smylanakis έγραψε:
Aker δεν επαναλαμβανομαι απλα γιατι καθε μερα επαναλαμβανεται το ιδιο ερωτημα για εμενα.. θα ανεβει ή θα κατεβει ? Επιπλεον οταν ειμαι σε μια οικογενεια, οπως θεωρω το φορουμ αυτο, θεωρω επισης πως μπορω να αναπτυσω συζητησεις με διαφορα μελη της οικογενειας, χαρις να γινομαι ενοχλητικος.. εξαλλου μπορει και αλλοι να εχουν ενδιαφερον για συζτηση. Τωρα αν εσυ ενοχλεισαι εγω δεν μπορω να κανω και πολλα γιαυτο.. μπορω πολυ ευγενικα να σου ζητησω συγνωμη για την "ενοχληση", αλλα επισης να σου ζητησω να μη συνεχισεις να ενοχλεισαι γιατι δεν θα σταματησω να το κανω, μιας και δεν ειμαι στο δικο σου φορουμ να συζητω στο δικο σου θεματακι.. οταν κανεις και εγω ακολουθησω τοτε μπορεις και εσυ να κανεις απο τη μερια σου οτι θελεις.. αν η απαντηση σου ηταν γιαυτο το λογο, μπορεις να παρεις τα παραπανω για απαντηση σου με πολυ ευγενικο τροπο.. αν παλι οντως ενδιαφερθηκες για την διαθεση μου θα ηθελα να σε ευχαριστησω [και δεν το λεω ειρωνικα].. Σε πληροφορω οτι κανω πολλα εποικοδομητικα πραγματα στη ζωη μου και για το αν αντεχω 'η οχι το ξερω εγω καλυτερα..
Οπως και να εχει ημουν ευγενικος.. ελπιζω και εσυ τα παραπανω να τα ειπες απο ευγενια και ενδιαφερον, οσο τεσπα μπορεις να εχεις απο εδω μεσα [με την καλη εννοια και εννοω την απροσωπη φυση των φορουμ]..
Κανεις σωρεια λαθων (ουτε οικογενεια ειμαστε ουτε ενοχλουμαι ουτε κανουμε κουβεντα για να μιλαμε).
Η παρατηρηση μου ηταν για δικο σου καλο και αποφυγη εγκλωβισμου σε ατερμονες συζητησεις που δε θα σε κανουν ουτε σοφοτερο ουτε πλουσιοτερο._