neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 7:09 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Έτσι έτσι χωρίς σάλιο, ezmarketηδες και πονηράκηδες. Παραμυθιάζετε τον κόσμο ότι ξέρετε τι θα συμβεί αύριο στις Χρηματαγορές. Τώρα να κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο. Το Citigroup καλπάζει και εσείς όλοι οι ειδικοί βλέπετε διορθώσεις και πτώσεις εδώ και 3 μήνες. :lol: :lol:
Μα καλά τι πρόβατα υπάρχουν στις Χρηματαγορές που πιστεύουν ότι κάποιοι ξέρουν τι θα συμβεί την αυριανή μέρα κοιτώντας διαγράμματα και ζωγραφιές.
μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Τρεχάτε τώρα να κάνετε τα τάματα σας, να γίνει ο μέγας σεισμός που θα βουλιάξει την Ν. Υόρκη μήπως και δικαιωθείτε. Πείτε ότι θέλετε, τα πρόβατα θα σας πιστέψουν όσες κωλοτούμπες και αν κάνετε, ζωγράφοι της συμφοράς, απένταροι τρυπιοτσεπάκηδες.
μπέεεεεεεεεεεεεεεεεε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 11:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φαντομάς έγραψε:
Έτσι έτσι χωρίς σάλιο, ezmarketηδες και πονηράκηδες. Παραμυθιάζετε τον κόσμο ότι ξέρετε τι θα συμβεί αύριο στις Χρηματαγορές. Τώρα να κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο. Το Citigroup καλπάζει και εσείς όλοι οι ειδικοί βλέπετε διορθώσεις και πτώσεις εδώ και 3 μήνες. :lol: :lol:
Μα καλά τι πρόβατα υπάρχουν στις Χρηματαγορές που πιστεύουν ότι κάποιοι ξέρουν τι θα συμβεί την αυριανή μέρα κοιτώντας διαγράμματα και ζωγραφιές.

Τρεχάτε τώρα να κάνετε τα τάματα σας, να γίνει ο μέγας σεισμός που θα βουλιάξει την Ν. Υόρκη μήπως και δικαιωθείτε. Πείτε ότι θέλετε, τα πρόβατα θα σας πιστέψουν όσες κωλοτούμπες και αν κάνετε, ζωγράφοι της συμφοράς, απένταροι τρυπιοτσεπάκηδες.
μπέεεεεεεεεεεεεεεεεε

Πολυ αγριεμενο σας βλεπω κ.Φαντομα :D

Γιατι ετσι???

Η Αγορα απαντα απο μονη της σε ολους τους πονηρακηδες τεχνικαριους :twisted:

Αληθεια ο φιλος σας ο ..καρος ,τι απογινε??? :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 1:08 am 
Χωρίς σύνδεση

donna_c έγραψε:
[quote="verdadeiro"

Οι ψαραδες θα δικαιωθουν ΞΑΝΑ σε δαυτην,,,την ψαρευαν στα 0.50 τον Μαρτη.,,,με πολυ καλο κερδος στον 1 την αποχωριστηκαν,,
δινοντας την στους,,,κυνηγους.. :D

Την ίδια εποχή που οι κυνηγοί φορτώθηκαν στο 1 την αλαπίδα, οι ψαράδες υποκλίνονταν στα κάλλη της γοργόνας του Aρχιπελάγους, στα 1,09.
Μετά η αλαπιδούλα ζήτησε προίκα, και σύσσωμος ο επενδυτικός κόσμος από τη χαρά του την έστειλε υπόγειο.

Αν υποψιαστώ πως θα συμβεί το ίδιο και στην ΑΝΕΚ...θα πεθάνω!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 6:17 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:

μπέεεεεεεεεεεεεεεεεε

Γιατι ετσι???

Πάντως να ομολογήσω ότι με το μπεεεεεεεεε του Φαντομά μου αρχίζει πολύ όμορφα η μέρα... Πολύ γέλιο... Να είστε καλά...Δεν μπορώ, το σκεφτομαι και γελάω μόνος μου πρωι πρωι...

Ο karo θα εμφανιστεί στην πρώτη διόρθωση που την έχει προβλέψει από τον Μάρτη... Και τα σταματημένα ρολόγια δείχνουν την σωστή ώρα δύο φορές τη μέρα...

Για το μόνο που διαφωνώ με τον Φαντομά είναι που πίεσε την ΕΝΑΠ να φύγει από το forum. Έχω απίστευτη περιέργεια τι θα έλεγε τώρα που ισχυριζόταν ότι η ΕΤΕ θα πάει νομίζω κάτω από 5 ευρώ αν δεν κάνω λάθος...

Γι αυτό είμαι της άποψης ότι ο καθένας μπορεί να λεει ότι θελει. Η πραγματικότητα δικαιώνει τους σωστούς μόνο και εξευτελίζει τους φανατικούς! Ειδικά εδώ που δεν λεει αλλά γράφει... Τα γραπτά μένουν...

Καλημέρα μου...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 7:07 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

donna_c έγραψε:
donna_c έγραψε:
[quote="verdadeiro"

Οι ψαραδες θα δικαιωθουν ΞΑΝΑ σε δαυτην,,,την ψαρευαν στα 0.50 τον Μαρτη.,,,με πολυ καλο κερδος στον 1 την αποχωριστηκαν,,
δινοντας την στους,,,κυνηγους.. :D

Την ίδια εποχή που οι κυνηγοί φορτώθηκαν στο 1 την αλαπίδα, οι ψαράδες υποκλίνονταν στα κάλλη της γοργόνας του Aρχιπελάγους, στα 1,09.
Μετά η αλαπιδούλα ζήτησε προίκα, και σύσσωμος ο επενδυτικός κόσμος από τη χαρά του την έστειλε υπόγειο.

Αν υποψιαστώ πως θα συμβεί το ίδιο και στην ΑΝΕΚ...θα πεθάνω!

To ίδιο θα συμβεί με την ΑΝΕΚ - αύξηση κεφαλαίου - οπότε μπορείτε να πεθάνετε με την ησυχία σας.

Τελευταία επεξεργασία από Φαντομάς και Σάβ Αύγ 08, 2009 7:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 7:13 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

alonedriver έγραψε:
verdadeiro έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:

μπέεεεεεεεεεεεεεεεεε

Γιατι ετσι???

Πάντως να ομολογήσω ότι με το μπεεεεεεεεε του Φαντομά μου αρχίζει πολύ όμορφα η μέρα... Πολύ γέλιο... Να είστε καλά...Δεν μπορώ, το σκεφτομαι και γελάω μόνος μου πρωι πρωι...

Ο karo θα εμφανιστεί στην πρώτη διόρθωση που την έχει προβλέψει από τον Μάρτη... Και τα σταματημένα ρολόγια δείχνουν την σωστή ώρα δύο φορές τη μέρα...

Για το μόνο που διαφωνώ με τον Φαντομά είναι που πίεσε την ΕΝΑΠ να φύγει από το forum. Έχω απίστευτη περιέργεια τι θα έλεγε τώρα που ισχυριζόταν ότι η ΕΤΕ θα πάει νομίζω κάτω από 5 ευρώ αν δεν κάνω λάθος...

Γι αυτό είμαι της άποψης ότι ο καθένας μπορεί να λεει ότι θελει. Η πραγματικότητα δικαιώνει τους σωστούς μόνο και εξευτελίζει τους φανατικούς! Ειδικά εδώ που δεν λεει αλλά γράφει... Τα γραπτά μένουν...

Καλημέρα μου...

Η μεγάλη αναλύτρια έφυγε από το forum γιατί δεν μπορούσε να αναμετρηθεί στα ίσια με τον τρισμέγιστο το Φαντομά. Γράφει αλλού τώρα. Εκεί όπου δεν μπορεί να γράψει ο Φαντομάς αφού είναι ανεπιθύμητος. Παντού θα αποτύχει, μόνο στην ΑΕΓΕΚ, αν δεν πάρει κάποιο μεγάλο έργο, έχει πιθανότητες να πέσει μέσα.

Και να μην χαρούν κάποιοι που φάνηκε ότι η C δυσκολεύτηκε με τα 4 δολ. Στην φάση αυτή δεν επιτρέπονται τα ανοδικά γκάπ. Το πιάσατε το υπονοούμενο μάγκες τεχνικοί?
Βάλτε το λίγο μυαλό σας να σκεφτεί γιατί δεν μπορεί το Citigroup να πέσει.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 8:19 am 
Χωρίς σύνδεση

Φαντομάς έγραψε:
To ίδιο θα συμβεί με την ΑΝΕΚ - αύξηση κεφαλαίου - οπότε μπορείτε να πεθάνετε με την ησυχία σας.

Γιατί μου το χαλάτε κύριε Φαντομά μου; Καμία σχέση με σας ο υπαινιγμός.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 8:34 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

donna_c έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:

Έχω την εντύπωση ότι δεν αντιληφθήκατε τον Φαντομά. Σας ενημερώνω ότι θα κάνει την αύξηση κεφαλαίου η ΑΝΕΚ αφού όμως προηγηθούν άλλα πράγματα.

Πάρτε να διαβάσετε τον σημερινό ez market. Μας δίδει περιθώρια ζωής γύρω στους 2 μήνες ακόμη, αλλά τα νέα χαμηλά τα έχουμε στο τσεπάκι μας. Βρε πείτε στον κόσμο ότι έχετε κάνει λάθος διάγνωση τους τελευταίους 3 μήνες και αφήστε τις πονηράδες με τους τριπλούς σχηματισμούς ανάποδων κεφαλιών και ώμων.
Κύριοι της ez market ο Φαντομάς σας τα εύχεται ολοψύχως τα νέα χαμηλά για να ζήσετε και εσείς απο τις συνδρομές σας, φροντίστε όμως να μην την πάθετε όπως το 2003 γιατί τότε θα σας κράξω αλύπητα.
μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Συνεχίστε να παρακαλάτε να γίνει ο μεγάλος σεισμός της Ν.Υόρκης.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 8:50 am 
Χωρίς σύνδεση

Φαντομάς έγραψε:

Πάρτε να διαβάσετε τον σημερινό ez market. ..............
Κύριοι της ez market ο Φαντομάς σας τα εύχεται ολοψύχως τα νέα χαμηλά για να ζήσετε και εσείς απο τις συνδρομές σας, φροντίστε όμως να μην την πάθετε όπως το 2003 γιατί τότε θα σας κράξω αλύπητα.

donna_c έγραψε:

Ουδεμία σχέση έχω με την ez market την οποία άλλωστε και δεν έχω διαβάσει ποτέ.
Γιατί όμως εξακολουθείτε να μου το χαλάτε; Παράπονο θα σας το κρατήσω.

Τελευταία επεξεργασία από donna_c και Σάβ Αύγ 08, 2009 8:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 08, 2009 8:55 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

donna_c έγραψε:
Φαντομάς έγραψε:

Πάρτε να διαβάσετε τον σημερινό ez market. ..............

Ουδεμία σχέση έχω με την ez market την οποία άλλωστε και δεν έχω διαβάσει ποτέ.
Γιατί όμως εξακολουθείτε να μου το χαλάτε; Παράπονο θα σας το κρατήσω.

Γιατί ποιός σας είπε ότι έχετε σχέση με αυτούς της ez market?
Να μου το κρατήσετε παράπονο αφού μου είναι αδύνατον να συνεννοηθώ μαζί σας.

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: