aadaa έγραψε:
1.στο γνωστο τραπεζικο σαιτ υπονοουν οτι οι μεγαλομετοχοι θελουν ακριβα να γινει η εισοδος του ΤΧΣ ,ενω το ταμειο θελει να μπει σε χαμηλα επιπεδα
νομιζω απολυτα κατανοητό.
εσυ Βαγγελη ποιος απο τους δυο θα κερδισει;
2.επειδη οπου και να γινει η αυξηση αυτη μετα οι τραπεζιτες θα θελουν χαμηλες τιμες ,ωστε να επαναγορασουν φτηνα και οι του υαμειου ακριβα ωστε να κερδισουν
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ,ΤΧΣ ή οι ιδιοκτητες εχουν μεγαλυτερη δυναμη ωστε τελικα να βγει ο τελικος νικητης;
3.η ΜΑΡΦΙΝ και η ΜΙΓ σημερα παρτι
μπορει να εχει συνεχεια;
ειδικα η ΜΙΓ με τις νεες μειωσεις μισθων ,εχει λεει οΒγαινο 40.000 υπαλληλους,μηπως ειναι καλη ευκαιρια για μειωση εξοδον και αρα ανοδο μετοχης;
4. σημερα ανακοινωθηκε η εξοδος απο ευρωπαικο δεικτη του ΟΤΕ σε λιγες μερες,ισως αυτο να ειναι το μυστικο της συνεχιζόμενης πτωσης;
μπορει η ολοκληρωση του γεγονοτος να σημαινει και καλη ανοδο,αγραζετε πλεον ο ΟΤΕ 2,38? εχει χαμηλο ολων των εποχων.
Ο Πετραν ασχετα που εχει σωστη οπτικη μακροπροθεσμα[η ταση ειναι ξεκαθαρα πτωτικη ,οσο οι ξενοι ΔΕΝ αγοραζουν Ελλαδα] τοχει καπου παρακανει!
καθε φορα που η Αγορα αντιδρα ανοδικα σαν να λυσσα
τι ρεβερς σπλιτ τσαμπουνα ,τι αταχτες χρεωκοπιες κλπ
ολο το πρωι αυτα εγραφε
Δεν λεω οτι ολα αυτα δεν μπορει στο μελλον να συμβουν,αλλα το παρακανει..
Στο Χρηματιστηριο τα κουλουρια τρωγονται φρεσκα και οποιος καταλαβε -καταλαβε
Εγω απλα να επαναλαβω τι ειπα πριν λιγες μερες!!
Και οι τιμες οι τραπεζικες θα δουν ψηλοτερα και οι αυξησεις θα γινουν πολυ χαμηλα!!
Παλι οποιος καταλαβε,καταλαβε!!
Για ΜΙΓ δεν εχω αποψη...κουλουβαχατα ιστορια ειναι..
Για ΟΤΕ απλα κατα την γνωμη μου ,χαρτια εσωτερικης καταναλωσης και οχι εξαγωγικα,
οσο διαρκει η βαθια υφεση στην Ελλαδα,πρεπει να αποφευγονται!!
Βεβαια αυτα θα δωσουν τα πολλα λεφτα οταν αυτη ξεπεραστει!!
Ειναι κοντα αυτη η ωρα??φοβαμαι πως οχι!!
συνεπως??