Δάντης έγραψε:
Στο ΧΑΑ ισως γίνει η θετική εκπληξη, γιατι εχω δει μερικά σημάδια σχετικά με το χρέος καλα.
Πρωτα το έλλειμα θαναι μικροτερο απο οσο λένε. Αρκει κανεις να δει τι γινεται στις εφορίες και θα καταλάβει. Μετά η Μέρκελ αλλά και οι Γαλλοι βιάζονται να κλείσουν το Ελληνικο θέμα γιατι α) ο κοντός έχει εκλογές, β) η Ιταλία μπορεί να τινάξει τα σύμπαντα στον αέρα και γ) η Γερμανική οικονομία φρέναρε...Οι πληροφορίες πως το δάνειο θαναι ισως..μεγαλύτερο (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) για να πληρωθούν και όσα hedge funds σπεκουλάρησαν με τα ελληνικά ομόλογα και δεν μπηκαν στο PSI+ είναι ενδεικτική...Εμενα μου θυμιζει αυτή η στάση "κλείστε το θέμα όπως όπως" για την Ελλάδα. Αρα ας γινουν μερικές παραχωρήσεις στις σαχλαμάρες των Τροικανών με τα μισθολόγια, γιατι μετα μου φαινεται πως θα αρχίσει να γυρνάει ο τροχός..δηλα΄δη τον φαγαμε τον γαιδαρο, ας μην κωλυσουμε τώρα σε μεκροπράγματα, αφου ετσι και αλλιως ΟΛΑ αυτα τα μέτρα στον Ιδιωτικό τομέα δεν μπορούν να σταθούν . Στα πρωτα δείγματα ανάπτυξης θα γίνει διαγωνισμός για στελέχη ανάμεσα στις μεγαλες εταιρείες καθε κλάδου και αυτο θα ανεβάσει τους μισθούς..
Εξάλλου σας εχω ξαναπεί για αυτούς τους τροικανούς..είναι οικονομολόγοι , απο πολυ καλα σχολεία μεν, δημοσίοι υπαλληλοι δε, που εφαρμοζουν μια θεωρία αλλα δεν εχουν καθολου ή ελάχιστη εμπειρία..αμα ηταν αστεριια θα δούλευαν σε καμια Morgan ή Goldman..
κυριε Πανο μακαρι,βλεπω αισιοδοξία
αλλά οφείλω να τονίσω πως τα τελευταία 2 χρόνια είναι αρκετές οι φορές που μαζεύτηκε αισοδοξια και αλλες τόσες ήταν και οι διαψεύσεις .
και επειδή κάποιοι γράφουν ότι και τεχνικά υποστηρίζετε η αισιοδοξία τι να πω;
αλλά όταν μιλάτε για εκπληξη από χρηματιστήριο τι εννοείτε
δεν εχει περασει καιρός απο τοτε που οι της ΕΤΕ έλεγαν χαμηλόφωνα ότι η αξία της αγγίζει το 1 ευρώ.και εντάξει το πλησιάσαμε ,αλλά αλλο αυτό και άλλο να φύγουμε πάνω.
μήπως μιλάτε για βραχυπρόθεσμα παιχνίδια και για παράγωγα;