neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 823, 824, 825, 826, 827, 828, 829 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 30, 2012 8:11 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Απρ 05, 2011 12:49 pm
Δημοσιεύσεις: 753
Τοποθεσία: Βριλήσσια
Καλημερα και καλη εβδομαδα.!

_________________
Μην φτυνεις ποτε στο δρομο...παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που το αξιζουν στα μουτρα !!!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 30, 2012 1:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Φεβ 19, 2011 11:12 pm
Δημοσιεύσεις: 1441
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Τί ρεζιλίκια είναι αυτά μεταξύ Eurobank και ΑΛΦΑ; Μας βλέπουνε ρεεεε!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 30, 2012 2:57 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
xaaos έγραψε:
Τί ρεζιλίκια είναι αυτά μεταξύ Eurobank και ΑΛΦΑ; Μας βλέπουνε ρεεεε!!!



Παγωμάρα για deal Εurobank-Alpha σε αγορά & κυβέρνηση Εκτύπωση E-mail
30-01-2012 14:28:21




"Παγωμάρα" στην υπόθεση συγχώνευσης Αlpha με Eurobank με την πρώτη να συναρτά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης με την πορεία του ... PSI! Δηλαδή θα καθορισθεί το χρονοδιάγραμμα και γενικότερα η εξέλιξη της συγχώνευσης με την Eurobank από το αν θα υπάρξει PSI. Σήμερα δεν είναι δυνατόν να προσοδιορισθούν με ακρίβεια τα επόμενα βήματα, όσο είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το PSI, αναφέρει η Alpha Bank σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο.

Μετά την ανακοίνωση της Alphabank και της Eurobank υπήρξε αναστολή διαπραγμάτευση των μετοχών των δύο Τραπεζών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Σε συνέχεια προηγουμένης ανακοινώσεώς της, η Alpha Bank ενημερώνει ότι, συνεπεία τρεχουσών μακροοικονομικών εξελίξεων με άμεσες επιπτώσεις επί του τραπεζικού τομέα (Private Sector Involvement – PSI), δεν δύναται επί του παρόντος να παράσχει ακριβή ένδειξη για το χρονοδιάγραμμα, και την εν γένει εξέλιξη, της συγχωνεύσεως αυτής μετά της Τραπέζης EFG Eurobank Ergasias.»

» Ευθύς ως υπάρξουν οριστικά δεδομένα, η Τράπεζα θα επανέλθει δια νεωτέρας ανακοινώσεως προς το επενδυτικό κοινό.»

Υπενθυμίζεται ότι στις 23 Ιανουαρίου, η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε τη συγχώνευση, πως με τη συνένωση των δύο τραπεζών δεν δημιουργούνται σοβαροί κίνδυνοι για περιορισμό του ανταγωνισμού στο χρηματοπιστωτικό τοπίο.

Η συγχώνευση εγκρίθηκε με δεσμεύσεις που προτάθηκαν από τις δύο τράπεζες για τις επιμέρους αγορές αποδοχής καρτών και πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων (factoring).

Το πράσινο φως της Επιτροπής Ανταγωνισμού ανοίγει το δρόμο για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης που είχαν αποφασίσει τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο τραπεζών στα μέσα Νοεμβρίου και είχαν εγκρίνει οι συνελεύσεις των μετόχων τους.

Στο επόμενο στάδιο βρίσκεται η έκδοση ομολογιακού δανείου αλλά και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για τη νέα τράπεζα μέσα στην άνοιξη, όταν και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες της αγοράς.

Όσον αφορά συγκεκριμένα τους όρους της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην τελική της έγκριση, προβλέπεται πως για την αγορά αποδοχής καρτών, οι δύο τράπεζες δεν θα προβούν σε μη διακριτική πρόσβαση/μεταχείριση στην Cardlink (στην οποία και οι δύο εταιρίες είναι μέτοχοι) τρίτων εκκαθαριστριών τραπεζών, έτσι η πρόσβαση στην υπηρεσία δικτύου, οι εκπτώσεις για την εισφορά POS και η τιμολογιακή πολιτική θα γίνεται επί ίσοις όροις για όλους τους πελάτες ανεξαρτήτως αν είναι ή όχι μέτοχοι της Cardlink.

Αναφορικά με τις υπηρεσίες επεξεργασίας, τα μέρη θα εξακολουθήσουν να παρέχουν την ευχέρεια στα πιστωτικά ιδρύματα που συμβάλλονται με την ανωτέρω εταιρία και θα επιλέγουν όποιον πάροχο υπηρεσιών επεξεργασίας επιθυμούν. Δεσμεύτηκαν επίσης, ότι για διάστημα δύο ετών από την ολοκλήρωση της συγχώνευσης θα ενημερώνουν την Επιτροπή Ανταγωνισμού για τους προσφερόμενους όρους στους εκάστοτε πελάτες της Cardlink.

Τέλος, για την αγορά πρακτορείας επιχειρηματικών δεσμεύσεων (factoring) τα μέρη θα αντικαταστήσουν τον 26ο όρο της σύμβασης πρακτορείας της Alpha Bank κατά τρόπο ώστε να αποσαφηνίζεται ότι η δέσμευση του προμηθευτή περιορίζεται σε εκείνες και μόνο τις απαιτήσεις που αποτελούν αντικείμενο της εκάστοτε σύμβασης πρακτορείας».

Τελείως διαφορετικά από την διοίκηση της Alpha Bank η οποία δημιουργεί αποστάσεις από τη συμφωνία για τη συγχώνευση με τη Eurobank αντιμετωπίζει η διοίκηση της δεύτερης τα εξής:

"Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής της, η Εurobank δηλώνει ότι "είναι σε διαβούλευση με την Αlpha Bank για να ολοκληρώσει τη διαδικασία συγχώνευσης το συντομότερο δυνατόν, και εκτιμά ότι δεν συντρέχουν λόγοι καθυστέρησής της".

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 30, 2012 3:02 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
ΧΡΥΣΟΣ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΥΣΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ALL TIME ΚΟΡΥΦΗ;
Το Δεκέμβριο του 1979 είχαμε την σοβιετική εισβολή στο Αφγανιστάν. Η Αμερική αντιμετώπιζε προβλήματα με τον υψηλό πληθωρισμό την μεγάλη ανεργία και τις υψηλές τιμές καυσίμων.


Το μέλλον της αμερικανικής οικονομίας και της αμερικανικής ισχύς ήταν αβέβαιο. Ο Χρυσός θεωρήθηκε ασφαλές καταφύγιο λόγο του τρόμου που δημιουργήθηκε από τους σοβιετικούς και της αμερικανικής οικονομίας. Αποτέλεσμα η τιμή να εκτοξευτεί πάνω από τα 750 δολ.

Ήταν η πρώτη φούσκα στο χρυσό που έπεσε αμέσως μετά στα τάρταρα εγκλωβίζοντας αυτούς που αγόρασαν στα ψηλά για πάνω από 25 χρόνια!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 30, 2012 3:16 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Αιδώς, παχύδερμα!
του Θανάση Νικολαΐδη
ΤΗ μέρα τσιρίζουν για εκλογές και τη νύχτα σκύβει ο ένας στο αυτί του διπλανού…ομόθρησκου.
Με τον αντίπαλο(;) του σιναφιού ανταλλάσσουν μακρινές ματιές κι είναι αρκετό. Μην έρθουν νωρίς οι εκλογές και πάμε σπίτια μας. Μη κοπεί ο μισθός, τα επιδόματα, τα δώρα, δεν ξέρεις αύριο τι γίνεται με τα ένσημα και τρέχεις όπως για τα αναδρομικά…

ΤΟΣΗ δυσπραγία τριγύρω, τόσοι δυστυχείς, κι οι βουλευτές μας ατάραχοι στο πόστο τους, με μόνο εφιάλτη την επανεκλογή να τους ταράζει τον ύπνο. Καμιά πρωτοβουλία προσωπική και ατομική, ούτε ένα κουτί στην έξοδο για τους πεινώντες, ένα δείγμα γραφής και συμπόνιας του πολίτη που εκπροσωπούν. Και μόνο αν πολιτικός «διάσημος» αποδημήσει σπεύδουν για εκείνο το «δημοσία δαπάνη η κηδεία του» (όπως και τα κρουασάν τους)-τι έχουν να χάσουν απ’ το πορτοφόλι τους;

ΔΕΝ βγήκε λόγος παρηγορητικός απ’ το σινάφι τους για τη δυστυχία ολόγυρά τους, δεν έκαναν πίσω απ’ τα εκατομμύρια των κομμάτων τους, δεν έκοψαν έναν (υπεράριθμο) μισθό απ’ τους «εργαζόμενους» της βουλής κι ούτε είπα να βάλουν το χέρι στη τσέπη, συμβολικά είτε όχι, ελληνικά και ανθρώπινα. Να το επιμερίσουμε κατά «βαθμό» και «κύκλο εργασιών»; Πόσοι υπουργοί ανακαίνισαν τα γραφεία τους για να αποτινάξουν και το τελευταίο μόριο της βλαχιάς τους (συμβολικά ο όρος), μεταμορφωμένοι πια σε αριστοκράτες, πόσοι πουπουλόκωλοι από δαύτους που δεν δούεψαν στη ζωή τους δουλεύουν με χίλια τσιράκια στα γραφεία τους κι άλλα τόσα στη βουλή;

ΔΕΝ αλλάζουν, δεν αλλάζουμε και ξανά προς τη δόξα. Αυτοί με την ψήφο του οπαδού κι εκείνος με την κουτοπονηριά του. Και, βέβαια, όσο βλέπει ο οπαδός να διορίζει λάθρα ο υπουργός ακόμα και σήμερα, τόσο ελπίζει και γίνεται πιο…οπαδός. Επενδύει στο Κόμμα, συνεπής στην παράταξη και με την ιδεολογία στο πορτοφόλι, όπως κάνουν όλοι σήμερα, σε ανατολή και δύση, Ευρώπη και Αμερική.

ΟΙ Δήμοι κάτι κάνουν, η Εκκλησία προσπαθεί, μανάβηδες χαρίζουν ζαρζαβατικά, πολλοί δανείζουν σε φίλους, αλλά των πολιτικών μας το άγρυπνο μάτι παραμένει καρφωμένο στην ψήφο μη τους φύγει. Χωρίς έγνοια και πρωτοβουλίες κι ας τους βαραίνουν αμαρτίες. Χωρίς καν να κατακεραυνώνουν τους (πολιτικά) αλήτες του σιναφιού που επιμένουν στα αναδρομικά τους(!!!).

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 30, 2012 3:25 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
H Πούστρα σήμερα στην συνάντηση φορούσε ΚΟΚΚΙΝΟ Κασκόλ..........................................

θα βάλει και μία φούστα κλαρωτή......φτου δύο ΡΕΒΥΘΙΑ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Ένα κουκί και δύο ρεβύθια κάνουν τρία παραμύθια////////////////////////////////////////////////////

Γιωργάκη το κόκκινο σε πάει και σε φέρνει.........................................................................


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 30, 2012 3:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Μισθοί και επιδόματα πρόκληση


Το μεγάλο φαγοπότι που συνέβαινε στο ΟΑΚΑ φέρνει στο φως σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα». Ένα όργιο σπατάλης με υπέρογκους μισθούς, υπερωρίες και ανεξέλεγκτα επιδόματα που δε δικαιολογούνται.

Για επτά χρόνια, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δύο στους τρεις εργαζόμενους, έπαιρναν επιδόματα χωρίς να έχουν υποβάλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους. Αυτά τα επιδόματα λαμβάνονταν χωρίς απόφαση του ΔΣ, απλά και μόνο με εισήγηση τμηματάρχη και δυσδιάκριτη υπογραφή διευθυντή.

Τρανταχτό παράδειγμα το επίδομα κολυμβητηρίου, το οποίο αφορούσε περισσότερα από 8 άτομα και ανερχόταν σε 200 ευρώ το μήνα. Το ίδιο συνέβαινε και με το επίδομα ασφαλείας ύψους 500 ευρώ το οποίο δεν προβλεπόταν από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Και δεν είναι μόνο αυτά που προκαλούν. Κι αυτό γιατί υπήρξε διευθυντής που μέσα σε δύο χρόνια έπαιρνε επιδόματα ύψους 78.000 ευρώ χωρίς να υπάρχει σχετική έγκριση ενώ νυχτοφύλακας αμειβόταν με 3.400 ευρώ. Υπέρογκες αμοιβές έπαιρνε και γραμματέας (3.900 ευρώ) και τεχνικός με 4.150 ευρώ. Αυτά τα χρήματα έρχονταν από προμήθειες ενώ θα έπρεπε να διενεργούνται διαγωνισμοί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μέσος όρος τακτικών αποδοχών των εργαζομένων ήταν 3.200 ευρώ. Κι αυτός κατέτασσε τους εργαζομένους του ΟΑΚΑ στους καλοπληρωμένους του Δημοσίου.
Από τη σύγκριση μάλιστα των μισθών του 2009, προέκυψε ότι οι υπάλληλοι του ΟΑΚΑ αμείβονταν μέχρι και με 175% περισσότερα σε σχέση με τους υπάλληλους του Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, ο βασικός μισθός στην κατηγορία υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο ΟΑΚΑ ήταν 1.950 ευρώ τη στιγμή που στο Δημόσιο ήταν 711 ευρώ.

Και στην περίπτωση των επιδομάτων κι εδώ οι διαφορές είναι κατά πολύ μεγαλύτερες. Δηλαδή, το επίδομα γάμου στο Δημόσιο έφτανε τα 35 ευρώ ενώ για τους υπαλλήλους του ΟΑΚΑ άγγιζε τα 158 ευρώ.

Τεράστιο όμως ήταν και το κόστος των υπερωριών. Κι αυτό γιατί μέσα σε ένα μήνα και μόνο άγγιζε τα 150.000 ευρώ ενώ από τις 2.500 ώρες, τουλάχιστον οι μισές, δε δηλώθηκαν στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Το «ψαλίδι» άρχισε να μπαίνει στις αρχές του 2011. Κι αυτό επειδή οι μισθοί τους μειώθηκαν κατά 20% και τα επιδόματα κόπηκαν.

Έτσι, οι συνολικές δαπάνες μισθοδοσίας έφτασαν τα 10,2 εκατ. από τα 21,4 το 2009 ενώ οι θέσεις εργασίας έχουν μειωθεί από τις 300 στις 240.

Παράλληλα, ο πρώτος μισθός αρχίζει από τα 1.830 ευρώ τη στιγμή που πριν ήταν 3.200 ευρώ ενώ αντίστοιχα στο Δημόσιο είναι τα 780 ευρώ.

Χαρακτηριστικό της χαοτικής κατάστασης είναι και το γεγονός πως ενώ από το 2010 έχουν γίνει εισηγήσεις για τη λεπτομερή καταγραφή περιουσιακών στοιχείων του ΟΑΚΑ ώστε ο οργανισμός να γνωρίζει τα περιουσιακά του στοιχεία μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει πρόοδος.

Όπως σημειώνει και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Λάζαρος Γρύλλης, «δεν υπήρχε φρένο πουθενά» και προσθέτει πως είναι βέβαιος ότι το πάρτι που γινόταν έχει τελειώσει.

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 30, 2012 6:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Καλό βράδυ σ όλους παιδιά...Μια κωλοτράπεζα πήρα στη ζωή μου (Γιούρομπανκ)...Κι αυτή είναι που θα κλείσει τελικά...:):):)
Πάντα αισιοδοξία...!!!

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 30, 2012 6:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Φεβ 19, 2011 11:12 pm
Δημοσιεύσεις: 1441
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Διάβασα το εξής σχόλιο στο κάπιταλ:

"Μετανοιώνω κάθε ώρα και στιγμή, που δεν έδωσα το ΔΙΑ και προτίμησα να μπω στο "σαπάκι" του Λάτση...Αλλά τώρα είναι αργά για δάκρυα...!"

Μαζί κι εγώ, το έχω μετανιώσει που δεν πούλησα τη ΔΙΑΣ όταν έπρεπε και άφησα να με ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ (γιατί περί κοροϊδίας πρόκειται) οι της Eurobank. Ευτυχώς που στην πορεία άλλαξα εγκαίρως την ΕΥΡΩΒ με ΔΕΗ, ΕΤΕ και περιόρισα έτσι τις ζημίες, καθώς η λατσοτράπεζα έφτασε μέχρι και τα 30 λεπτά!

Να πω την αλήθεια, πολύ θα το χαρώ αν τελικά κρατικοποιηθεί αυτή η τράπεζα και χάσουν τα στελέχη τις θέσεις τους. Είναι το λιγότερο που τους αξίζει μετά την ΧΕΙΡΙΣΤΗ συμπεριφορά τους απέναντι στους μικρομετόχους της ΔΙΑΣ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 30, 2012 9:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
Δήθεν «δολοφονία» στελέχους της Χρυσής Αυγής Εκτύπωση E-mail
30-01-2012 14:28:20
8

ImageΑναφορικά με την είδηση που δημοσιεύτηκε σε διάφορες ιστοσελίδες και έτυχε αναδημοσίευσης από αρκετές άλλες την περασμένη Παρασκευή το βράδυ για τη δήθεν δολοφονία στελέχους της «Χρυσής Αυγής» καταρχήν να ενημερώσουμε ότι το συγκεκριμένο άτομο χαίρει άκρας υγείας και κατά δεύτερον αυτό που προκύπτει είναι ότι πρόκειται περί μιας κακοήθους προσπάθειας για τη δημιουργία επικίνδυνων τετελεσμένων.

Εξάλλου με ανακοίνωσή του το κόμμα της «Χρυσής Αυγής» αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει την «είδηση» και καταγγέλλει κατηγορηματικά οποιονδήποτε χωρίς πληροφορίες ξεκίνησε αλλά και αναμετάδωσε το συγκεκριμένο ψέμα.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως διάλεξαν ορισμένοι να αναμεταδώσουν κάτι τόσο ψευδές και ειδεχθές μια ημέρα πριν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τα ΙΜΙΑ. Ενδεχομένως θεώρησαν πως θα τρομάξουν και θα δημιουργήσουν εντυπώσεις. Η «Χρυσή Αυγή», διαψεύδει το όλο ψέμα και θεωρεί τουλάχιστον απαράδεκτο να διαδίδονται τέτοια ψεύδη επί μονίμου βάσεως για να εξυπηρετηθούν άλλου είδος σκοποί και κίνητρα ».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 823, 824, 825, 826, 827, 828, 829 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 102 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr