θέλω να μου πάρεις όσους μαυρίζουν την ζωή τη δική μου και όλων όσων συζητώ, τον Λουκά, τον Γιώργο, τον Αντώνη και τον άλλον τον Γιώργο. Θέλω να πάρεις όλους τους ψεύτες και τους απατεώνες που θέλουν να με σώσουν χωρίς να με έχουν ρωτήσει και χωρίς εγώ να θέλω να σωθώ από αυτούς. Ξέρεις εσύ.

Θέλω να μου πάρεις, τα δελτία ειδήσεων… μάλλον όχι τα δελτία ειδήσεων αλλά όσους είναι μέσα, ή περίπου όλους. Ξέρεις εσύ. Θα σου το έχουν ζητήσει και άλλοι.

Θέλω να μου πάρεις, επίσης, όλους αυτούς που με κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μου, νομίζοντας ότι εγώ δεν το καταλαβαίνω και μαζί με αυτούς θέλω να μου πάρεις την αγωνία που μου προκαλούν. Και την αηδία. Και την σιχαμάρα. Ξέρεις εσύ.

Θέλω να μου πάρεις όλους τους εφιάλτες και από τα κακά όνειρα, άφησε μου μόνο την ώρα που ξυπνώ και συνειδητοποιώ ότι ήταν όνειρο. Επίσης θέλω να μου πάρεις και τα καλά όνειρα. Αυτά μεγαλώνουν την ανασφάλειά μου. Δεν είναι πολλά έτσι κι αλλιώς.

Θέλω να μου πάρεις τα μάτια των άλλων, που με κοιτάνε συνεχώς. Αυτό δεν το αντέχω καθόλου. Όπως δεν αντέχω τα δάκρυα. Δεν φταίνε αυτοί. Εγώ φταίω, αλλά επειδή δεν μπορείς και δεν πρέπει να πάρεις εμένα, πάρε αυτούς.

Θέλω να μου πάρεις ότι τόλμησα να σκεφτώ και δεν τόλμησα να κάνω. Γιατί με εμπόδισες;

Θέλω να μου πάρεις τα λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ, και τα γέλια που δεν έγιναν ποτέ. Έτσι κι αλλιώς μου είναι ποια άχρηστα. Για τα λόγια που ειπώθηκαν δεν σου ζητάω τίποτα, γιατί έτσι κι αλλιώς τα πήρε ο αέρας. Ξέρεις εσύ.

Θέλω να μου πάρεις τον κομπασμό και την έπαρση που κυβερνάει, τον τόπο μας. Όλους αυτούς του ανίκανους και όλους εκείνους τους αδίστακτους. Πάρε μαζί τους και ότι σάπιο και σαθρό, είπαν και έφτιαξαν. Ξέρεις εσύ.

Θέλω ακόμη, να μου πάρεις την σιγουριά που είχα για το αύριο και τον φόβο που έχω για το σήμερα, εγώ και όλοι οι υπόλοιποι.

Θέλω τέλος, να μου πάρεις, όλες τις άσχημες μέρες που έρχονται. Ακούω ότι θα είναι πολλές. Και αν δεν μπορείς να πάρεις το «άσχημες», πάρε τουλάχιστον το «πολλές».

Σε ευχαριστώ που με διάβασες.

ΥΓ. Επίσης ξέρω εδώ και χρόνια ότι δεν υπάρχεις, αλλά φέτος δε με νοιάζει. Ξέρεις εσύ.

Θύμιος Κ.
ellinofreneia.net

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 778, 779, 780, 781, 782, 783, 784 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 93 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: