neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 844, 845, 846, 847, 848, 849, 850 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 16, 2012 6:41 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
xaaos έγραψε:
apollwnios έγραψε:
H άνωδος λες να επηρεάστηκε απο την 01-04-12..........(σχετικά με τον φόρο υπεραξίας)


Θα ισχύσει δηλαδή τελικά; Ξέρεις πώς θα εφαρμόζεται;





Όταν θάρθει η 01-04-12 θα μας πουν για τον φόρο υπεραξίας ή για ευρωπαικό φόρο.


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 16, 2012 7:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
Ξεκινάμε να ψωνίζουμε ελληνικά προϊόντα - Το κέρδος είναι τεράστιο! Εκτύπωση E-mail
16-02-2012 18:00:51
52

Image

Αν υποθέσουμε ότι ο κάθε Έλληνας καταφέρει μέσα στο 2012 να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας 1.000 ευρώ στη θέση ξένων προϊόντων που αγόρασε πέρυσι, τότε θα προστεθεί στην προβληματική ελληνική οικονομία το αστρονομικό ποσό των 12 δισ. ευρώ!

Ολόκληρο το περιβόητο ΕΣΠΑ που υποτίθεται ότι θα αναζωογονούσε τη χώρα και το οποίο οι αδιάφοροι και ανίκανοι κυβερνώντες δεν κατάφεραν να απορροφήσουν τόσο καιρό, είναι 18 δισ. ευρώ για τέσσερα χρόνια.


Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα νούμερα και την ακρίβειά τους, όλο και περισσότεροι Έλληνες πολίτες αισθάνονται πλέον ότι είναι εθνικό καθήκον η στροφή στο ελληνικό τρόφιμο, στο ελληνικό ποτό, στροφή στον Έλληνα παραγωγό. Και σιγά-σιγά, στροφή στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ BARCODE ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ 520!!!

Ας κάνουμε επιτέλους την αρχή ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ελληνικά...

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο με την ελπίδα ότι θα διαδοθεί το μήνυμα παντού. Mοιραστείτε το!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 16, 2012 7:01 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
Dow Jones 12,892.54 0.87%
S&P 500 1,353.92 0.80%
Financial 1.00%
NBG 3.53 4.13%


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 16, 2012 7:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
KOZAN.GR γιατί γλύφεις τόσο πολύ τον Κουκουλόπουλο-Παπακωσταντίνου-Κασαπίδη


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 16, 2012 7:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Φεβ 19, 2011 11:12 pm
Δημοσιεύσεις: 1441
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
apollwnios έγραψε:
Όταν θάρθει η 01-04-12 θα μας πουν για τον φόρο υπεραξίας ή για ευρωπαικό φόρο.


Αν θα είναι φόρος υπεραξίας όμως πώς άραγε θα υπολογίζεται; Θα είναι ένα ποσοστό επί της διαφοράς αγοράς - πώλησης; Θα περιλαμβάνονται άραγε τα έξοδα των χρηματιστηριακών προμηθειών στον υπολογισμό; Θα είναι αυτοτελής η φορολόγηση ή θα προστίθεται στην κλίμακα; Κι αν πουλήσουμε με ζημιά αυτό θα εκπίπτει από το φόρο; Επίσης τί θα γίνεται αν συμμετέχουμε σε αυξήσεις κεφαλαίου, ή οι μετοχές μας υπόκεινται σε reverse split και τις πουλάμε "ακριβότερα", όλα αυτά θα λαμβάνονται άραγε υπόψιν;

Πολύ φοβάμαι πως αν ισχύσει αυτός ο φόρος θα μας πνίξουν εμάς τους μικροεπενδυτές σε ένα φαύλο κύκλο γραφειοκρατίας, απαξιώνοντας στη συνείδησή μας ακόμη περισσότερο το ΧΑΑ. Ίσως το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να βάλουν έναν φόρο τύπου "μπαρμπουτιέρας", ένα μικρό ποσοστό, π.χ. 0,5% επί της αξίας πώλησης και μην το ζαλίζουν περισσότερο το θέμα. Αρκετά έχουν ταλαιπωρήσει τους Έλληνες μικροεπενδυτές όλα αυτά τα χρόνια οι αρχές του Χρηματιστηρίου και του ΥΠΟΙΚ.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 16, 2012 8:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
http://www.youtube.com/watch?v=jsCCnpcGEWI&feature=related


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 16, 2012 8:16 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
........ΜΑΓΚΙΑ


Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας Ισραήλ-Κύπρου με "ομπρέλα" ισραηλινών F-15 Εκτύπωση E-mail
16-02-2012 15:53:58
37

Στρατιωτική συμφωνία στρατηγικής σημασίας η οποία θα επιτρέπει στις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ να παρέχουν προστασία σε ολόκληρη της ΑΟΖ της Κύπρου (που περιλαμβάνει φυσικά όλα τα κοιτάσματα φυσικού αερίου), αλλά και στον εναέριο χώρο άνωθεν του χερσαίου τμήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπέγραψαν σήμερα Κύπρος και Ισραήλ, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές από το Τελ Αβίβ στο defencenet.gr.

Η συμφωνία υπογράφηκε από τον πρόεδρο της Κύπρου και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ σήμερα το μεσημέρι κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Benjamin Netanyahu στο νησί και αφ'ενός δίνει το απαραίτητο στρατηγικό βάθος στο Ισραήλ, αφού στην συμφωνία προβλέπεται μόνιμη μεταστάθμευση στην Κύπρο, αφ'ετέρου καθιστά τα ισραηλινά μαχητικά F-15 και F-16 "φύλακες-άγγελους" της Κύπρου!

Αν και η συμφωνία αφορά την συνεργασία των δύο κρατών στον τομέα της έρευνας και διάσωσης στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ των δύο κρατών ισραηλινά δημοσιεύματα αναφέρουν ξεκάθαρα ότι τα αεροσκάφη της Αεροπορίας του Ισραήλ και τα πλοία του Ναυτικού της χώρας θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον κυπριακό εναέριο χώρο και ύδατα για την προστασία των κυπριακών εγκαταστάσεων εξόρυξης φυσικού αερίου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν το Ισραήλ επιθυμεί την εγκατάσταση μαχητικών αεροσκαφών της Αεροπορίας του στην αεροπορική βάση της Πάφου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε ότι «Το Ισραήλ ενδιαφέρεται για την ειρηνική συνεργασία και την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας μστην περιοχή».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Χριστόφιας καταδίκασε πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στις πρεσβείες του Ισραήλ στην Ινδία και στη Γεωργία και ζήτησε από την ΕΕ να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα ως απάντηση στις πρόσφατες απειλές της Τουρκίας για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στην κυπριακή ΑΟΖ από την κυβέρνηση του νησιού.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών αλλάζει τα γεωπολιτικά δεδομένα αφού πλέον η προστασία των
ενεργειακών πόρων της κυπριακής Δημοκρατίας περνά και επίσημα κάτω από την ομπρέλα των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων καταστώντας το εβραϊκό κράτος εγγυητή της ασφάλειας του μελλοντικού πυρήνα της κυπριακής οικονομίας.

Ουσιαστικά το Ισραήλ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία ότι δεν μπορεί πια να προκαλεί κωλύματα στην αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της περιοχής.

Την ίδια στιγμή με την κίνηση αυτή το Ισραήλ αντικαθιστά μερικώς την Ελλάδα στην περιοχή, παρέχοντας ασφάλεια όχι μόνο στις ενεργειακές εγκαταστάσεις του οικοπέδου 12 αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα εξόρυξης που θα δραστηριοποιείται στη θαλάσσια περιοχής μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 17, 2012 5:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Από το δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι RT News και την προσωπική ιστοσελίδα του Max Keiser.




Ο γνωστός και αγαπητός στους Έλληνες οικονομικός αναλυτής Max Keiser εμφανίστηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του δορυφορικού τηλεοπτικού σταθμού Russia Today, όπου απάντησε σε κάποια ερωτήματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα.


«Το απίστευτα δυσανάλογο χρέος της Ελλάδας έχει, στην πραγματικότητα, συσσωρευτεί σε διάφορες τράπεζες ανά τον κόσμο και φορτώθηκε στον ισολογισμό της Ελλάδας», δήλωσε ο οικονομικός αναλυτής, και περιέγραψε στην κατάσταση ως «οικονομικό ολοκαύτωμα».


«Το χρέος στην Ελλάδα δεν προέ! ρχεται από την Ελλάδα», είπε ο Keiser. «Προέρχεται από αυτές τις άλλες χώρες, που έχουν χρησιμοποιήσει την Ελλάδα ως χωματερή τοξικού χρέους. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση απαιτεί να αποπληρώσει αυτό το τοξικό χρέος ο ελληνικός λαός. Αλλά εξυπακούεται ότι οι Έλληνες δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν αυτό το χρέος. Επομένως, σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες ενός οικονομικού ολοκαυτώματος».


Στο Ελληνικό Κοινοβούλιο! θα διεξαχθεί τις επόμενες ώρες ψηφοφορία για ένα νέο Μνημόνιο, του οπο! ίου την επικύρωση απαιτούν οι δανειστές, προτού χορηγήσουν στη χώρα ένα νέο δάνειο, ύψους 130 δισ. ευρώ. Το νέο Μνημόνιο προβλέπει περαιτέρω περικοπές και μια συμφωνία με τους ιδιώτες κατόχους του ελληνικούς χρέους.


Κατά τη γνώμη του Max Keiser: «Το όλο εγχείρημα του ευρώ ήταν ιδέα της Γερμανίας. Ήταν ένα εγχείρημα ύπουλο, που αποσκοπούσε στο να γίνει δυνατή η επανένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας. Τώρα που ! η Γερμανία επανενώθηκε, τριγυρνάει σαν το πεινασμένο θηρίο στην Ευρώπη και λεηλατεί τη δημόσια περιουσία χωρών όπως η Ελλάδα. Οι Έλληνες είναι σήμερα αυτό που ήταν κάποτε οι Εβραίοι της Ευρώπης. Βρισκόμαστε εν μέσω ενός οικονομικού ολοκαυτώματος που οργάνωσε η Γερμανία».


Ο παρουσιαστής του δελτίου έθεσε ένα ενδιαφέρον ερώτημα στον Keiser, που αφορά στα πιθανά κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τη χορήγηση δανείων με! τρομακτικά υψηλό επιτόκιο στην Ελλάδα από την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και τους «ευ! ρωκράτες» των Βρυξελλών, και παρομοίωσε αυτό που γίνεται εις βάρος της Ελλάδας σαν μια θηλειά γύρω από το λαιμό της που δένεται όλο και πιο σφιχτά.


Στο ερώτημα αυτό, ο Max Keiser, απάντησε: «Τα τελευταία δέκα χρόνια, από το ξεκίνημα αυτής της νομισματικής ένωσης, όλοι οι προαναφερθέντες ταΐζουν τους Έλληνες τοξικό χρέος με το ζόρι. Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο της Goldman Sachs σε αυτή την υπόθεση, και πώς η τράπεζα ! αυτή, με το τεράστιο τοξικό χρέος που είχε, φρόντισε ώστε η Ελλάδα να συμεριληληφθεί στη ζώνη του ευρώ. Ήταν όλα προσχεδιασμένα. Η Γερμανία γνώριζε πολύ καλά ότι μια μέρα το οικοδόμημα του ευρώ θα κατέρρεε και όλο αυτό το διάστημα ανυπομονούσε να γίνει η έκρηξη για να τρέξει και να μαζέψει τα πολύτιμα λάφυρα. Η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει εισβάλει στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να εισβάλει και στην Πορτογαλία και στην Ισπανία. Έχουμε να κάνουμε με ένα 4ο Ράιχ. Η Γερμανία έχει όλα τα χαρτιά της τράπουλας στα χέρια της και παίζει την παρτίδα πανέξυπνα».


Όσον αφορά το νέο Μνημόνιο που προτάθηκε στην Ελλάδα, ο Max Keiser δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει ανάπτυξη με αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται. «Μέσω αυτού του νέου γύρου μέτρων λιτότητας», υπογράμμισε ο αναλυτής, «η Ελλάδα οδηγείται δέσμια σε μια προδιαγεγραμμένη πορεία τραίνου προς την «τελική λύση». Το ΔΝΤ θα έχει από πριν αγοράσει όλες τις σιδηροδρομικές γραμμές και τα βαγόνια που θα οδηγήσουν τους Έλληνες προς την «τελική λύση».


«Εάν η συμφωνία επιτευχθεί, οι ιδιώτες κάτοχοι του ελληνικού χρέους αναμένεται να έχουν περίπου 70 % μείωση στην αξία των επενδύσεών τους», εξήγησε ο αναλυτής. «Ωστόσο, αυτοί οι ιδιώτες επενδυτές, στων οποίων το χρέος πρόκειται να τους γίνει «κούρεμα», έχουν ήδη ασφαλίσει πλήρως αυτό το χρέος στην αγορά των CDS και, ακόμα και αν ο κόσμος γυρίσει ανάποδα, αυτοί θα έχουν εξασφαλισμένο το κέρδος τους», τόνισε ο Keiser.


«Δεν υπάρχει κανένα ρίσκο γι' αυτούς. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη μέγγενη. Θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλο το τοξικό χρέος που έχει συσσωρευθεί στους ισολογισμούς των τραπεζών στη Γερμανία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, έχει φορτωθεί στον ισολογισμό της Ελλάδας. Και τώρα η ελληνική κυβέρνηση έχει την απαίτηση να πληρώσει ο ελληνικός λαός για όλο αυτό το τοξικό χρέος. Το χρέος της Ελλάδας δεν δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, αλλά σε αυτές τις άλλες χώρες. Η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε σαν χωματερή του παγκόσμιου τοξικού χρέους».


Σε ερώτηση γύρω από αν θα τεθούν νέοι όροι στην Ελλάδα στο προσεχές μέλλον, ο Κeiser υπενθύμισε: «Την ελληνική κυβέρνηση την έχουν διορίσει οι τραπεζίτες. Και η προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση εκπαιδεύτηκε στη Σχολή του Σικάγου, εκεί ακριβώς που εκπαιδεύτηκε και η επικεφαλής του ΔΝΤ, Christine Lagarde. Πάει καιρός που οι Έλληνες στερούνται πολιτικής αντιπροσώπευσης. Αυτό που οφείλουν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να επαναστατήσουν και να αντικαταστήσουν αυτή την κυβέρνηση, ώστε να αποκτήσουν αυτοδιάθεση και να επανακτήσουν την εθνική τους κυριαρχία».


Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το αν θα πρέπει να πιστέψουμε στις θεωρίες συνομωσίας για τους Rothschilds, o Max Keiser εξήγησε: «Δεν έχει σημασία το αν θα τις πιστέψουμε, αλλά το αν θα συνειδητοποιήσουμε πως η ύπαρξη αυτών των τραπεζών είναι συνώνυμη με την απόλυτη ανομία. Το είδαμε αυτό στην πράξη όταν στην MF Global των ΗΠΑ, ένα δισεκατομ μύριο δολάρια που ανήκαν σε απλούς καταθέτες έκαναν φτερά. Και δεν έγινε ούτε μια εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση! Δεν υπάρχουν νόμοι. Οι κυνηγετικοί νόμοι καταργήθηκαν και έχουν όλοι αρπάξει μια καραμπίνα και λεηλατούν. Η Γερμανία το ξέρει αυτό καλά και το απολαμβάνει. Στα χέρια της θα καταλήξει σε λίγο όλη η δημόσια περιουσία της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας».



Πηγή: http://tokafeneiomas.blogspot.com/2012/ ... z1mBkKMfaO

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 17, 2012 6:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Καλό βράδυ και για σήμερα συναγωνιστές μου...Πάντα αισιόδοξα και γελαστά...!!!
Εύχομαι να αποδείξει και η Χώρα μας και το ΧΑΑ...ότι ισχύει το...

Η γη της επαγγελίας είναι πάντοτε από την άλλη μεριά της ερήμου.
Havelock Ellis

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 17, 2012 6:43 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Φεβ 19, 2011 11:12 pm
Δημοσιεύσεις: 1441
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Καζίνο το ΧΑΑ, εντελώς!!! :lol: Από το πλην 5% στο συν 5%.

Λέτε οι 1.000 μονάδες να πλησιάσανε ακόμη περισσότερο σήμερα;

Καλό Σ/Κ!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 844, 845, 846, 847, 848, 849, 850 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 110 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr