dkrab έγραψε:
Χωρίς δυνατό τραπεζικό σύστημα δεν υπάρχει περίπτωση καμιά ελληνική εταιρεία να πάει καλύτερα, Δείτε τι γίνεται με την ΕΛΒΟ π.χ και τα οχήματα για την Κυπρο, μην κοιτάτε μόνο τις εταιρείες του Χ.Α
Το να λέμε για τιμές στόχους για τράπεζες (ΕΤΕ πάνω απο 3 ALPHA πάνω απο 2) όταν έχουμε άνοδο , και όταν έχουμε πτώση να λέμε για ΜΟΗ ΦΟΛΙ ΜΕΤΚ ΜΥΤΙΛ ΕΧΑΕ δεν έχει καμιά σημασία γιατί χωρίς τράπεζες και αυτές οι εταιρίες δεν έχουν καμιά τύχη στην πραγματικότητα.
Σήμερα ο Dragi τα είπε ξεκάθαρα οποίες τράπεζες μπορούν θα ανακεφαλαιοποιηθουν οι υπόλοιπες στο μέλλον (δηλαδή ποτέ)
Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο και καθαρίσουν οι τράπεζες (θα το μάθουμε τελευταίοι) θα έχουμε σοβαρή άνοδο γιατί αυτοί που κάνουν τώρα τα πάνω κάτω (έχει γίνει πολύ γελοίο μόλις κάνεις μια κίνηση για πώληση ξυπναη η μετοχή και βγαίνουν πωλητές χαμηλότερα) μαζί με αυτούς που θα μπουν στα σοβαρά θα δημιουργήσουν ένα ανοδικό τέμπο. τότε θα έχουμε τις τιμές στόχους στις τράπεζες (λογικά πριν τις Α.Μ.Κ ) και πολύ καλύτερες τιμές για τις υπόλοιπες.
Ευχαριστώ και καλή τύχη.
Την Καλημερα μου..
Δυο λογια εδω...
Εδω και χρονια εχω σημειωσει οτι οι Τραπεζες μας θα χρειαστουν πολλα χρηματα για τις αυξησεις τους και κατα συνεπεια
αν καποιος ηθελε να το δει ΜΑΚΡΟ το πραγμα θαπρεπε να εχει το μεγαλο κομματι του χαρτοφυλακιου του σε μερισματουχες ΚΕΡΔΟΦΟΡΕς που ειναι σαν αυτες που εγραψες
Οι Τραπεζες πανω απο 10% του χαρτοφυλακιου μας χαριν ...τζογου δεν θαπρεπε ναναι...επισης ταγραφα,,,
Δοξα τω Θεο τα γραπτα υπαρχουν!!
Επισης εγραφα για ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΙΚΗ ανοδο
που θεωρουσα οτι θα γινει στα επιπεδα που εγραφα..μην πονταροντας παντως σε αυτο πανω απο 10%χαρτοφυλακιου,εκτος ισως απο μια για συγκεκριμενους λογους[οπου συνεχιζω ναχω θεση]
Ολοι οι φιλοι που μου κανουν την τιμη και με διαβαζουν ΞΕΡΟΥΝ σε ποια χαρτια εχω την μεγαλη μου εκθεση ΜΑΚΡΟ
Και οι Τραπεζες τιποτα δεν θα παθουν φιλε μου ,για ναχουν προβλημα οι μετοχοι της ΜΟΗ η της Φολι για παραδειγμα
Θα ανακεφαλοποιηθουν και θα εξυγιανθουν για τις βλακειες των Διοικησεων τους
που αγορασαν 4 φορες τα λεφτα τους ελληνικα ομολογα!!
οι παλιοι μετοχοι των Τραπεζων θαχουν το προβλημα ,
οχι μετοχοι κερδοφορων εταιρειων...με ρεκορ κερδων μαλιστα φετος ιδε Μετκ π.χ.
Τωρα αν θα ανακοινωθουν χαμηλοτερα των εκτιμησεων μου και εκδοθουν περισσοτερες νεες κατοπιν απαιτησης των Αναδοχων και μετα το φιασκο που επαθε η Κυπρου που προσπαθησε χωρις ΕΓΓΥΗΤΗ ,μενει να το δουμε πια!!
Τα πραγματα στα...τραμπαλοβια αλλαζουν ταχιστα...οι υπολοιπες καλες απλο σημειωτον με ελαχιστα πανω κατω ,κανουν 6 μηνες τωρα ,αδιαφορωντας για τα αγρια πανω -κατω των Τραπεζων..μονο τυφλος δεν το βλεπει
Οποτε ταπαμε...ζητημα επενδυτικου προφιλ...
Το ποσοστο μας στα...τζογαδορικα κατα την δικη μου γνωμη εγραψα ποιο πρεπει ναναι