neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 76  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Ο Verdadeiro απαντά...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 11, 2009 8:18 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Και μια που δυστυχως την καταθεση της οποιας χρηματιστηριακης μου εμπειριας ,καποιοι την βλεπουν με κακεντρεχεια....
σταματω για λιγες μερες τις σκεψεις μου εδω..

Ισως το να μιλαμε για μετοχες σε ενα χρηματιστηριακο φορουμ
καπου να κουραζει..

Ανθρωπος ειμαι και οχι παντογνωστης...
λαθος εκτιμηση οπως ολοι μας ,μπορει καπου να κανω..

Αλλα να ..οπως εγραφε και ο Θρασσακος ασχετα που ειναι η εποχη των...πισινων,
εγω τετοιες δεν εχω μαθει στην ζωη μου,να κρατω..

Την γνωμη μου ΚΑΘΑΡΑ και ΞΑΣΤΕΡΑ εχω μαθει να την λεω στην ζωη μου,
σωστη η λαθος.... 8-)

Ναστε ολοι καλα..

Καλο Καλοκαιρι

verda καλή ξεκούραση αλλά μην ξεχνιόμαστε... σε περιμένουμε πάλι πίσω. Κι ας τους να λένε ;) έτσι είμαστε οι ελληνες ειδικοί στα πάντα και έτοιμοι να θάψουμε τους πραγματικούς ειδικούς...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 11, 2009 9:10 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

verdadeiro έγραψε:
Και μια που δυστυχως την καταθεση της οποιας χρηματιστηριακης μου εμπειριας ,καποιοι την βλεπουν με κακεντρεχεια....
σταματω για λιγες μερες τις σκεψεις μου εδω..

Ισως το να μιλαμε για μετοχες σε ενα χρηματιστηριακο φορουμ
καπου να κουραζει..

Ανθρωπος ειμαι και οχι παντογνωστης...
λαθος εκτιμηση οπως ολοι μας ,μπορει καπου να κανω..

Αλλα να ..οπως εγραφε και ο Θρασσακος ασχετα που ειναι η εποχη των...πισινων,
εγω τετοιες δεν εχω μαθει στην ζωη μου,να κρατω..

Την γνωμη μου ΚΑΘΑΡΑ και ΞΑΣΤΕΡΑ εχω μαθει να την λεω στην ζωη μου,
σωστη η λαθος.... 8-)

Ναστε ολοι καλα..

Καλο Καλοκαιρι

Καλό καλοκαίρι φίλε verdadeiro και από μένα, να περνάς καλά και προπάντων υγεία αγάπη και σεβασμός σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Όσο για το αν ψαρεύει πελάτες εδώ μέσα ο verdadeiro ή όχι, εγώ να δεχτώ ότι το κάνει. Γιατί να μην το κάνει? Επαγγελματίας είναι... Σημασία έχει όμως ότι εκτίθεται εδώ μέσα, εδώ και πόσους μήνες, και ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ η άποψή του, η στρατηγική του, η θεώρησή του. Μακάρι και όλοι οι χρηματιστές που κατά καιρούς εμπιστευτήκαμε να είχαν πρώτα δώσει εξετάσεις ειδικά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε τώρα, που όμοιά της δεν υπάρχει από το 1929. Αν τώρα οι απόψεις του είναι εκ του πονηρού λάθος, τότε είναι απλό: το άμεσο μέλλον θα τον δικαιώσει ή θα τον καταδικάσει όπως έκανε με έναν σωρό άλλους "αναλυτές" που προέβλεπαν ΕΤΕ κάτω από 5 ευρώ και δεν βγήκε κανείς να πει τίποτα.

Και κάτι τελευταίο που οφείλω να το αναγνωρίσω: Δεν ασχολείται με μετοχές που δεν πιστεύει!!! Δεν ασχολείται με μετοχές που δεν αξίζουν θεμελιωδώς!!! Τα παπαγαλάκια δεν κάνουν έτσι. Ασχολούνται με μετοχές = κούρσα ιπποδρόμου που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι.

Μπορεί να μην συμφωνούσα πάντα με την θεώρησή του αλλά πιστεύω ότι έχει μεγάλη χρηματιστηριακή εμπειρία και έχει μια φιλοσοφική θεώρηση πέρα από την στεγνή τεχνική ανάλυση που ακολουθούν οι περισσότεροι.

Μακάρι πολλοί αναλυτές να είχαν το θάρρος της γνώμης τους όπως verdadeiro. Γιατί δεν έχει σημασία πάντα αν πέφτεις μέσα ή όχι στις προβλέψεις σου. Σημασία έχει το σκεπτικό με το οποίο κάνεις τις προβλέψεις σου. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ τότε η σωστή πρόβλεψη είναι η έκπληξη και οι λάθος ο κανόνας. Και το σκεπτικό του verdadeiro είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη σωστό. (Και ασχολούμαι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ με τις αγορές από το 1989 όταν ίσως πολλοί από αυτούς που γράφουν εδώ δεν είχαν ακόμα τελειώσει το σχολείο.)

Και για να μην φαντάζεστε σενάρια -- δεν τον έχω δει ούτε σαν φυσιογνωμία πως είναι ο verdadeiro... ούτε διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο μου --- ούτε έχουμε συνεργαστεί ποτέ -- ούτε καν έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο ή μέσω mail. Πρώτη φορά τον διάβασα εδώ μέσα πριν μερικούς μήνες.

Είναι η αντικειμενική μου άποψη.

Καλό καλοκαίρι και open your minds...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 11, 2009 9:24 pm 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

@alonedriver

Επειδή γνωρίζω προσωπικά τον verda και την Χρηματιστηριακή του πορεία, συμφωνώ και επαυξάνω στα σχόλια σου.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 11, 2009 10:54 pm 
Χωρίς σύνδεση

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ VERD..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΕΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΙ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.!!!!!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 11, 2009 11:08 pm 
Χωρίς σύνδεση

φιλε verdadeiro,
καλη ξεκουραση :)
υγ
αν καναμε απολογισμο των οσων εχεις πει ,οποιος νοημων σε ειχε ακουσει, θα εγραφε αρκετα κερδη !!!
δε χρωστας το λογο αρα σε κανεναν...ποσο μαλλον σε καποιους...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 11, 2009 11:32 pm 
Χωρίς σύνδεση

:o Αγαπητέ μου Ευάγγελε!

Το πρώτον, εάν μεν πάτε διακοπάς, χαίρομαι. Πλήν όμως ένα σταματήσετε να γράφετε δι΄άλλον τινά λόγον, θλίβομαι τα μάλα :cry: .

Εν αγοραίς, άλλοτε είμεθα εντός και συγχρονιζόμεθα μετά του ρυθμού των, ως υμείς καθ'όλην ταύτην την προηγηθείσα ανωφέρεια -και άλλοτε όχι. Και τι έγινε? Παίγνιον είναι και ουδείς προφήτης!

Αυτά τα ολίγα και θα μοι επιτρέψετε ολίγη φαιά διαφημισιν, ένεκα που ανάβασα κειμενάκιον εις το εμόν ιστολόγιον... :D

http://thrassakos.blogspot.com/2009/08/reprise.html

θα ειδουμε φίλε μου, βλέπετε κι εγώ την ξαναβλέπω την άκρα Μαλέας 2103-2130, αλλά κρατάμε και μια πισινή. Μη σας τα ξαναλέω (πάτε και παραλία):

Είναι η εποχή των πισινών!!! Κρατάτε λοιπόν ή έστω, αδράξατε 1-2! :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 12, 2009 9:02 am 
Χωρίς σύνδεση

φιλε verda σου ευχομε καλο καλοκαιρι και ειμε σιγουρος ο χρονος θα σε δικαιωση για οτι εχεις γραψει καλο καλοκαιρι

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 12, 2009 9:07 am 
Χωρίς σύνδεση
Επώνυμος Χρήστης
Επώνυμος Χρήστης
Άβαταρ μέλους

Φίλε Verda καλή ξεκούραση και να γυρίσεις ανανεωμένος :) :)

>--Γ.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 12, 2009 10:40 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Καλημέρα αγαπητέ φίλε Verdadeiro.

Δεν ξέρω αν όντως κάποιοι βλέπουν την προσπάθεια σου με κακεντρέχεια.

Αν ναι… :shock: Τότε προφανώς το πρόβλημα το έχουν αυτοί.

Καλή ξεκούραση και καλή χαλάρωση. Ελπίζω να σε ξαναδιαβάσουμε σύντομα.

:arrow: Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Όσοι σε διαβάζουν, ξέρουν.

H πένα σου είναι πολύτιμη :!:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 12, 2009 10:56 am 
Χωρίς σύνδεση

Κανείς δεν είναι αλάνθαστος και ειδικά στο χώρο των χρηματαγορών.
Από την πλευρά μας - κι επειδή το χρηματιστήριο είναι παιχνίδι για μεγάλα παιδιά -, σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να φιλτράρουμε όσα ακούμε και διαβάζουμε και να χρησιμοποιούμε τη γνώση και την κρίση μας.

Ωστόσο είναι γεγονός πως το παιχνίδι τόχουν αλλάξει και ειδικά σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των ΑΜΚ, ενώ έχω δει τραγικά λάθη ακόμα και σε προτάσεις πιστοποιημένων αναλυτών.

Επειδή συμβαίνει να γνωρίζω προσωπικά τον κ. verdadeiro - και παρά κάποιες εκπεφρασμένες διαφωνίες μου -, οφείλω να παραδεχτώ δημόσια, πως η εμπειρία του είναι πάντα πολύτιμη και η πρόθεσή του να βοηθήσει, χωρίς καμιά αμφιβολία ειλικρινής.

Καλή ξεκούραση φίλε και να θυμάσαι πως δέντρο που δεν καρποφορεί δεν το πετροβολούν.

Τελευταία επεξεργασία από donna_c και Τετ Αύγ 12, 2009 11:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 757 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 76  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: