Nikolas έγραψε:
Κύριε Βαγγέλη καλησπέρα!
Διαβάζω τις σωστές εκτιμήσεις σας για τις 3 κορυφές την ΕΤΕ...και αναρωτιέμαι για την ΑΛΦΑ, η οποία χωρίς ανάσα έφτασε
μέχρι το 1.6-1.8 και έκανε ήδη 4 ανοδικές προσπάθειες διάσπασης της κορυφής της!
Πιστεύετε ότι το 2 που περιμένετε γι αυτήν είναι αρκετό για την αύξηση που έρχεται;
Η Μαρφίν δεν ακολουθησε ιδιαίτερα γιατί εκτός από τεράστιες ζημιές περιμένει και την οριστικοποιήση της συμφωνίας με τους Ρώσους;
τεχνικα!!!ωραια!!!το ...φορτε μου!!!
Λοιπον φιλε μου,οταν εγραφα για την τριπλη κορφη κλπΕΤΕ
και πως την κανουν καποια στιγμη fake διασπαση προς τα πανω[θα την πουν ετσι ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ}
το εκανα και τογραψα κιολας για να καταδειξω οτι το πραγμα ειναι απλα ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟ για την ανακοινωση των αυξησεων
Τα τεχνικα τα φτιαχνουν με τον τροπο να μπερδεψουν τους εναπομεινοντες πιστους του ΧΑ που ΞΕΡΟΥΝ οτι απελπισμενοι απο την πολυχρονη πτωση,βλεπουν την Τ.Α. σαν πανακεια...
και ομως εχει τοσες αναγνωσεις που ΟΤΙ και να γινει...ΕΚ των ΥΣΤΕΡΩΝ καποια θα βγει σωστη!!
Για μενα με τετοιους ογκους που κανει η Ελληνικη Αγορα ειναι χωρις νοημα,
να βασιζεται καποιος σε μια απο τις πολλες αναγνωσεις της...
Τωρα για Αλφα που σωστα με ρωτας..προσεξε..
ΑΛΦΑ και Ευρομπανκ εχουν τις πιο λιγες μετοχες!!κατα συνεπεια πανευκολα κινουμενες και πολυ πιο ...ευκινητες!!
Σε αυτες ειναι το ...ζουμι του trade ΟΧΙ στην ΕΤΕ και απολυτως λογικα..
Το διαγραμμα της Αλφα λοιπον σαφως πιο επιθετικο και εχω ξαναγραψει..νομιζω οταν ανακοινωσει την αυξηση της
θα γραφει πανω απο 2 ευρο στο ταμπλο...για τους γνωστους λογους και οχι λογω ...τεχνικης αναλυσης
Γενικοτερα η κατασταση μου θυμιζει ξανα αυτα που μουλεγε γνωστος λομπιστας της Σοφοκλεους το 1995
οταν γυρισα απο Αμερικη και τουλεγα για μια περιφερειακη μετοχη οτι την βλεπω για κατω γιατι τα ...κερακια κλπ κλπ
Με κοιταξε βαθια στα ματια και μουπε...αγορι μου ...το ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ειμαι ΕΓΩ
και την εκανε 6 απανωτα 8αρια πανω ,ετσι απλα για να μου το αποδειξει!!!
πηρα το μαθημα μου εκτοτε..
Τα Χρηματιστηρια ανεβαινουν με λεφτα και πεφτουν με χαρτια!!Ε..λοιπον λεφτα θα πεσουν τις επομενες βδομαδες και θα...καουν ,
μονο και μονο για να εισπραχτουν μετα περισσοτερα απο τους αφελεις μουαγιεδες που δεν θα...προλαβουν!
Και το που μπαινουν λεφτα ,μονο πολυ εξιδεικευμενα συστηματα τεχνικης αναλυσης
,που μετρουν τις εισροες και εκροες χρηματος μπορουν να το κανουν κερδοφορα!!ενα τετοιο οχι με κερακια κυματα κορφες κλπ
σας το παρουσιαζει εδω μεσα ο φιλος Gem και νομιζω ειμαστε τυχεροι που τον εχουμε μαζι μας