neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 169 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΤΖΚ...........ωρα ανασυνταξης τα πετρελαια περιμενουν!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 24, 2012 12:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

δεν ειχα παρει ειδηση τι γινοταν μεχρι που ειδα ενα μηνυμα το πρωι και παραξενευτηκα!!
μα καλα δεν υπαρχει ιχνος χιουμορ πια και καλης διαθεσης???????
Με τον Hepapi γνωριζομαστε και σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΖΕΤΑΚΙ!χιουμορ χιουμορ χιουμορ!ελεος δλδ!
βασικα το αντιθετο θα ελεγα αλλα ...δεν λεω παλι τιποτα γιατι θα υπαρχουν παρεξηγησεις!

@pithias
αναρωτιεμαι που βρισκεις το δικιο σε μια διοικηση η μαλλον σ εναν ανθρωπο μετα απο τοσες αποτυχημενες επιλογες!
τζοκερ να επαιζε κατι θα του τυχαινε!
ειμαι στην πετζετακις πριν απο την WAVIN και τα εχω ζησει ολα αυτα...
εαν παρατηρησετε δεν μπαινω στο φορουμ της αλαπις η στα χαλυβδοφυλλα γιατι ηξερα τι ηταν και τι ειναι οποτε το κλεισα το στομα μου!
ο πετζετακις δεν ειναι το ιδιο!

δικιο εχει που εφερε τον σπανουδακη και τον εδιωξε?
δικιο εχει που δεν πουλησε στη WAVIN?
δικιο ειχε με τη JAVES?
δικιο εχει με τις ανακοινωσει που βγαζει?
δικιο εχει με τα ψεμματα που μας λεει επισημα και ανεπισημα?

το οτι τα πραγματα στην Ελλαδα ειναι ετσι δεν σημαινει οτι πρπεπει να ειναι και στις εταιρειες !
κι αυτο φαινεται γιατι οι αλλες εταιρειες δεν ειναι στην ιδια κατασταση!

Επειδη δεν κρυφτηκα ποτε προσωπικα πηγαινω οσ πιο συχνα μπορω στη Συγγρου!
απο τοτε που ειχαν κανει καταληψοι οι εργαζομενοι και κοντευαν να με λιτζαρουν επειδη με περασαν για το παιδι καποιου απο τα γραφεια η για ρουφιανο!
κανεις πολυ μεγαλο λαθπς για το αν καποιος εχει το 2-5-10%
εχει διαφορετικη δυναμη!
η πετζετακις δεν κοστιζε το ιδιο πριν 3 χρονια με τωρα αυτο εχει σαν συνεπεια ο μεγαλομετοχος ναν μην εχει την ιδια δυναμη!
οταν παει το 0,005 στην εταιρεια συγνωμη για την εκρ\φραση αλλα χεστηκε η φοραδα στ αλονι!
οταν παει το 10-15% και πιεζει και και και εχει αλλη δυναμη!
βασικα στη συγγρου ΜΟΝΟ μου η για τουριστα θα με περασουν η για πουτανα!
Δεν το παιζω ουτε επεναστατης ποπολαρος ουτε αναρχικος ουτε τιποτα!
σκατα ειμαι!
κατ αρχην για να μιλησουμε και να πουμε κατι τεκμηριωμενο θα πρπει να γνωριζουμε το case!
εγω προσωπικα δεν ξερω τιποτα για τον επενδυτη
ουτε ποιος ειναι
ουτε τι θελει
ουτε ποσα θα βαλει
αυτο ζηταω να μαθω!

οσο για αυτο που λες οτι δεν τα παμε σε αλλλες συνελευσεις προσωπικα μετα απο συζητησεις που ειχα με ατομα αποφασισα να κρατησω χαμηλους τονους!
μετα τη Γ.Σ. τον ιουλη οταν μας μιλησε ο πετζετακις εαν ησουν εκει πυθια τοτε θα ξερεις τι του ειπαμε!
για την Γ.Σ. 2 χρονια πριν ας μην σου πω γιατι καναμε παρτυ!οποτε δεν υπηρχε και λογος να βρισω!
τελος δεν κανω τον προπονητη ουτε τον προεδρο! το μυαλο μου δεν μ αφηνει βλεπεις!και αν η κριτικη μου ειναι φτηνη συγνωμη αλλα αυτη εχω!
δεν ξερω για σενα αλλα γι αυτους που εχουν βαλει τα λεφτα τους ειναι μεσα στον χορο και οχι απ εξω!

@hepapis
1.χαιρομαι πολυ που ασχοληθηκες με τα φορουμς και ασχοληθηκες με την προστασια των μικρομετοχων, αλλωστε αυτος ειναι ο λογος που σε ακουγα με τα αυτια ορθανοιχτα και χαιρομαι που ειχα την τυχη να σε γνωρισω!εαν δεν μπορουμε να κανουμε και μεταξυ μας αστεια τοτε λυπαμαι και ζητω συγνωμη εαν σ ενοχλησε!λυπαμαι γιατι μετα τη γνωριμια μας ποτε δεν παραξηγηθηκα με κανενα αστειο που εκανες πιστευα οτι υπηρχε μαι κατανοηση!
2. ο λογος που γραφω δεν ειναι η εκτονωση!παιζω μπαλα κανω ποδηλατο τσακωνομαι στη δουλεια μου παω γηπεδο και εκτονωνομαι!εδω προσωπικα μαθαινω νεα και ανταλασω αποψεις!απο τετοια πραγματα μικρα ξεκινουν πραγματα μεγαλα!
μην ξεχνας οτι απο τα τα φορουμ μπορουμε να εχουμε κοινη δραση και επικοινωνια!
3.Με ολο το σεβασμο και χωρις παρεξηγηση το μυαλο σου μια χαρα ειναι για τον μεγαλομετοχο αμφιβαλλω!
4. θεωρω οτι το ΧΑΑ χρειαζεται υπομονη και οι ανθρωποι χρονο!το κραταω και αυτο που μου λες οπως παντα αλλα πιστεψε προσπαθω να το στηψω το μυαλο αλλα νομιζω οτι ειναι ματαιο πολλες φορες!
5. σου ανεφερα να μιλησεις με στελεχη της Πετζετακις, ετσι θα μπορεσεις καλυτερα ν ακαταλαβεις τους σκοπους του μεγαλομετοχου και να πιεσουμε για οριστικη λυση!μια που οπως πιθανον να ξερεις αυτη η λυση του επενδυτη καθε αλλο παρα οριστικη ειναι!
6.ελπιζω αυτος να ειναι και ο λογος που παρεξηγηθηκες και δεν καταλαβες τ αστειο μου!
7.εαν αυτο αναφερεται σε μενα, λυπαμαι που τ ακουω μια που οχι μονο σε ακουγα και σε υποστηριζα σε καθε δραση που μπορει να ειχαμε!και ησουν ο πρωτος ηθελα την αποψη του για τα γεγονοτα στην Πετζετακις!
σαν μικροτερος και "μαθητης" στεναχωριεμαι απο το αυστηρο και το απολυτο των μηνυματων σου γιατι προσωπικα δεν πιστευω οτι το αξιζω!
επεναλαμβανω και παλι οτι και βεβαια δεν εννουσα οτι τα περνες !η οτι θα τα παρεις !ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ! KAI ζητω συγνωμη για την παρεξηγηση και αν προσβληθηκες!

δεν παρεξηγουμαι αλλα στεναχωριεμαι!

Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα, καλα ξεμπερδεματα να εχετε!
νομιζω οτι καλυτερα να αποχωρησω!

Υ.Γ. τα στοιχεια μου ειναι στην διαθεση σας για οποιονδηποτε εισαγγελεα δικαστη και ολα αυτα!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΤΖΚ...........ωρα ανασυνταξης τα πετρελαια περιμενουν!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 24, 2012 12:29 pm 
Χωρίς σύνδεση

ρε gkardr ασε τις βλακειες συμφωνουμε απολυτα και γραφε
κανεις να μη σε φιμωσει
οσοι κυριοι δεν θελουν ας ανοιξουν δικο τους θεμα να γραφουν
δημοκρατια λογου-εκφρασης εχουμε ο,τι γουσταρουμε θα γραφουμε
και σε οποιον αρεσει
y.γ.1 χωρις προσβολες εννοειται παντα κοσμια
υ.γ.2 καποιοι ας καταλαβουν πως δεν εχουμε κατι να χωρισουμε

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 24, 2012 12:42 pm 
Χωρίς σύνδεση

@gkardr

Μετά την επανόρθωση για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 24, 2012 6:13 pm 
Χωρίς σύνδεση

ergatis έγραψε:
καλημερα συμφωνω με πυθια
κυριε hepapi δεν σας ειρωνευτηκα
εσεις π με αποκαλεσατε ''παπα...κο'και μετα το αλλαξατε βεβαια οπως επισης με ειρωνευτηκατε γραφοντας
'΄'πλανητης γη καλει εργατης''
αυτο για να μη λεμε ο,τι μας συμφερει
δεν εχω προσωπικα με κανεναν αποψεις γραφουμε ουτε βριζω κανεναν
καλημερα
το νεο θεμα το ανοιξα οχι για διαξιφισμους αλλα για ανταλλαγη αποψεων-πληροφοριων οποιος ξερει κατι πανω στο θεμα που μας καιει ολους
αν καποιος γνωριζει κατι ας το γραφει

κοίτα νεαρέ,

έχεις υιοθετήσει ένα επιτυχημένο για όσο διαρκεί κόλπο να το παίζεις μικρός και άβγαλτος στα του χαα, έτσι προκαλείς την συμπάθεια, την υποστήριξη και μαθαίνεις για το εκάστοτε χαρτί αλλά στην πορεία βέβαια όταν ανακαλύπτεται η κουτοπονηριά σου χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια. το χειρότερο βέβαια είναι ότι επειδή
"ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος" κάνεις και σχόλια-κατηγορίες σε τρίτους για αυτούς που σε βοήθησαν ή προσπάθησαν να σε βοηθήσουν. Για αυτό τον λόγο συν το γεγονός ότι γίνεσαι φορτικός έχεις χάσει την επικοινωνία με πολλούς κοινούς γνωστούς και φίλους.
Εξού και άκουσες ότι άκουσες από μένα, αφού δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι πλέον δεν ξεγελάς κανέναν από τους παλιούς σου γνώριμους και δεν συνειδητοποιείς ότι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται.

Καλή τύχη.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 24, 2012 6:26 pm 
Χωρίς σύνδεση

@ΤΖΙΚΑΡΝΣΕΞ...........μονο απο το ονομα καταλαβαινεις ποιος εχει χιουμορ αλλα και εγω στην θεση σου θα φωναζα αν το φιλαρακι σου ο XEΠΑΠΗΣ ( αλλος αιγυπτιος αρχιερεας της διαπλοκης) δεν τατρωγε μονος του χωρις να σου δωσει μερτικο ( εμενα μουδωσε).
Να στο πω απλα καλως -κακως μπηκαμε σε ενα καραβι .......σαρεσει δεν σαρεσει Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ( και μοναδικος...δεν εχουμε αλλο)λοιπον μπορεις η να το υποστηριξεις οσο κραταει η καταιγιδα μπας και σωθουμε και μετα οταν πατησουμε στερια βλεπουμε ..η να συνεχισει ο ενας το κοντο του ...ο αλλος το μακρυ του οποτε αυξανονται και οι πιθανοτητες να φουνταρουμε. Ενα να ξερεις ραματα για γουνες εχουμε ολοι αλλα σε αυτη την φαση δεν βοηθαει ......
Εχοντας τα διπλα σου χρονια στον πλανητη αυτο και εχοντας ευτυχισει να δω και μερισμα σαυτη την εταιρια μια απλη συμβουλη ..ψυ ψυ ψυ χραιμια ( οταν αναβω κεκεκεκε...διζω) και μπορει ναναι τωρα σαρακοστη αλλα η ανασταση ερχεται...........100%
PS. Ρε Χεπαπη .....το κερασες το κοριτσι ντουντουρμα.........σπαγγε του κερατα τοσα αρπαξες απο την ΠΕΤΖ ξωδεψε κατι........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 24, 2012 7:58 pm 
Χωρίς σύνδεση

εχεις απολυτο δικιο ειμαι κουτοπονηρος,κακος και αξεστος
δικαιωμα σου να πιστευεις ο,τι θελεις δημοκρατια εχουμε
ρωτα τον Gkardr να σου πει...
βεβαια ξερεις στεναχωριεμαι παρα πολυ που απο τους 5 που μιλουσα στα τηλ.μιλαω τωρα με τους 3 που δεν κοιμαμαι τα βραδια αληθεια
μηπως δεν εχω και δικαιωμα να αλλαξω σταση απεναντι σε ατομο οταν μετα απο καποια στιγμη δεν γουσταρα ο,τι ακουγα?
καλη τυχη και σε σενα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 24, 2012 8:24 pm 
Χωρίς σύνδεση

Deus vult ο ΠΙΝΟΚΙΟ να ειναι παντα Προεδρος οποτε βαλτε τα εξασφαιρα στις θηκες μην κανετε ατακτη υποχωρηση γιατι αυτο βολευει μονο τον ΠΙΝΟΚΙΟ και τοuς Illuminati και θα ερθει η ωρα της κρισης για ολους μας ;) ;) ;) Post tenebras lux!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Μαρ 25, 2012 11:21 am 
Χωρίς σύνδεση

χρονια πολλα στους εορταζοντες!
απο,τι ειδα και διαβασα εχει πεσει παλι πολυ γιαουρτι στις παρελασεις :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 28, 2012 1:40 pm 
Χωρίς σύνδεση

pithias έγραψε:
@ΤΖΙΚΑΡΝΣΕΞ...........μονο απο το ονομα καταλαβαινεις ποιος εχει χιουμορ αλλα και εγω στην θεση σου θα φωναζα αν το φιλαρακι σου ο XEΠΑΠΗΣ ( αλλος αιγυπτιος αρχιερεας της διαπλοκης) δεν τατρωγε μονος του χωρις να σου δωσει μερτικο ( εμενα μουδωσε).
Να στο πω απλα καλως -κακως μπηκαμε σε ενα καραβι .......σαρεσει δεν σαρεσει Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ( και μοναδικος...δεν εχουμε αλλο)λοιπον μπορεις η να το υποστηριξεις οσο κραταει η καταιγιδα μπας και σωθουμε και μετα οταν πατησουμε στερια βλεπουμε ..η να συνεχισει ο ενας το κοντο του ...ο αλλος το μακρυ του οποτε αυξανονται και οι πιθανοτητες να φουνταρουμε. Ενα να ξερεις ραματα για γουνες εχουμε ολοι αλλα σε αυτη την φαση δεν βοηθαει ......
Εχοντας τα διπλα σου χρονια στον πλανητη αυτο και εχοντας ευτυχισει να δω και μερισμα σαυτη την εταιρια μια απλη συμβουλη ..ψυ ψυ ψυ χραιμια ( οταν αναβω κεκεκεκε...διζω) και μπορει ναναι τωρα σαρακοστη αλλα η ανασταση ερχεται...........100%
PS. Ρε Χεπαπη .....το κερασες το κοριτσι ντουντουρμα.........σπαγγε του κερατα τοσα αρπαξες απο την ΠΕΤΖ ξωδεψε κατι........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Πυθία

Αμερικάνικο στυλ στην Δωδώνη μετά από το Κελάρι του Γάτου στην Καισαριανή :D :D :D :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 29, 2012 8:22 am 
Χωρίς σύνδεση

@ HEPAPOGLOU...............1 μειναμε μονο στον καφε,ηταν καλη αρχη αλλα ερχεται συνεχεια.
2. Εχεις δικιο ο κινεζος στρατηγος SUN PSO LEE παιζει μπαλα............
3. Την επομενη φορα ασε την μαριδα και πιασε γουον τονγκ και παπια Πεκινου. :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: η φατσουλα σχιστοματης ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 169 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: