Μεταφέρω και την τελευταία άποψη που γράφτηκε στο χρηματιστηριακό site Capital.gr (παλιο stockrally) για το θέμα
Παράθεση:
Λοιπόν επείδή βλέπω πολλά νεα πρόσωπα κ να τσακώνονται έχω να πω τα εξής
1. Το πουλήστε να σωθείτε είναι ένας χαβαλές που τον κάναν τα παιδιά εδώ όταν έμπαιναν διάφοροι τυχάρπαστοι κ έλεγαν "Η εταιρία θα κλείσει" χωρίς να το δικαιολογούν
2. Προβλέψεις στην ΕΜΥ. Σε μια μετοχή κ με σύμμαχο την ΤΑ μόνο εκτιμήσεις μπορείς να κάνεις. Και η ΤΑ εδώ συνηγορεί για περαιτέρω άνοδο καθώς συνεχίζει κ κάνει κομμάτια τον ένα ΚΜΟ μετά τον άλλο, με τον macd να γυρνάει φουλ θετικός κ ανοδικό, κ με τον rsi να εχει καβαλήσει τον κμο 90. Και να σας θυμίσω εδώ πως η ΤΑ ενσωματώνει στα διαγράμματά της ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ είδηση θετική ή αρνητική είναι αυτή. όπως κ οταν γύρισε αρνητικό το χαρτί κ λέγαμε τότε ότι δεν βλέπουμε να σταματά (τελευταίο επίπεδο τα 1.80 μετά...χάος) έτσι λέμε κ τώρα ότι θα συνεχιστεί το πάνω. Επίσης για εμένα το 70% των ειδήσεων έχουν ΗΔΗ ενσωματωθεί στην κίνηση μέχρι τώρα. Ενα άσχημο κ μόνο. Με αυτή την απότομη άνοδο δεν πρόλαβε να γράψει επίπεδα στηριξης αν συμβεί κάτι πολυ άσχημο
3. Ειναι ενας μιτος που εχει προκαλέσει πολλους κ σε πολλά. Υπόψιν ότι εδώ μέσα πολύς κοσμος- ΚΑΚΩΣ για εμένα- αποφασίζει με βάση γραφόμενα. Επίσης εδώ μέσα το 50% των απόψεων είναι κατευθυνόμενες ότι κ αν αυτό σημάινει (me ton apmount ήδη έχουμε μεταφέρει αλλού την συζήτηση)
4. Σε κάθε μα σε ΚΑΘΕ κίνηση για μένα καλύτερο κριτήριο ειναι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και θα εξηγήσω και γιατί και ας είναι λανθασμένο, για ένα κ μοναδικό λόγο.
Επειδή όταν είσαι στο χρηματιστήριο, κοίτας να βελτιώσεις το προσωπικό κριτήριο έστω κ απ τα λάθη σου...Σημερα στο Βωβο θα σε οδηγήσει να χάσεις αυριο στον Χ-Ψ να κερδίσεις. ΓΙΑ ΑΥΤΟ. και η γνώση εδώ είναι προστιθέμενη και οδηγεί συνήθως στα πιο ασφαλή συμπεράσματα, μέσα από πολλά κέρδη αλλά και ακόμα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ σφαλιάρες...Τα πάντα σε αυτό το κόσμο πληρώνονται
5. Η επιβίωση της εταιρίας συνδέθηκε για εμένα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ με το προτζεκτ του βοτανικού. Και έρχομαι κ ως αφελής και σας κάνω μια ερώτηση. Μία εταιρία που είναι η βασική στην ελλάδα στο real estate λέτε το οποιο hedging έχει κάνει στις ροές της και την χρ/κη της θέση να την έχει κάνει τόσο απλοικά? Δηλ αντε δεν κάνουμε ένα έργο κ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ? Αν ηταν τόσο απλά τα πράγματα οι μισές εταιρίες δεν θα υπήρχαν τώρα. Απ την άλλη μία εταιρία που το risk appetite της είναι τόσο ΧΑΛΙΑ γιατί να την εμπιστευτείς εξ αρχής??? Σημαίνει πολλά, κακό μανατζμεντ, κακή διαχείριση, μη ορθές συνεργασίες, προβλέψεις κλπ κλπ. Και ολα αυτα να κρίνονται από ένα έργο κ όχι απο μια πορεία ετών. Ε ας είμαστε σοβαροί λίγο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλοικά όσο φαίνονται. Εδώ στις καλές εποχές γινοταν υποτιμητική κερδοσκοπία τώρα δεν θα γίνει???ελατε τωρα.
Καλη σας ημέρα
ΝΒ Το χαρτί θα είναι στα 8,5 μέσα στη βδομάδα και εκεί ξεκινάει η σφαγή. Πωλητών έναντι αγοραστών...Εκεί θα σκεφτώ κ ω πολυ τι θα κάνω, γιατι η πλεονεξία ειναι άσχημο πράγμα
L
Τα παραπάνω γραφόμενα απλά μεταφέρθηκαν εδώ για διευκόλθνση του διαλόγου από τον χρηστη ARMAND
Προς αποφυγή οιοσδηποτε παρεξηγήσεως