verdadeiro έγραψε:
Και μια που δυστυχως την καταθεση της οποιας χρηματιστηριακης μου εμπειριας ,καποιοι την βλεπουν με κακεντρεχεια....
σταματω για λιγες μερες τις σκεψεις μου εδω..
Ισως το να μιλαμε για μετοχες σε ενα χρηματιστηριακο φορουμ
καπου να κουραζει..
Ανθρωπος ειμαι και οχι παντογνωστης...
λαθος εκτιμηση οπως ολοι μας ,μπορει καπου να κανω..
Αλλα να ..οπως εγραφε και ο Θρασσακος ασχετα που ειναι η εποχη των...πισινων,
εγω τετοιες δεν εχω μαθει στην ζωη μου,να κρατω..
Την γνωμη μου ΚΑΘΑΡΑ και ΞΑΣΤΕΡΑ εχω μαθει να την λεω στην ζωη μου,
σωστη η λαθος....
Ναστε ολοι καλα..
Καλο Καλοκαιρι
Καλό καλοκαίρι φίλε verdadeiro και από μένα, να περνάς καλά και προπάντων υγεία αγάπη και σεβασμός σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.Όσο για το αν ψαρεύει πελάτες εδώ μέσα ο verdadeiro ή όχι, εγώ να δεχτώ ότι το κάνει. Γιατί να μην το κάνει? Επαγγελματίας είναι... Σημασία έχει όμως ότι εκτίθεται εδώ μέσα, εδώ και πόσους μήνες, και ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ η άποψή του, η στρατηγική του, η θεώρησή του. Μακάρι και όλοι οι χρηματιστές που κατά καιρούς εμπιστευτήκαμε να είχαν πρώτα δώσει εξετάσεις ειδικά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε τώρα, που όμοιά της δεν υπάρχει από το 1929. Αν τώρα οι απόψεις του είναι εκ του πονηρού λάθος, τότε είναι απλό: το άμεσο μέλλον θα τον δικαιώσει ή θα τον καταδικάσει όπως έκανε με έναν σωρό άλλους "αναλυτές" που προέβλεπαν ΕΤΕ κάτω από 5 ευρώ και δεν βγήκε κανείς να πει τίποτα.
Και κάτι τελευταίο που οφείλω να το αναγνωρίσω: Δεν ασχολείται με μετοχές που δεν πιστεύει!!! Δεν ασχολείται με μετοχές που δεν αξίζουν θεμελιωδώς!!! Τα παπαγαλάκια δεν κάνουν έτσι. Ασχολούνται με μετοχές = κούρσα ιπποδρόμου που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι.
Μπορεί να μην συμφωνούσα πάντα με την θεώρησή του αλλά πιστεύω ότι έχει μεγάλη χρηματιστηριακή εμπειρία και έχει μια φιλοσοφική θεώρηση πέρα από την στεγνή τεχνική ανάλυση που ακολουθούν οι περισσότεροι.
Μακάρι πολλοί αναλυτές να είχαν το θάρρος της γνώμης τους όπως verdadeiro. Γιατί δεν έχει σημασία πάντα αν πέφτεις μέσα ή όχι στις προβλέψεις σου. Σημασία έχει το σκεπτικό με το οποίο κάνεις τις προβλέψεις σου. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ τότε η σωστή πρόβλεψη είναι η έκπληξη και οι λάθος ο κανόνας. Και το σκεπτικό του verdadeiro είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη σωστό. (Και ασχολούμαι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ με τις αγορές από το 1989 όταν ίσως πολλοί από αυτούς που γράφουν εδώ δεν είχαν ακόμα τελειώσει το σχολείο.)
Και για να μην φαντάζεστε σενάρια -- δεν τον έχω δει ούτε σαν φυσιογνωμία πως είναι ο verdadeiro... ούτε διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο μου --- ούτε έχουμε συνεργαστεί ποτέ -- ούτε καν έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο ή μέσω mail. Πρώτη φορά τον διάβασα εδώ μέσα πριν μερικούς μήνες.
Είναι η αντικειμενική μου άποψη.
Καλό καλοκαίρι και open your minds...