neoforum.gr

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 169 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΤΖΚ...........ωρα ανασυνταξης τα πετρελαια περιμενουν!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 25, 2012 9:57 am 
Χωρίς σύνδεση

EΓΣ .....καλα ειπες
γιατι ακουω απιστευτες ΜΠΟΥΡΔΕΣ

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΤΖΚ...........ωρα ανασυνταξης τα πετρελαια περιμενουν!!!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 25, 2012 1:43 pm 
Χωρίς σύνδεση

0 από 0 ίσον 0 και
1 συν 1 ίσον 2

dear pithia,

με ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπο σου θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι έχεις τόσα πολλά εάν και συνεπάγεται στο τελευταίο post που είχα να δω από τότε που φοιτούσα (και έχει περάσει καιρός). Εκτιμήσεις περί πιθανολογημάτων είναι για με ως μη υπάρχοντα.

hepapoglu.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 25, 2012 2:05 pm 
Χωρίς σύνδεση

HEPAPIS......σεβασμο εχουμε και σε χαπια και σε υποθετα 5 αστερων :o :o :o :o :o :o οποτε κρατα τον δικο σου για τα σκοτεινα κεντρα που εκπροσωπεις ( γκαγκαν -γκαγκαν) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Προεκλογικη περιοδος ειναι επιτρεπονται και οι εκτιμησεις και οι αποτιμησεις. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..........αλλα και οι υποσχεσεις που θα ξεχαστουν την 7η Μαιου.Συνεχισε να τρως τα νυχια σου και να ασπριζουν τα μαλλια σου. Χωρις σεβασμο και κουραφεξαλα ............Πυθια the one and only .

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 25, 2012 2:12 pm 
Χωρίς σύνδεση

Διακρίνω μια προτίμηση σε χάπια και υπόθετα τα οποία θα σου είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα μιας και είσαι 2000 χρόνων.
Σε πληροφορώ ότι τα μαλλιά μου αλλά και η .........φωνή μου είναι μαύρα και ακμαία (κατά το άσπρα μαλλιά στην κεφαλή κακά μαντάτα κλπ.).

Τέλος εάν εκτιμάς πως δεν πρέπει να σου απευθυνόμεθα με σεβασμό και εκτίμηση δεν θα σου χαλάσω το χατίρι.

Αι σιχτίρ

hepapoglu

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 25, 2012 5:47 pm 
Χωρίς σύνδεση

HEPAPIDI........Αν οντως ξερεις την εννοια του " αι σιχτιρ" εισαι και πολυ αρρρρρρρωστος !!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o γρια γυναικα 2000 ετων? και μην μου πεις για γρια κοτα που εχει το ζουμι..... :D :D :D :D :D :D :D
Και κατι λειτουργικο....θαρθεις εσυ στον Βολο η να κατεβω εγω Αθηνα......γιατι δεν μπορω ναχω μαζι μου και ολα τα εργαλεια.....you know......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 25, 2012 7:48 pm 
Χωρίς σύνδεση

Καλησπέρα 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
μύρισαν αίμα οι λύκοι και βγήκαν από τα λαγούμια :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πάλι μονομαχίες στο Ελ Πάσο και παπαρολογίες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χαλαρώστε the Investor N. 666 is gone :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: τώρα παίζει το Ν.667 και απ’ότι έμαθα μάγεψε τους εργάτες σήμερα :roll: :roll: :roll: :roll: γι’αυτό βάλτε τα εξάσφαιρα μέσα γιατί υπαρχή μεγάλη πιθανότητα να σώθηκε ο Τιτανικός και ο ΠΙΝΟΚΙΟ να πάρει τελικά όσκαρ ηθοποιίας :o :o :o :o :o :o :o :o

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 25, 2012 8:07 pm 
Χωρίς σύνδεση

σαν τα πουκαμισα τους αλλαζουμε τους επενδυτες
μα τι εταιρια εχουμε?
ΚΟΛΟΣΣΟ
:o :o :o
χαρα στην υπομονη μας
η ΛΑΜΨΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 26, 2012 11:58 am 
Χωρίς σύνδεση

Dear gkardr,

Το ποσοστό μου είναι στην διάθεση σου. Μπορείς να μας μοιράσεις την ατζέντα των θεμάτων;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 26, 2012 12:11 pm 
Χωρίς σύνδεση

pithias έγραψε:
HEPAPIDI........Αν οντως ξερεις την εννοια του " αι σιχτιρ" εισαι και πολυ αρρρρρρρωστος !!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o γρια γυναικα 2000 ετων? και μην μου πεις για γρια κοτα που εχει το ζουμι..... :D :D :D :D :D :D :D
Και κατι λειτουργικο....θαρθεις εσυ στον Βολο η να κατεβω εγω Αθηνα......γιατι δεν μπορω ναχω μαζι μου και ολα τα εργαλεια.....you know......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Λέω να έρθω μέχρι τον Βόλο γιατί μου αρέσει το τσίπουρο.
Να ξέρεις ότι μου αρέσουνε οι barely legal γυναίκες συνεπώς αντιπαρέρχομαι τα περί κότας κλπ.
Εγω τα εργαλεία μου τα έχω πάντα πάνω μου....................................................

Ηepapoglu κι ουχί -ίδης

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 26, 2012 5:18 pm 
Χωρίς σύνδεση

HEPAPI.....το ογλου και το ιδης ...ειναι θεμα βαθους. Απε την Πολην εισαι ογλου..πας ποιο στα βαθη της Ανατοληςγινεσαι ιδης...πιο περα γινεσαι Χεπαπιαν κλπ κλπ. :lol: :lol: :lol: :lol:
Για μαζεψε λιγο τα φιλαρακια σου που θελουν και ενημερωση...καλα ντιπ για ντιπ ντουβαρια!!!!!δεν καταλαβαινουν οτι αλλο η ενημερωση των εργαζομενων και αλλο των μετοχων!!!!!αν δεν κλεισει το θεμα με το 99 και τελικη συμφωνια με πιστωτοχρεωστοφαντομαδες δεν θα βγει ανακοινωση ...........οποιος εχει εστω και κοκορου μυαλο καταλαβαινει.Μαγγισα η θεια απο το Τσικαγο εεεεεεε!!!!!και ντολαρ και μπλαμπλα και φιλακια και αγγαλιτσες...σκετη σαπουνοπερα!!!!μονο που δεν προλαβαινει να κατεβει στις εκλογες ...τα λεει καλυτερα απο πολλους δικους μας ;) ;) ;)

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 169 Δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: