neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 926, 927, 928, 929, 930, 931, 932 ... 1987  Επόμενο

Βαθμολογία Θέματος
* 5%  5%  [ 9 ]
** 1%  1%  [ 1 ]
*** 2%  2%  [ 3 ]
**** 3%  3%  [ 6 ]
***** 90%  90%  [ 175 ]
Σύνολο ψήφων : 194
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 02, 2012 12:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Άλλη μία εβδομάδα έχει μπροστά της η Ελλάδα για να πείσει τους ιδιώτες επενδυτές να συμμετάσχουν στο PSI. Χθες το eurogroup δεν έβγαλε την πολυπόθητη απόφαση για την επικύρωση του δεύτερου δανείου, καθώς, όπως είχε γράψει το euro2day, οι σκληροπυρηνικοί δεν πρόκειται να επικυρώσουν τη δόση-μαμούθ των 89 δισ. ευρώ εάν δεν πειστούν ότι όλες οι νομοθετικές εντολές των prior actions θα μπουν σε εφαρμογή.

Τώρα η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα επιδοθούν σε αγώνα δρόμου ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή από τους ιδιώτες. Από την πλευρά του IIF, ο Νταλάρα και ο Λεμιέρ σκοπεύουν να ξεκινήσουν ενημερωτικά road shows για να πείσουν τους ομολογιούχους.

Ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής, την Παρασκευή 9 Μαρτίου, το eurogroup, με τηλεδιάσκεψη, θα αποφασίσει ή όχι την ενεργοποίηση των CACs.

euro-today

Οι κρισιμες ημερομηνιες πλησιαζουν..

Προσωπικα ειμαι αισιοδοξος!!το ταμπλο συμφωνει μεχρι στιγμης μαζι μου..

Για να δουμε...τι θα δουμε 8-)

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 03, 2012 2:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Verda λες να μας επηρεάσει η υποβάθμιση της Μoody's?
Εγώ μπήκα την Παρασκευή ποντάροντας σε επιτυχή εξέλιξη με το Psi.
Φαντάζεσαι να έχουμε καμιά εμπλοκή?

Δεν μπορώ να αποκρυπτογραφήσω καλά το κείμενο αυτό:
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231184518

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 03, 2012 3:03 pm 
Χωρίς σύνδεση

Στις 8 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 9 Κεντρικής Ευρώπης (12:00 GMT) λήγει το PSI η διαδικασία εθελοντικής συμμετοχής στην αναδιάταξη του ελληνικού χρέους.

Αν δεν υπάρξει παράταση, (αυτό θα προσδιοριστεί στις 7 Μαρτίου και ώρα έως 4 Κεντρικής Ευρώπης) είναι πολύ πιθανό – ξημερώματα Παρασκευής 9 Μαρτίου να έχει καταστεί γνωστή η συμμετοχή των ιδιωτών στην αναδιάταξη του ελληνικού χρέους.

Με βάση πρώτες πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές ο στόχος του 75% ίσως να μην επιτευχθεί και η συμμετοχή να κινηθεί μεταξύ 68% και 72%. Μέχρι τώρα η συμμετοχή είναι ελαχιστότατη, πραγματικά πολύ μικρή αλλά προφανώς η συμμετοχή θα κορυφώσει έως τις 8 Μαρτίου την νέα εβδομάδα.

Αν η πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί καθώς μέχρι τις 8 Μαρτίου πολλά μπορεί να συμβούν το PSI θα ακυρωθεί. Η Ελλάδα θα ενεργοποιήσει τα CACs αφού συγκεντρώνει πάνω από 66,66% και θα πληρωθούν τα CDS καθώς η ISDA θα πιστοποιήσει Credit Event.

(Με δεδομένη ότι η διαδικασία του PSI είναι καταλυτική για την διάσωση της Ελλάδος μπορεί να ασκηθούν πιέσεις την τελευταία στιγμή σε κατόχους ομολόγων να συμμετάσχουν ή η διαδικασία να παραταθεί.)

Η Τρόικα κυρίως η Γερμανία έχουν αναλάβει να διεκπεραιώσουν το μεγαλύτερο σχέδιο που εκπονήθηκε ποτέ για κράτος στο πλανήτη, να αναδιαρθρωθεί το χρέος εθελοντικά.

Με βάση τους στόχους του PSI το όριο συμμετοχής είναι 90%.
Δηλαδή το 90% των κεφαλαίων που έχουν επενδυθεί στα ελληνικά ομόλογα να συμμετάσχουν εθελοντικά.

Ο στόχος αυτός δεν είναι πιθανός.

Έτσι λοιπόν προβλέφθηκε από την Ελλάδα και την Τρόικα να υιοθετηθεί εύρος ποσοστού συμμετοχής το οποίο προσδιορίστηκε στο 75% με 90% κατόπιν διαβούλευσης με τους πιστωτές.

Αν δηλαδή η συμμετοχή φθάσει στο 75% του στόχου των 206 δις ευρώ και υψηλότερα η διαδικασία του PSI θα θεωρηθεί έγκυρη και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί εθελοντικά.

Όσοι δεν συμμετάσχουν το υπόλοιπο 25% π.χ. θα πληρωθούν κανονικά τα ομόλογα τους στην ονομαστική αξία δεν θα υποστούν haircut. Αυτό ισχύει για τους ιδιώτες θεσμικούς αλλά και για τα φυσικά πρόσωπα.

Αν όμως η συμμετοχή είναι χαμηλότερη του 75% τότε το ελληνικό δημόσιο θα υποχρεωθεί να ακυρώσει την διαδικασία και αν η συμμετοχή είναι πάνω από το 66,66% τότε η Ελλάδα θα ενεργοποιήσει τα CACs που θα υποχρεώσει τους πάντες να υποστούν haircut.

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει CDS trigger δηλαδή πληρωμή των CDS καθώς η ISDA «αυτοβούλως» θα συνεδριάσει για να πιστοποιήσει credit event.

Με βάση πληροφορίες που ακόμη όμως στηρίζονται σε πολύ μικρό δείγμα συμμετοχής και με ορισμένες αναγωγές και πληροφορίες από το Club των συμμετεχόντων, προκύπτει ότι η συμμετοχή θα κινηθεί μεταξύ 68% και 72% και ίσως αυτό να είναι καλό σενάριο.

Σε μια τέτοια περίπτωση είναι ξεκάθαρο ότι η διαδικασία του PSI θα ακυρωθεί καθώς δεν επιτυγχάνεται το όριο του 75% που θα κρίνει αν η διαδικασία είναι έγκυρη ή όχι.

Σε ειδική έκθεση της η BNP Paribas η οποία σημειωτέον είναι ο σύμβουλος των ιδιωτών στο PSI αναφέρει ότι οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι να ενεργοποιηθούν τα CACs και σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία καθίσταται υποχρεωτική ακυρώνεται το PSI και υποχρεωτικά όλοι θα συμμετάσχουν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αντίκτυπος από trigger CDS στην Ελλάδα αλλά και από υποχρεωτική διαδικασία στο PSI δεν θα είναι μεγάλος, η αγορά το έχει συμπεριλάβει στα ενδεχόμενα.

----------------------
Πηγή: bankingnews.gr

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 03, 2012 8:25 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
Verda λες να μας επηρεάσει η υποβάθμιση της Μoody's?
Εγώ μπήκα την Παρασκευή ποντάροντας σε επιτυχή εξέλιξη με το Psi.
Φαντάζεσαι να έχουμε καμιά εμπλοκή?

Δεν μπορώ να αποκρυπτογραφήσω καλά το κείμενο αυτό:
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231184518

Λοιπον...για να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα!!

Το ζητημα της Moodys ειναι αστειο να το συζηταμε καν..μετα την s@p και την FiTCH
ηταν απολυτως αναμενομενο να μας υποβαθμιζε και αυτη!!
τοχε ανακοινωσει κιολας μετα την διαδικασια κουρεματος οτι θα το κανει
Αρα απολυτως προεξοφλημενη εξελιξη...
για μενα το ζητουμενο ειναι πλεον ΠΟΣΕς βαθμιδες θα μας αναβαθμισουν μετα το RCI ;)

Απο κει και περα για το RSI και τα..ποσοστα που τσαμπουνα ο Πετρος ο φιλος μας

Παιδες ειναι ΗΔΗ συμφωνημενα και κανονισμενα ΠΟΙΟΙ θα συμμετεχουν και ποιοι ΟΧΙ,
νομιζετε ΤΥΧΑΙΑ βαλαν 75% [εντελως αυθαιρετα] και οχι 85 η 80 ας πουμε?//90% ηταν ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!

Αν δεν συμμετεχουν 75% θα κουρευτουν ΟΛΟΙ μαζι!!

Μα δεν τους συμφερει,δεν το καταλαβαινετε??
καποιοι ΠΡΕΠΕΙ να πληρωθουν στο ΑΚΕΡΑΙΟ.
.ταχουν κανονισει ετσι για να δωσουν τα λεφτα!! ΜΕΤΑ

Να επαναλαβω...προκειται για μασκαρατα...αστειοτητες...ΣΤΗΜΕΝΗ αγωνια και καλα :twisted:

Απο κει και περα αν αγορασες η οχι...δικια σου δουλεια
να επαναλαβω....θα ερθει βραχυ ανοδος που θαχει ομως ημερομηνια ληξης..Τις ανακοινωσεις αυξησεων

Οσοι αγοραζουν ΧΩΡΙς σχεδιο εξοδου ,χαμενοι θα βγουν

Η Goldman δεν εδωσε τυχαια ΤΙΜΗ ΣΤΟΧΟ το 1.75 :shock: για την ΕΤΕ

ΤΙΜΗ ΣΤΟΧΟ προσεξε!!σημαινει θα παει πολυ παρακατω!!

Απλα οι Εβραιοι της Goldman τα υπολογιζουν με το συνολο των μετοχων της ΕΤΕ [μετα την ανακεφαλοποιηση]

Αρα??
οποιοι ξερουν ΠΟΤΕ να μπουν και ΠΟΤΕ να βγουν θα βγουν κερδισμενοι..

Οσοι αγορασουν ΜΑΚΡΟ απο τωρα Τραπεζες ΧΑΜΕΝΟΙ

π.ς,

Το τι γραφω εδω οπως και την απαντηση σε καποιον χρηστη που γραφει στο capital ,για τεχνικα ΕΤΕκλπ
την εκανα γιατι ο φιλος stylia με ρωτησε

δεν θελω τις δικες μου αποψεις να διαβαζω σε forum που δεν γραφω πια!!

Ο καθεις εχει την αποψη του...σεβαστο

Σε αυτο το επενδυτικο ημερολογιο ,απλα καταγραφω την δικη μου

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 03, 2012 9:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Eντάξει Βαγγέλη.Δεκτόν.

Σχετικά με το Χα απλά πρέπει πριν τις αυξήσεις να την ''κάνω''.Αχ και να ξέραμε πότε θα τις ανακοινώσουν ρε γαμώτο!

Εντωμεταξύ αυξήθηκαν λένε οι δανεισμένοι τίτλοι στην Ετέ και κάτι τέτοια!
Τι να πεις.Θα μου κάνει κανά τρομοκρατικό την Δευτέρα και θα ψαρώσω!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 03, 2012 9:41 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Φίλε Βαγγέλη,
τα φώτα σου.
Το σενάριο με το βραχυπρόθεσμο ράλυ των τραπεζών, για να γίνουν με ευνοϊκές τιμές οι αυξήσεις, μου θυμίζει τη παροιμία στη πόλη το 'χουν τούμπανο ... και μεις κρυφό καμάρι.
Το τυράκι το βλέπω, που είναι η φάκα οέο?

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 03, 2012 10:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Κύριε Βαγγέλη καλησπέρα!

Διαβάζω τις σωστές εκτιμήσεις σας για τις 3 κορυφές την ΕΤΕ...και αναρωτιέμαι για την ΑΛΦΑ, η οποία χωρίς ανάσα έφτασε

μέχρι το 1.6-1.8 και έκανε ήδη 4 ανοδικές προσπάθειες διάσπασης της κορυφής της!

Πιστεύετε ότι το 2 που περιμένετε γι αυτήν είναι αρκετό για την αύξηση που έρχεται;

Η Μαρφίν δεν ακολουθησε ιδιαίτερα γιατί εκτός από τεράστιες ζημιές περιμένει και την οριστικοποιήση της συμφωνίας με τους Ρώσους;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 03, 2012 10:46 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

STAVROS7 έγραψε:
Eντάξει Βαγγέλη.Δεκτόν.

Σχετικά με το Χα απλά πρέπει πριν τις αυξήσεις να την ''κάνω''.Αχ και να ξέραμε πότε θα τις ανακοινώσουν ρε γαμώτο!

Εντωμεταξύ αυξήθηκαν λένε οι δανεισμένοι τίτλοι στην Ετέ και κάτι τέτοια!
Τι να πεις.Θα μου κάνει κανά τρομοκρατικό την Δευτέρα και θα ψαρώσω!

Διαβαστε ...απο euro-today

Είναι σαφές ότι η ανάπτυξη είναι πλέον κορυφαία προτεραιότητα της Ευρώπης, τόνισε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στη συνέντευξη τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Η Ευρώπη μας δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και δεν θα πρέπει να τη διαψεύσουμε. Αντίθετα, θα πρέπει να διαψευστούν όσοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί. Η Ελλάδα μπορεί και θα το αποδείξει, σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπαδήμος είπε ότι ήταν αναπόφευκτο η Ελλάδα να περάσει μια περίοδο ουσιαστικής προσαρμογής, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν βραχυπρόθεσμα πιέσεις στα εισοδήματα.

Το επόμενο θέμα που αναμένεται είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας του PSI, ανέφερε ο κ. Παπαδήμος.
"Αναμένουμε ότι η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα θα είναι σημαντική και επαρκής", τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι η προσφορά της Ελλάδας προς τους ιδιώτες έχει πολλά ελκυστικά στοιχεία.
Ακόμη, τοποθέτησε χρονικά την τελική υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης στα μέσα Μαρτίου.

Eχει κανεις ΑΚΟΜΑ αμφιβολια,οτι ΟΛΑ εχουν ΗΔΗ τελειωσει????
Οι ανακοινωσεις θαρθουν ΜΕΤΑ τα αποτελεσματα τα ετησια..αντε να σου δωσω ενα τιπ!!

Δεν βλεπεις ενω αλλες χρονιες με τα κερδη,πρωτες -πρωτες τα ανακοινωναν??

Τωρα εκτος των Κυπριακων ,καμμια δεν τολμα :oops: τι να ανακοινωσουν??

Τις πρωτοφανεις ζημιες μαμουθ???

Μεχρι ποτε εχουν προθεσμια ειπαμε??

Μεχρι τελη Μαρτη!!...καλα....

Ποτε θα ανακοινωθουν λοιπον οι αυξησεις ειπαμε??? ;)

Αντε να δικαιωθει και ο Λεω κατοπιν εορτης βεβαιως -βεβαιως!! :D

Τον βλεπω να λυσσα κυριολεκτικα τις επομενες 2 βδομαδες!!! :lol:

π.ς.

Α..για τους δανεισμενους τιτλους!! ΑΥΤΟΙ ειναι το καυσιμο μας!!!

Οταν εσπασε την τιμη στοχο της Goldman το 1.80 τον Γεναρη,εκει ειχαμε ΡΕΚΟΡ δανεισμενων

Ποιοι νομιζεις την πηγαν 3 ??? ...αγοραστες??? :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 03, 2012 10:52 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ιχνεύμων έγραψε:
Φίλε Βαγγέλη,
τα φώτα σου.
Το σενάριο με το βραχυπρόθεσμο ράλυ των τραπεζών, για να γίνουν με ευνοϊκές τιμές οι αυξήσεις, μου θυμίζει τη παροιμία στη πόλη το 'χουν τούμπανο ... και μεις κρυφό καμάρι.
Το τυράκι το βλέπω, που είναι η φάκα οέο?

Η φακα ειναι οι τιμες των αυξησεων, φιλε μου...

Καρασημαδεμενο το παιχνιδι και οσοι με ξερουν καλα[περα απο ..κολατσιο :) ] αρνουμαι να συμμετεχω!!

Θαχω ολο τον καιρο ΜΕΤΑ να σχεδιασω τα live trade μου..

Να μαθω ορους κλπ...στα στραβα...την πατας!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 03, 2012 11:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Nikolas έγραψε:
Κύριε Βαγγέλη καλησπέρα!

Διαβάζω τις σωστές εκτιμήσεις σας για τις 3 κορυφές την ΕΤΕ...και αναρωτιέμαι για την ΑΛΦΑ, η οποία χωρίς ανάσα έφτασε

μέχρι το 1.6-1.8 και έκανε ήδη 4 ανοδικές προσπάθειες διάσπασης της κορυφής της!

Πιστεύετε ότι το 2 που περιμένετε γι αυτήν είναι αρκετό για την αύξηση που έρχεται;

Η Μαρφίν δεν ακολουθησε ιδιαίτερα γιατί εκτός από τεράστιες ζημιές περιμένει και την οριστικοποιήση της συμφωνίας με τους Ρώσους;

τεχνικα!!!ωραια!!!το ...φορτε μου!!! :D

Λοιπον φιλε μου,οταν εγραφα για την τριπλη κορφη κλπΕΤΕ
και πως την κανουν καποια στιγμη fake διασπαση προς τα πανω[θα την πουν ετσι ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ}
το εκανα και τογραψα κιολας για να καταδειξω οτι το πραγμα ειναι απλα ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟ για την ανακοινωση των αυξησεων

Τα τεχνικα τα φτιαχνουν με τον τροπο να μπερδεψουν τους εναπομεινοντες πιστους του ΧΑ που ΞΕΡΟΥΝ οτι απελπισμενοι απο την πολυχρονη πτωση,βλεπουν την Τ.Α. σαν πανακεια...
και ομως εχει τοσες αναγνωσεις που ΟΤΙ και να γινει...ΕΚ των ΥΣΤΕΡΩΝ καποια θα βγει σωστη!!

Για μενα με τετοιους ογκους που κανει η Ελληνικη Αγορα ειναι χωρις νοημα,
να βασιζεται καποιος σε μια απο τις πολλες αναγνωσεις της...

Τωρα για Αλφα που σωστα με ρωτας..προσεξε..

ΑΛΦΑ και Ευρομπανκ εχουν τις πιο λιγες μετοχες!!κατα συνεπεια πανευκολα κινουμενες και πολυ πιο ...ευκινητες!!

Σε αυτες ειναι το ...ζουμι του trade ΟΧΙ στην ΕΤΕ και απολυτως λογικα..

Το διαγραμμα της Αλφα λοιπον σαφως πιο επιθετικο και εχω ξαναγραψει..νομιζω οταν ανακοινωσει την αυξηση της
θα γραφει πανω απο 2 ευρο στο ταμπλο...για τους γνωστους λογους και οχι λογω ...τεχνικης αναλυσης ;)

Γενικοτερα η κατασταση μου θυμιζει ξανα αυτα που μουλεγε γνωστος λομπιστας της Σοφοκλεους το 1995
οταν γυρισα απο Αμερικη και τουλεγα για μια περιφερειακη μετοχη οτι την βλεπω για κατω γιατι τα ...κερακια κλπ κλπ

Με κοιταξε βαθια στα ματια και μουπε...αγορι μου ...το ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ειμαι ΕΓΩ :o
και την εκανε 6 απανωτα 8αρια πανω ,ετσι απλα για να μου το αποδειξει!!!
πηρα το μαθημα μου εκτοτε..

Τα Χρηματιστηρια ανεβαινουν με λεφτα και πεφτουν με χαρτια!!
Ε..λοιπον λεφτα θα πεσουν τις επομενες βδομαδες και θα...καουν ,
μονο και μονο για να εισπραχτουν μετα περισσοτερα απο τους αφελεις μουαγιεδες που δεν θα...προλαβουν!

Και το που μπαινουν λεφτα ,μονο πολυ εξιδεικευμενα συστηματα τεχνικης αναλυσης
,που μετρουν τις εισροες και εκροες χρηματος μπορουν να το κανουν κερδοφορα!!ενα τετοιο οχι με κερακια κυματα κορφες κλπ
σας το παρουσιαζει εδω μεσα ο φιλος Gem και νομιζω ειμαστε τυχεροι που τον εχουμε μαζι μας

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 19868 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 926, 927, 928, 929, 930, 931, 932 ... 1987  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: