neoforum.gr



Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες




Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896 ... 1491  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 30, 2012 6:43 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Απρ 05, 2011 12:49 pm
Δημοσιεύσεις: 753
Τοποθεσία: Βριλήσσια
Καλημερα στην παρεα .!

_________________
Μην φτυνεις ποτε στο δρομο...παντα θα υπαρχουν ανθρωποι που το αξιζουν στα μουτρα !!!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 

 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 30, 2012 3:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Σε λίγο καιρό θα μας πούνε ότι οι Γερμανοί την κατοχή ήρθαν εδώ για ... τουρισμό!
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …
«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις.» Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών - και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ. - Φ. Σαχινίδης σήμερα στη Βουλή... όπου συζητήθηκε το θέμα στην αρμόδια επιτροπή για τις καταστροφές που προκάλεσε η Γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!
Ο σχολιασμός …
Διαβάζοντας την παραπάνω είδηση σκέφτεσαι αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν και να λέγονται αυτά από έναν υπουργό λες και το κράτος είναι ένα απομονωμένο επαρχιακό λύκειο που διέρρηξαν τα γραφεία του κάποιοι "καπανατζήδες" μαθητές για να εξαφανίσουν τις απουσίες τους!
Άθλιοι και ξεδιάντροποι ως την τελευταία στιγμή προσπαθούν να εξαφανίσουν τα στοιχεία από όλα αυτά που τόσα χρόνια απέκρυπταν και δεν διεκδικούσαν από τους "δις" μακελάρηδες της Ευρώπης. Είναι δε τόσο ξεπουλημένοι που δεν θα είναι απίθανο σε λίγο καιρό να μας πούνε ότι οι Γερμαναράδες την κατοχή ήρθαν εδώ για τουρισμό και δεν έκαναν ουδεμία κλεψιά και θηριωδία!
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι όλος αυτός ο "συρφετός" αποτελείτε από αδίστακτους και ξεπουλημένους πολιτικάντηδες που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κρατηθούν στον αφρό της εξουσίας για να σώσουν τα τομάρια τους αλλά και για να εξυπηρετήσουν μέχρι τέλους, τους εδώ και χρόνια προσωπικούς και κομματικούς χορηγούς τους.
Φίλες/οι στο άμεσο μέλλον και μέχρι να συρθούν σε εκλογές θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε την υπομονή και την ψυχραιμία μας (για όλα τα απίθανα που θα δούμε και θα ακούσουμε) για να μην οδηγηθούμε εκεί που επιζητούν δηλ. σε ακραίες καταστάσεις που θα τους δώσει το άλλοθι για να μετατρέψουν την κοινοβουλευτική Χούντα που έχουμε τώρα … σε “εξόφθαλμη” και στυγνή ... Δικτατορία!

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 30, 2012 5:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Μήνυση στη Χάγη για γενοκτονία των Ελλήνων, κατά των Παπούλια, Παπαδήμου, Παπανδρέου, Πάγκαλου και Βενιζέλου...
Μια Ελληνίδα πολίτης, η Χριστίνα Σαλέμη, κάτοικος Χαλκίδας, εμφανίστηκε στον εισαγγελέα του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου της Χάγης και κατέθεσε καταγγελία κατα του...
Προέδρου της δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρώην πρωθυπουργού Γεώργιου Παπανδρέου, του νυν πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του υπουργού οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, για γενοκτονια κατα του Ελληνικού λαού.

Η καταγγελία είναι νομικά τεκμηριωμένη και μένει να δούμε την αντίδραση του δικαστηρίου. Η υπόθεση έχει πολύ ενδιαφέρον και πρέπει να διαδοθεί.

Ακολουθούν η διαβιβαστική επιστολή και το κείμενο της καταγγελίας στα Αγγλικά.

To the prosecutor of the international criminal court (icc)

information and evidence pertinent to serious breach of the rome statute of the international criminal court (icc) by political and state leadership of Greece.

Dear Sir/ Madam

I inform you, that this time, as we speak, serious crimes are committed in Greece and only you can stop them, as they concern crimes against humanity and attempted genocide of an entire race, and there is no judicial authority in Greece able to investigate them . I am speaking about Genocide by killing members of the population, by causing serious bodily or/and mental harm, by deliberately inflicting on the conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole (or in part), by imposing measures intended to prevent births and by forcibly transferring children. And I am speaking about crimes against humanity because during the last 2 years:

- there were a lot of inhumane acts against the population, causing great suffering, serious injury to body and to mental and physical health

- there were intentional inflictions of conditions of life, inter alia the deprivation of access to food and medicine, calculated to bring about the destruction of part of a population,

- there were intentional inflictions of severe pain or suffering, whether physical and mental,

- there were intentional severe deprivations of fundamental rights contrary to international law by reason of the identity of the collectivity

- we have lost the right of full ownership over our bodies and we can easy become victims of human organ trafficking (Enslavement)

- there were coercive acts to transfer of persons from the area in which they was lawfully present, without grounds permitted under international law .

And all these acts were committed by the political and state leadership of Greece as a part of a widespread and systematic attack directed against the population, with knowledge of the attack.

So I recorded the most important , in my opinion, criminal acts and their consequences which I believe that demonstrate completely the validity of the above allegations . Since my English is not very good and the situation we face is very serious and requires urgent action, in order to save time, I send you via e-mail now the notification - most of it written in Greek and a small part in English, with sufficient evidence, much of which is in English, so that, even with an automatic translation of text combined with English texts, that you can be able to understand enough so that you can start your investigation. As soon as possible, I will do my best to send you the whole text and the related evidence shown in English. In a couple of days, I will also send you some more evidence, via e-mail and via post mail I have already sent you 14 DVDs . Thank you.

Sincerely and always at your disposal , Christina Salemi



thalamofilakas.blogspot.com

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 30, 2012 5:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
"Ούφο" κύκλωσαν την κάλπη...
από το Μαρικάκι
Ο Γιωργάκης προσγειώθηκε στη χώρα γύρω στο φθινόπωρο του 2009 και μετά τις εκλογές ανακάλυψε ότι πρέπει να κυβερνήσει μια «διεφθαρμένη χώρα».
Αν του το είχαν πει από πριν δεν ξέρω αν θα ήθελε να μας κυβερνήσει τόσο διεφθαρμένοι που είμαστε και τόσο άσπιλος που είναι ο ίδιος.

Ο Παπακωνσταντίνου προσγειώθηκε κι αυτός στην πολιτική τα τελευταία χρόνια, κι έπεσε απ’ τα σύννεφα όταν εξέτασε το έλλειμμα στα τέλη του 2009. Έκαναν τα μάτια του πουλάκια ώστε το έβλεπε κάπου ανάμεσα σε 11%, 12,5% και 13,5%. Μέχρι τότε ως οικονομικός σύμβουλος του Γιωργάκη και αργότερα εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος μυρωδιά δεν είχε πάρει για το δανεισμό της χώρας και την κατάσταση της οικονομίας. Αφήστε πιο πριν: έκανε καριέρα στο εξωτερικό, κοινώς… «διάβαζε»…

Ο Παπαδήμος, από τους βασικούς ενόχους της σημερινής τραγωδίας, προσγειώθηκε στη χώρα κι αυτός με την σεπτή περιβολή του «αγνού» και «σοβαρού» τεχνοκράτη που ό,τι αγγίζει το λούζει η κάθαρση κι επέρχεται η τάξη.

Ο Βενιζέλος; Παρθενογένεση!. «Αρχίζει», λέει.

Στο μεταξύ, πολλοί, ων ουκ έστιν αριθμός, εμφανίζονται να έχουν διαγράψει από τη βραχυπρόθεσμη μνήμη τους τα τελευταία δύο χρόνια της καταστροφής και παρουσιάζονται στο πολιτικό σκηνικό με ανανεωμένη διάθεση να υπερασπιστούν την κοινωνία και να διαπραγματευτούν «σκληρά» με τους δανειστές. (Πόσο σκληρά ρε παιδιά, στο 3, στο 4, στο 5, να τ’αφήσω;). Και στο βάθος... κάλπες.

Με άλλα λόγια γεμίσαμε ούφο! Ούφο μας κυβερνούν, ούφο θέλουν να μας κυβερνήσουν και γενικώς η χώρα έχει καταληφθεί από διάφορα αγνώστου προέλευσης αντικείμενα που έπεσαν ξαφνικά από τον ουρανό. Έχουμε κατοχή των ούφο!

Ένα ακόμη παράδειγμα φρέσκιας προσγείωσης στο μνημονιακό μας σύμπαν η Λούκα και ο Χάρης. Ο τελευταίος, ασκώντας κριτική στον Ευάγγελο που το παίζει νέοπας και «αρχίζει» αρνούμενος την πολιτική συνέχεια των πεπραγμένων του δηλώνει υπερήφανος για το παρελθόν του. Γιατί για τον Χάρη το κακό ξεκινά με το δεύτερο μνημόνιο το οποίο καταψήφισε, και αφού είχε γίνει της κακομοίρας στην κοινωνία, και όχι από το πρώτο το οποίο ψήφισε και με τα δυο χέρια, που λέει ο λόγος (ήταν ή δεν ήταν υπουργός Δικαιοσύνης κι Εσωτερικών αυτά τα δύο χρόνια;)…

Σύμφωνα με τα όσα είπε στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας με τη Λούκα την Κοινωνική Συμφωνία, η μπηχτή για τον Ευάγγελο και η δήλωση περηφάνειας έχει ως εξής:

«Από πού και με τι αρχίζουν; Δεν έχουν παρελθόν; Δεν υπέγραψαν το δεύτερο Μνημόνιο; Ντρέπονται για το παρελθόν τους; Εμείς είμαστε υπερήφανοι για το παρελθόν μας. Εμείς δεν αρχίζουμε. Εμείς επιμένουμε να εκπροσωπούμε τον ευρωπαϊκό δημοκρατικό σοσιαλισμό»(να’ τα και τα «κουβελικά»).

Μην ανησυχείτε και ο Χάρης μαθαίνει γρήγορα. Απόδειξη του ότι έχει αρχίσει να ψιλιάζεται τι συμβαίνει στη χώρα;

« «Είχα πολλά χρόνια να ακούσω ξένους να εγκρίνουν τη διεξαγωγή εκλογών στην Ελλάδα και να εύχονται ποια κόμματα θέλουν να κερδίσουν», παρατήρησε ο κ. Καστανίδης και είπε ότι οι παρεμβάσεις εκπροσώπων της Τρόικας σχετικά με τις εκλογές στη χώρα μας του θυμίζουν τη δεκαετία του 1960 όταν οι ξένοι είχαν δυνάμεις στην Ελλάδα που εκπροσωπούσαν τα συμφέροντα τους».

Όσο για τη Λούκα, που από το μετερίζι του υπουργείου Εργασίας είχε την ευκαιρία να διαπραγματευτεί «σκληρά», με αποτέλεσμα το ξήλωμα των κλαδικών συμβάσεων προς όφελος των επιχειρησιακών, που ορισμένοι προειδοποιούσαν ότι γρήγορα θα γίνουν ατομικές, με αποτέλεσμα εν τέλει την ισοπέδωση της εργασίας, να πως τα βλέπει σήμερα τα πράγματα, ερχόμενη απ’ το διάστημα:

«Δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εδώ, ασπάστηκε νεοσυντηρητικές, νεοφιλελεύθερες απόψεις και δεν έχει καμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ για το οποίο αγωνιστήκαμε», είπε η κ. Κατσέλη. Επισήμανε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε τις «κόκκινες γραμμές» και σημείωσε πως «ο πολιτικός που δεν έχει το ανάστημα να πει όχι, δεν πρέπει να είναι στην πολιτική», ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η χώρα μας ενδέχεται να υποστεί και «δεύτερη χρεοκοπία».

«Μαζί μπορούμε να ξαναφτιάξουμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη και να διαπραγματευθούμε σκληρά για το μέλλον της Ελλάδας, ενάντια στην ανεργία, για να μην φεύγουν οι νέοι στο εξωτερικό», είπε η κ. Κατσέλη. Πρόσθεσε πως η ίδια και ο κ. Καστανίδης διαπραγματεύθηκαν κι έδωσαν μάχες στα υπουργεία από τα οποία πέρασαν και αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση. Τάχθηκε υπέρ του «κουρέματος» των δανείων όσων έχουν υποστεί μείωση του εισοδήματος άνω του 20% και προανήγγειλε ότι την άλλη εβδομάδα η Κοινωνική Συμφωνία θα καταθέσει πρόταση νόμου για «κοινωνικά τιμολόγια».

Όλα καλά και άγια, λοιπόν…

topontiki.gr

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 30, 2012 6:55 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
Καλησπέρα...

http://www.youtube.com/watch?v=DQOWFt5J978&feature=related


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 31, 2012 5:11 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Απρ 24, 2009 5:25 pm
Δημοσιεύσεις: 3072
Καλημέρα όλη μέρα σ όλους...Πρωινή-πρωινή αλλά πάντα γελαστή και αισιόδοξη...!
Μειώνει λένε οι δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ του Μπένυ τη διαφορά με τη Ν.Δ. συνεχώς...Και το ΛΑΟΣ εκτός βουλής, όπως και η Ντόρα...!
Του έκαψε τελικά τη γούνα του Σαμαρά ο Καμμένος, ο οποίος πάει...Πύραυλος...!
Φυσικά...Ούτε κατά διάνοια δε μπορεί το ΝΔΠΑΣΟΚ να πιάσει έστω το 50% για να έχει πολιτική νομιμοποίηση, εκτός της κοινοβουλευτικής(με τα δωράκια των 50 εδρών) και να μας πουλάει παραμύθια του τύπου..."Ο λαός αποφάσισε ΝΑΙ στη "σφαγή" που θα ακολουθήσει" ...Αλλά έστω και το 38% που τους δίνει η τελευταία έρευνα της "Καθημερινής της Κυριακής", είναι ποσοστό τρελά υψηλό, σε σχέση με το τι έπαθε ο κόσμος 2 χρόνια τώρα...Που σημαίνει ξεκάθαρα, ότι ο λαός αυτός έχει πάρα πολλούς παραμυθο-φάγους, ή βολεμμένους...!

_________________
Κάθε άγιος έχει παρελθόν. Κάθε αμαρτωλός έχει μέλλον.
Warren Buffett


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 31, 2012 11:12 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
Kαλημέρα........

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=38046&Itemid=139


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 31, 2012 11:24 am 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
Μέρκελ: Η Ελλάδα έχει ακόμα μπροστά της πολλή δουλειά
Συνέντευξη της Γερμανίδας Καγκελαρίου σε τσέχικη εφημερίδα.

Η Ελλάδα έχει ακόμα μπροστά της πολλή δουλειά, αν και έχει διανύσει μεγάλο δρόμο, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ σε συνέντευξή της στην τσέχικη εφημερίδα Lidove Noviny.

«Η Ελλάδα έχει μία ευκαιρία με την αναδιάρθρωση του χρέους», είπε η Μέρκελ. Ωστόσο δεν έχει δει ακόμα εναλλακτική στις διοικητικές και εργασιακές μεταρρυθμίσεις, στην απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων και κυρίως σε έναν πιο αποτελεσματικό φοροεισπρακτικό μηχανισμό».

Η Γερμανίδα καγκελάριος εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι τα κράτη μέλη της ευρωζώνης θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους για μείωση των ελλειμμάτων.

www.kathimerini.gr

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

H Γερμανία οδηγείται απο μόνη της στην ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪONTA ---ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...!!!!!!!!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 31, 2012 3:21 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Απρ 27, 2010 6:00 pm
Δημοσιεύσεις: 3530
Οι 10 μετοχές με τα υψηλότερα εβδομαδιαία κέρδη είναι: Φιερατέξ (91,03%), Ευρωσυμμετοχές (63,64%), Εδραση (54,05%), ΑΤΤΙ-ΚΑΤ (33,33%), Yalco (33,08%), Κορδέλλου (29,85%), Ridenco (23,08%), Κούμπας (20%), Sato (18,75%), Βιοκαρπέτ (18,50%)

Οι 10 μετοχές με τις υψηλότερες εβδομαδιαίες απώλειες είναι: ΝΕΛ (-38,82%), Eurobank (-30,11%), Δρομέας (-27,91%), Alpha Bank (-26,47%), Dionic (-25,71%), Hellas OnLine (-24,13%), Eurodrip (-24%), Βαρβαρέσος (-23,08%), Intrakat (-21,43%) και ΤΤ (-20,75%).

όλα τα κα΄λά παιδιά στο ΧΑΑος.
:)


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΔΑΣ!!!!! by sala
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Μαρ 31, 2012 7:39 pm 
Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή: Τρί Μάιος 12, 2009 10:10 pm
Δημοσιεύσεις: 5614
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012
Ποιοί ενδιαφέρονται να εξαφανίσουν τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων;
Το 1946 συνετάχθη στο ελληνικό υπουργείο Συντονισμού μία έκθεση, 100 σελίδων, με θέμα « Υπολογισμός των πολεμικών αποζημιώσεων των Δυνάμεων του Άξονα προς την Ελλάδα». Ο συντάκτης της έκθεσης αυτής ήταν ο τότε γενικός διευθυντής (ο μετέπειτα γενικός γραμματέας) του υπουργείου Συντονισμού και ο εξ’ απορρήτων σύμβουλος του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Με βάση αυτή την έκθεση πληρώθηκαν οι ιταλικές και οι βουλγαρικές πολεμικές αποζημιώσεις προς την χώρα μας.
Με βάση των υπολογισμών της ιδίας έκθεσης, υπογράφησαν το 1957 οι συμφωνίες των Παρισίων με τη Γερμανία για τις πολεμικές αποζημιώσεις.
Το πρωτότυπο αυτής της έκθεσης βρίσκεται στα χέρια των απογόνων του συντάκτη.
Η εφημερίδα « Παρόν» παρουσίασε το 1994 ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, που είχε ως θέμα αυτή την έκθεση.
Τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν πολλές προσπάθειες από καλοθελητές, που εκπροσωπούν γερμανικά συμφέροντα, προκειμένου να αποκτήσουν το πρωτότυπο του κειμένου της έκθεσης αυτής.
Πρόσφατα ομολόγησε ο υπουργός των Οικονομικών, κ. Σαχινίδης, ότι τα ντοκουμέντα που αναφέρονται στις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις εξαφανίστηκαν. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι συγκεκριμένοι «γερμανοτσολιάδες», εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθούν να εξαφανίσουν και τα τελευταία αποδεικτικά ντοκουμέντα που αναφέρονται στις γερμανικές αποζημιώσεις του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.
Ένας γνωστός οικονομολόγος ήταν ο πρώτος που το προσπάθησε. Είναι ο επίσημος συνεργάτης- παρουσιαστής ενός τηλεοπτικού καναλιού, που μέχρι πρότινος ανήκε σε γερμανικά χέρια. Την ίδια προσπάθεια κατέβαλε, πριν 10 ημέρες, γνωστός δημοσιογράφος και ταυτόχρονα σύμβουλος ενός νεορκισθέντος βουλευτού μέσα στον χώρο της Βουλής των Ελλήνων.
Σε αυτό το παιχνίδι γίνονται στοιχήματα με μεγάλα χρηματικά ποσά.!
Ο κ. Μανώλης Γλέζος είναι ο μοναδικός Έλληνας που χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης μας και δικαιούται να παραλάβει και να προστατεύσει αυτό το ντοκουμέντο για λογαριασμό του Ελληνικού Έθνους.
Αναμένουμε να μας καλέσει!

Νέα Φιλική Εταιρεία
Bookmark and Share
στις 31.3.12


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 14902 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896 ... 1491  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 78 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbb2.gr