Φαντομάς έγραψε:
Κύριε admin μπορείτε να πράξετε το καθήκον σας και ότι σας επιτάσσει η συνείδησή σας.
Ο Φαντομάς δεν επεξεργάζεται τα μηνύματα του που περιγράφουν αλήθειες που καίνε και ούτε συμβιβάζετε με τίποτα. Σβήστε το αν έτσι θέλετε, όμως η αλήθεια είναι ότι Οι στραβοί οδηγούνται απο τον μονόφθαλμο και όταν πέφτουν σε καμιά κολόνα οι στραβούλιακες τα βάζουν με τον οδηγό τους.
Εγώ θα παρακαλούσα τον admin να μην σβήσει τίποτα...Τα γραφόμενα του καθενός τον καθορίζουν και τον κατατάσσουν... Πολύ μεγάλη ιδέα έχετε όμως για τον εαυτό σας! Ελπίζω μόνο να είναι παραλήρημα μεγαλείου και όχι ενσυνείδητη θέση διότι τότε και άλλες τακτικές σας αυτόματα θα χαρακτηριστούν από μένα τουλάχιστον ως επιδιώξεις πια και όχι ως "αγώνες" για πιο καθαρό παιχνίδι...
Λυπάμαι ειλικρινά που δεν σέβεστε τους συμμετέχοντες σε αυτό το χώρο διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών, με το να τους αποκαλείτε όλους στραβούς και κάποιους μονόφθαλμους... και γενικά όλους εκτός από σας πρόβατα...
Άνθρωποι που δεν σέβονται τον διάλογο, την ανταλλαγή ιδεών, την διαφορετικότητα, την επιχειρηματολογία δεν αξίζουν περαιτέρω και του δικού μου σεβασμού και της δικής μου προσοχής.
Λυπάμαι πολύ για την λάθος εκτίμηση που είχα...