neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 343  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Market Talk με τον Δρ. Πάνο Δάντη
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 27, 2012 2:00 pm 
Χωρίς σύνδεση

Kαλησπερα , τα ρημαξαν χωρις ελεος...ΑΛΦΑ/ΕΥΡΩΒ σε ζωνη αγορων με οριζοντα 3 ημερων...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Μαρ 27, 2012 9:44 pm 
Χωρίς σύνδεση

Οι τοποθετησεις ξενων ειναι μονο σε μη τραπεζικα και θα ψαξουν πακετα σε ψηλοτερες τιμες...ουσιαστικη δυναμη δεν υπαρχει οταν ο τραπεζικος πεφτει (παρολη την διαφοροποιηση σε επιπεδο μπλακροκ που σημερα ΔΕΝ φανηκαν) και δεν μπορουμε να δουμε ουσιαστικη κινηση ψηλοτερα απο 3-4 χαρτια.
Οπερ αν παμε ετσι θα δουμε αυτοτροφοδοτουμενη πτωση.Υπαρχουν καποιοι που το θελουν γιατι αυτο εμαθαν χρονια τωρα και αυτο θελουν και τα αφεντικα τους ... η ανοδος των τραπεζων τους χαλασε τη σουπα οπως χαλασε και τα στομαχια οσων μπηκαν αγαρμπα ...η συνεχεια επι της οθονης ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 28, 2012 4:52 pm 
Χωρίς σύνδεση

Kαλησπερα , απο χτες ως και το τελος σημερα δεν πρεπει να μεινε κανενας μεσα , μετα απο τις διακυμανσεις εποχης εκ-τελεστων και σια ...στην τραπεζα του κολλητου του ζητημα ναμεινε κανενα ρεταλι αμαζευτο κι αυτο θα το παρουνε σε καναδυο μερες ...περαν της πλακας , δε γινεται διανομη αλλα τρομος προς τα κατω και οποιος βιαζεται πρεπει να φευγει ...
...αν βγαλουν νεα θαναι ευκαιρια για καλυτερες τιμες (αυτο πιστευω) αλλα παλι για πωλησεις ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 28, 2012 6:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

ειναι δυσκολη η αγορα στο ΧΑΑ, όμως το πτωτικο κυμα θα τελειωσει, αλλα μάλλον τρομοκρατικά. Μεχρι στιγμης οι ερμηνειες του Ελλιοτ για τα 2αρια ισχυουν απολυτα - μιλάω για τις κοινωνικοοικονομικες και όχι για τους σχηματισμους κυματων.
Θελει σιγουρα αυξηση του τζιρου μεγαλη για την τελικη αναστροφη , πολλαπλάσια τουλάχιστον κατα 1.5-2 φορές της σημερινής.
Σαν σημειο D ας πούμε το ξεκαθάρισμα του τι θα γινει με το ΤΧΣ και τα λοιπα των τραπεζών.

Τα περισσότερα σήματα εχουν γινει μετρητά με μια ματια που τους έριξα. Μετρητά , όχι λονγκ.
Θα δείξει αυριο και την Παρασκευή αλλα είναι τελος 3μηνου και απο Δευτέρα θαναι καθαρότερη η εικόνα.

Αυτος ειναι και ο λόγος που το καθαρο σήμα για λογνκ στις ΗΠΑ πήγε ...περίπατο σήμερα.

Dr. Πάνος Δάντης, DBA,CEFA,CAM

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 29, 2012 10:18 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Τι εγινε ρε παιδια δεν μιλαει κανενας.. τι λετε να παιξει σημερα? :)

1) Forget Everything And Run
or
2) Face Everything And Rise

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 29, 2012 11:43 am 
Χωρίς σύνδεση

smylanakis έγραψε:
Τι εγινε ρε παιδια δεν μιλαει κανενας.. τι λετε να παιξει σημερα? :)

Επαναλαμβανεσα ασκοπα.Αν δεν αντεχεις μην κοιτας καθημερινα τιμες και κυριως κανε κατι εποικοδομητικο για να περναει η ωρα και να μην εξαρτας τη διαθεση σου απο τιμες σε οθονες.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 29, 2012 12:12 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Aker δεν επαναλαμβανομαι απλα γιατι καθε μερα επαναλαμβανεται το ιδιο ερωτημα για εμενα.. θα ανεβει ή θα κατεβει ? Επιπλεον οταν ειμαι σε μια οικογενεια, οπως θεωρω το φορουμ αυτο, θεωρω επισης πως μπορω να αναπτυσω συζητησεις με διαφορα μελη της οικογενειας, χαρις να γινομαι ενοχλητικος.. εξαλλου μπορει και αλλοι να εχουν ενδιαφερον για συζτηση. Τωρα αν εσυ ενοχλεισαι εγω δεν μπορω να κανω και πολλα γιαυτο.. μπορω πολυ ευγενικα να σου ζητησω συγνωμη για την "ενοχληση", αλλα επισης να σου ζητησω να μη συνεχισεις να ενοχλεισαι γιατι δεν θα σταματησω να το κανω, μιας και δεν ειμαι στο δικο σου φορουμ να συζητω στο δικο σου θεματακι.. οταν κανεις και εγω ακολουθησω τοτε μπορεις και εσυ να κανεις απο τη μερια σου οτι θελεις.. αν η απαντηση σου ηταν γιαυτο το λογο, μπορεις να παρεις τα παραπανω για απαντηση σου με πολυ ευγενικο τροπο.. αν παλι οντως ενδιαφερθηκες για την διαθεση μου θα ηθελα να σε ευχαριστησω [και δεν το λεω ειρωνικα].. Σε πληροφορω οτι κανω πολλα εποικοδομητικα πραγματα στη ζωη μου και για το αν αντεχω 'η οχι το ξερω εγω καλυτερα..
Οπως και να εχει ημουν ευγενικος.. ελπιζω και εσυ τα παραπανω να τα ειπες απο ευγενια και ενδιαφερον, οσο τεσπα μπορεις να εχεις απο εδω μεσα [με την καλη εννοια και εννοω την απροσωπη φυση των φορουμ]..

or

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 29, 2012 3:08 pm 
Χωρίς σύνδεση

smylanakis έγραψε:
Aker δεν επαναλαμβανομαι απλα γιατι καθε μερα επαναλαμβανεται το ιδιο ερωτημα για εμενα.. θα ανεβει ή θα κατεβει ? Επιπλεον οταν ειμαι σε μια οικογενεια, οπως θεωρω το φορουμ αυτο, θεωρω επισης πως μπορω να αναπτυσω συζητησεις με διαφορα μελη της οικογενειας, χαρις να γινομαι ενοχλητικος.. εξαλλου μπορει και αλλοι να εχουν ενδιαφερον για συζτηση. Τωρα αν εσυ ενοχλεισαι εγω δεν μπορω να κανω και πολλα γιαυτο.. μπορω πολυ ευγενικα να σου ζητησω συγνωμη για την "ενοχληση", αλλα επισης να σου ζητησω να μη συνεχισεις να ενοχλεισαι γιατι δεν θα σταματησω να το κανω, μιας και δεν ειμαι στο δικο σου φορουμ να συζητω στο δικο σου θεματακι.. οταν κανεις και εγω ακολουθησω τοτε μπορεις και εσυ να κανεις απο τη μερια σου οτι θελεις.. αν η απαντηση σου ηταν γιαυτο το λογο, μπορεις να παρεις τα παραπανω για απαντηση σου με πολυ ευγενικο τροπο.. αν παλι οντως ενδιαφερθηκες για την διαθεση μου θα ηθελα να σε ευχαριστησω [και δεν το λεω ειρωνικα].. Σε πληροφορω οτι κανω πολλα εποικοδομητικα πραγματα στη ζωη μου και για το αν αντεχω 'η οχι το ξερω εγω καλυτερα..
Οπως και να εχει ημουν ευγενικος.. ελπιζω και εσυ τα παραπανω να τα ειπες απο ευγενια και ενδιαφερον, οσο τεσπα μπορεις να εχεις απο εδω μεσα [με την καλη εννοια και εννοω την απροσωπη φυση των φορουμ]..

Κανεις σωρεια λαθων (ουτε οικογενεια ειμαστε ουτε ενοχλουμαι ουτε κανουμε κουβεντα για να μιλαμε).
Η παρατηρηση μου ηταν για δικο σου καλο και αποφυγη εγκλωβισμου σε ατερμονες συζητησεις που δε θα σε κανουν ουτε σοφοτερο ουτε πλουσιοτερο._

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 29, 2012 3:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Για το αν κανω σωρεια λαθων αστο σε μενα. Εγω ετσι θελω να βλεπω ενα φορουμ[ολοι εχουμε τον ιδιο σκοπο και κανεις δεν θελει να βγει χαμενος ουτε κερδιζει κατι με το να παρεχει πληροφοριες εδω μεσα σε καποιον αλλον και καποιος αλλος σε αυτον]

Αν ηταν για το δικο μου καλο σε ευχαριστω και τελειωνει εδω. Να εισαι καλα για το ενδιαφερον φιλε.

or

The choice is yours.

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μαρ 29, 2012 4:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

519εκ. η Alfa...Δεν τυχαίο που η Τρόικα ζητάει επενδυτες με χρήμα από πίσω...Με 519εκ. ο κάθε Ρώσος μαφιόζος την αγοράζει για 2-3 ξεπλύματα και μονο!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3428 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230 ... 343  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: